Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutna mama :(

do mojego synka miko艂aj nie dotrze

Polecane posty

Go艣膰 megggggggg
Chance a jak膮 maseczk臋 robi艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 megggggggg
Ludzka stonogo czasami trzeba niekt贸rych u艣wiadamia膰 z kim 偶yj膮 dla ich dobra, cho膰 pewnie i tak nie b臋d膮 chcieli tego s艂ucha膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ludzka stonoga
Idzcie spac to wam maseczki nie b臋d膮 potrzebne. Ja ide, pozdro. Mniej jadu, drogie dobroduszne panie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ludzka stonoga
meggg - nie Tobie decydowa膰 kto dobry kto z艂y. Oby Ciebie nikt nigdy nie uzna艂 za niegodn膮 twojego faceta, i nie pod艂o偶y艂 Ci 艣wini dla jego dobra. :D nara

Udost臋pnij ten post

Co do obsmarowywania, sytuacja by艂a dok艂adnie taka- m贸j narzeczony ma firm臋 i zwr贸ci艂 si臋 do niego dom dziecka, czy chcia艂by pom贸c zorganizowa膰 wakacyjny wyjazd dla dzieciak贸w... oczywi艣cie pomogli艣my, ale wpad艂am na pomys艂, by zrobi膰 zbi贸rk臋 po innych znajomych firmach... jeden Pan zadeklarowa艂, 偶e przeznaczy na pociechy chyba 2 tys...albo 3...nie pami臋tam, w ka偶dym razie zadzwoni艂a jego 偶ona, i powiedzia艂a, 偶e "my jednak wspomo偶emy t膮 akcj臋 o tysi膮c"... p贸藕niej okaza艂o si臋, 偶e jej m膮偶 o tym nie wiedzia艂... . a ja zorganizowa艂am cudownego grilla, na kt贸rego zaprosi艂am tych, kt贸rzy pomogli, i tam u艣wiadomi艂am owego Pana , 偶e ma okropn膮 偶on臋, a jej samej powiedzia艂am, 偶e ma 藕le zrobion膮 henn臋;))) i powinna nie je艣膰 bekonowych roladek, tylko poczestowa膰 si臋 sa艂atka... taka moja ma艂a s艂odka zemsta;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megggggggg
Wzajemnie

Udost臋pnij ten post

robi艂am maseczk臋 aspirynow膮!!! jest REWELACYJNA! i kosztuje grosze... 4 aspiryny rozpuszczasz w kilku kropelkach letniej wodym mieszasz z jogurtem, nak艂adasz na twarz... p贸藕niej zmywaj膮c mo偶esz zrobi膰 lekki pelling,je艣li nie masz wra偶liwej sk贸ry (ta aspiryna ma takie drobinki, kt贸re si臋 nie rozpuszcz膮)

Udost臋pnij ten post

poleci艂a mi to kosmetyczka, i moja buzia jest nie do poznania!!!!!!... wyrzuci艂am wszytkie drogie maseczki i pellingi... poczytaj o maseczce aspirynowej w necie, kochana;)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekam a偶 si臋 pranie sko艅czy
chance daj cos wiecej na temat tej maseczki ,co daje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama Boryska
Brawa dla chance-- :)) Zrozumcie, 偶e kiedy艣 dzieci cieszy艂y si臋 z innych zabawek niz teraz.. Kiedy艣 dostawa艂o si臋 na miko艂ajki drobiazgi.. np. ksi膮偶k臋, s艂odycze.. Teraz inne czasy... teraz dzieci w podstaw贸wce telefony kom贸rkowe przy sobie nosz膮.. i przechwalaj膮 si臋, kt贸re z nich ma lepszy (dro偶szy) model.. I naprawd臋 rozumiem, 偶e kobietom, kt贸re na to nie sta膰 mo偶e by膰 przykro.. A jak nie chcecie pom贸c, to lepiej si臋 nie odzywajcie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megggggggg
Hahahahaha doskona艂y przyk艂ad na to, 偶e czasami nale偶y u艣wiadamia膰. Ja z kolei powiem Wam przyk艂ad mojego przyjaciela. Przez kilka lat pracowa艂 w Norwegii, w Polsce mia艂 偶on臋 i synka. Po roku chcia艂 zrezygnowa膰, ale 偶ona chcia艂a, aby nadal tam pracowa艂, nalega艂a wr臋cz, kilka lat s艂a艂 nie ma艂e sumy pieni臋dzy, na budow臋 domu, ICH DOMU, ona posy艂a艂a mu zdj臋cia budowy, jak wszystko pi臋knie idzie, a to fundamety, a to okna, a to 艣ciany... Po dw贸ch latach dowiedzia艂am si臋, 偶e posy艂a zdj臋cia budowy kogo艣 obcego, a pieni膮dze, kt贸re posy艂a艂 m膮偶 przeta艅cza艂a, dzieciakiem opiekowali si臋 dziadkowie, a ona sp臋dza艂a weekend w g贸rach ze znajomym z internetu, albo sylwestra w Warszawie, bo stwierdzi艂a, 偶e RAZ SI臉 呕YJ臉. Kilka razy by艂a taka sytuacja, 偶e nakrywa艂am j膮 w 艂贸偶ku z jakim艣 obcym facetem. Dodam, 偶e KIEDY艢 by艂a wspania艂膮 dziewczyn膮 i nikt nigdy nie powiedzia艂by, 偶e tak jej ODBIJE.

