Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusia21

Jak dac chlopakowi kosza, nie urazajac go

Polecane posty

Gość Olusia21

Mam pewien problem. Otoz moj kolega sie we mnie zakochal. Oznajmil mi dzisiaj ze mu sie podobam, a przy tym wygladal jakby mial mi sie oswiadczyc. Jednak ja jego uczuc nie odwzajemniam. Potrzebuje pomocy. Otoz nie wiem jak mu dac kosza, tak aby nie urazic jego uczuc. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje.

Gość ja tez czasem
powiedz, ze przykro Ci, ale masz kogos innego na oku, przy kolejnym takim wylewie jego szczerosci

Gość pijany kjóiijćek
albo po prostu mówię "chodź się ruchać" i obserwuję jak ucieka w podskokach :classic_cool:

Gość Olusia21
Kurde pisze mi teraz smsy.... Niech sie ode mnie odczepi

Gość Olusia21
Pijany kjoiijcek - a co jesli nie ucieknie?

Gość pijany kjóiijćek
Wyślij mu smsa o treści " Ok, to jutro możemy wyjść razem do restauracji, a później do kina :)" ,a po chwili wyślij mu następnego " Sorry, to miało być do mojego dobrego kolegi :]". To powinno go trochę zdołować 🖐️. A gdy będzie się chciał z tobą umówić to powiedz mu, że nie masz czasu bo jesteś umówiona z "tym" kolegą 🖐️

Gość Olusia21
Mam zamiar mu jutro powiedziec ze zgubilam telefon, dlatego nie odpisywalam, wiec zeby usunal moj numer. Dzieki temu sie go pozbede. Powiem mu tez, ze mam juz chlopaka. Nie pytal wczesniej, czy jestem wolna, wiec moglam byc juz zajeta :)

Gość dfsfds
powiedz mu ze masz chłopaka

Gość Sanders29
Jest jeden dobry sposób. Musisz pójść z nim do łóżka zaznaczając przy tym że jest to wasz pożegnalny seks. On będzie zadowolony, bo cię zaliczył. Ty będziesz zadowolona, bo już nie będzie ci się narzucał. Btw seks to zdrowie

Gość Olusia21
Sanders29 - nie mam zamiaru pojsc z nim do lozka i wydaje mi sie ze on sie naprawde zakochal, wiec po tym seksie liczylby na cos wiecej