Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketreleczka

co dostaną wasze dzieci na Mikołaja?

Polecane posty

Gość ketreleczka

i ile maja lat?

Gość szabada ba
moje nic bo ma pół roku, ale w sumie pomyślałam że może jutro mu coś kupię

Gość thtrhrtf
2 lata, nic

kolejke taka mała z interaktywna ciuchcia i wagonikami i od babci ksiazeczke "wedrująca biedroneczka. taka biedronke sie przesuwa po torach zrobionych w ksiazce, córa ma 2 lata

Gość szabada ba
kurdę ja sama bym coś chciała dostać

Synek ma 13 miesięcy. Dostanie znikopis i 2 książeczki piankowe. Uwielbia sam "czytać" i bazgrać też lubi więc może będzie zadowolony.

Gość Mama na etacie
Moja ma 2,5 roku i dostanie kucyka szmacianego z pisakami zmywalnymi. Może go sama ozdobić, pomalować jak chce, a później do pralki i kucyk jak nowy, gotowy do malowania. Oprócz tego trochę słodyczy.

Dziś popołudniu się okaże jak się babcie, ciotki i chrzestni zaczną zjeżdżać :D, a my rodzice kupilismy córce dywan - wykładzine - taki kolorowy w zwierzątka i literki na którym będzie miała swoją matę edukacyjną i inne gadżety, którymi się lubi bawić. Wszędzie panele są, więc taki dywanik jaknajbardziej "jej" się przyda :D O taki :) ---> http://allegro.pl/alfabet-dywan-dla-dzieci-150x200-zywe-kolory-i1958471317.html

moja dostała od nas arkę Noego ze zwierzętami z FP domino z obrazkami chińczyka latarke z myszka miki i słodkości

Gość mamamam27
synek dostał puzzle. film i maskotke interaktywną z teletubisiami

Dyn 5 lat Hero factora lub bionicla + słodycze. Właśnie jadę mu coś kupić :)

Gość adibi
syn 5,5 od nas: gierka na ps3 (ratchet & clank) od babci: kalendarz adwentowy lego i slodycze

Ja juz dalam swojej dziesieciomiesiecznej coreczce prezenty. Dostala taki i telefonik z glosami zwierzatek i pianinko na ktorym sa trzy melodyjki i mozna tez zagrac game. Szkoda ze nie mozna na nim zagrac wlasnej melodii, ale bylam taka zaaferowana w tym sklepie ze nie zwrocilam na to uwagi.

Jeszcze dodam ze nie jestem fanka dawania prezentow ktore sie "przydadza" tylko takie ktorymi dziecko bedzie sie bawic przez jakis czas. Bo fakt faktem predzej czy pozniej wszystkie zabawki beda sie "walac"

Czy jestem wyrodną matką?:) nic nie kupiłam, opłaciłam tylko paczkę w przedszkolu, gdzie będą głównie słodycze. Uważam, że pod choinkę kupuje się prezenty, zabawki itp.. a na mikołaja słodycze wystarczą. Poza tym jak zleci się rodzinka to córa i tak dostanie coś, co ją ucieszy :) już wczoraj dostała od babci czapkę, rękawiczki, gumeczki do włosów, słodycze, skakankę.. :) myślę, że jak na mikołaja to tylko drobiazgi, a potem dołożyć i pod choinkę coś kupić droższego, fajniejszego :) niż dwa razy się wydatkować albo kupować byle co ...

Od dziadków Mańka Złotą rączkę, od chrzestnego jakiegos robota a od nas stół z narzędziami Boscha.

Gość jak na mój gust
na mikołajki drobiazgi, na gwiazdkę duze prezenty, wiec z racjo alergii na czekolade dostana po małym autku (3latka i 1,5 roku), od od jednych dziadków dostali jedno autka, drugie, lalke, od drugich dziadkow dostana jedno lale drugie ludziki lego bo kierowcow do aut potrzeba, a od trzecich dziadków (tak mamy 3 pary dziadków, bo teście po rozwodzie) pewnie nic