Udost臋pnij ten post

nigdy nie mia艂am takiej 艂adnej buzi jak po tej maseczce...czasem mieszam aspiryne z miodem, czasem z jogurtem... przede wszytkim buzia jest taka czysta, 艣wie偶a, promienna... znikaj膮 jakie艣 zask贸rniki, kiedy艣 przed okresem wyskakiwa艂y mi jakie艣 zanieczyszczenia- teraz nic... wiem tylko, 偶e aspiryna ma kwasy, a pochodne tych kwas贸w wykorzystuje si臋 w naprawd臋 drogich kremach, kosmetykach... mo偶na stosowa膰 do ka偶dej buzi, suchej, t艂ustej, normalnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megggggggg
chance- ja jestem kosmetyczk膮;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekam a偶 si臋 pranie sko艅czy
dobranoc dziewczyny ,m贸j nick by艂 faktyczny ,pranie sie skonczy艂o ,mykam rozwiesi膰 i do spanka papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u mnie w dom nie bylo tradycji
Mikolaja, wiec nigdy nic na Mikolaja nie dosta艂am, A dzieciom swoim wlasnie ew. troche jakichs slodyczy. Nikt nie robil problemow. Slusznie ktos pisal,ze w lumpie sa zabawki za grosze ( czasem kupowalam, pralam, co za roznica)Poza tym mozna samemu zrobic cos fajnego z niczego - jest kupa poradnikow, takze w necie. Dla mnie nieszcescie , jak dziecko chore, ale Mikolajem nie jestem w stanie sie przejac. Co ma do tego "pieprzony kraj"? Kazdy kowalem swego losu, zwlaszcza , jesli idzie o dzieci - sensowny partner, odpowiedni czas - mozna wczesniej wiele rzeczy przemyslec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megggggggg
chance zawsz臋 mog臋 Ci pom贸c w sferze kosmetycznej;) A s艂yszeli艣cie o historii z wykopu? Ca艂a ta historia zosta艂a zamieszczona w serwisie wykop.pl, i o ile wierzy膰 jej anonimowemu autorowi wydarzy艂a si臋 naprawd臋. Ch艂opak zosta艂 zaproszony na 艣lub i wesele, jako osoba towarzysz膮ca. Wszyscy pi臋knie ubrani, sto艂y suto zastawione, weselne przes膮dy spe艂nione. Pan m艂ody bierze mikrofon i padaj膮 s艂owa: "Dzi臋kuje wszystkim za przybycie, 偶yczenia i prezenty. Mam dla Was ma艂膮 niespodziank臋 schowan膮 pod ka偶dym talerzem. Prosz臋 o sprawdzenie kopert.." Go艣cie podnosz膮 talerze, a pod nimi koperty, w kt贸rych by艂y erotyczne zdj臋cia panny m艂odej z nieznajomym m臋偶czyzn膮. I tu padaj膮 s艂owa m艂odego: "Dowiedzia艂em si臋 miesi膮c temu, 偶e moja XXX mnie zdradza z tym panem na zdj臋ciu. Postanowi艂em w dow贸d zawodu mi艂osnego to sfotografowa膰 i pokaza膰 Wam wszystkim. Nie chcia艂em odwo艂ywa膰 przyj臋cia, bo i tak jest zap艂acone. Inaczej by艣cie mi nie uwierzyli i by艂bym najgorszy gdybym nagle zerwa艂 zwi膮zek tu偶 przed weselem. Ksi膮dz proboszcz mam nadziej臋, uniewa偶ni ma艂偶e艅stwo, skoro jest jeszcze nie skonsumowane. Dzi臋kuj臋 wszystkim. Wy zosta艅cie i bawcie si臋. Zdj臋cia zachowajcie na pami膮tk臋." Cz艂owiek, opowiadaj膮c t膮 histori臋, napisa艂, 偶e wszystkim "kopary opad艂y" ze zdziwienia. Panna m艂oda uderzy艂a m艂odego w twarz i si臋 pop艂aka艂a. M臋偶czyzn膮, z kt贸rym m艂oda zdradzi艂a swojego przysz艂ego m臋偶a by艂 jego kuzyn.

Udost臋pnij ten post

meggg, zapisa艂am sobie tw贸j e-mail... i topik zapisa艂am w ulubionych... mam nadzieje, 偶e jutro pojawi si臋 autorka;)))!!!! oby miko艂aj by艂 dla niej okropny, ale za to Bo偶e Narodzenie cudowne:)! jutro zajrze:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrycjusz omnibus
rozbroi艂 mnie pomys艂 odk艂adania przez rok 20 z艂 na miko艂ajki s膮 jeszcze inne 艣wi臋ta, zreszt膮 tu偶 tu偶 i to z tej samej wyp艂aty, s膮 urodziny, jest dzie艅 dziecka, dzie艅 ch艂opaka s膮 nieplanowane wydatki zwi膮zane ze szko艂膮, chorob膮 itp. wcale nie uwa偶am, 偶eby czekolada na miko艂ajki to by艂a katastrofa przecie偶 to nawet nie nasze 艣wi臋to, a prezent chyba powinien by膰 teraz drobiazgiem, pod choink膮 poszuka lepszego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megggggggg
uciekam, dobranoc wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u mnie w dom nie bylo tradycji
poza tym - jest tyle mozliwosci ucieszenia dziecka - chocby pogranie z nim w fajna gr臋, wspolne zrobienie czegos - czy tylko rzeczy materialne sie licz膮? S艂owo daje, jeslibym tak przezywala,ze synek znalazl za malo pod poduszka, zamiast sie zalic na kafe usiadlabym i wymyslila dla niego zabawke lub zabaw臋. Mozna np napisac ksiazeczke - tylko i specjalnie dla niego , z rysunkami i jakas historyjka o nim - nikt inny nie mialby takiej.

Udost臋pnij ten post

Czesc! Smutna mamo, bardzo mi przykro. Nie martw sie, dzieci doceniaja nawet drobiazgi jesli na codzien okazujesz im milosc. Mojemu synkowi kupilam dzis az za duzo. Ale to dlatego, ze sa Mikolajki + moj syn ma imieniny (ma na imie Mikolaj). Pamietajcie, ze milosci, czulosci i uczucia nie zastapia dziecku zadne zabawki.

Udost臋pnij ten post

sam znam przypadek ze matka wygoni艂a c贸rk臋 z dzieckiem nawet rodzony brat nie chc膮 przyj膮膰 te偶 do domu a kuzynka ma ciasno w domu ma tylko 400 z艂 z aliment贸w znalaz艂a mieszkanie op艂aca je w naturze i opiekuje si臋 jego c贸reczka

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 , s艂usznie kt贸ra艣 z Was napisa艂a ,pad艂am zm臋czona wtulona w ma艂ego. Mi艂o wsta膰 i przeczyta膰 偶e s膮 ludzie kt贸rzy jednak zrozumieli o czym pisa艂am .

Udost臋pnij ten post

merkaba - straszne ,ale nie nale偶y jej pot臋pia膰 ,wynajmowanie mieszkania to katastrofa ,u mnie idzie na to wi臋kszo艣膰 pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haszaqa
No dobra autorko, osiagnelas co chcialas - ludzie sie pozalili nad toba. I zapomnieli o tobie natychmiast po wylaczeniu komputera. Jakies wnioski wyciagnelas? Zamierzasz w jakis sposob poprawic swoja sytuacje czy nadal bedziesz jeczyc i psioczyc? :O I tego nie rozumiem wlasnie, zamiast energie spozytkowac na szukanie dodatkowej pracy a co za tym idzie na poprawe swojego losu to wolisz tu lkac. Po co? Mozna znalezc chociazby sprzatanie mieszkan, udzielanie korepetycji, trzeba tylko chciec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cyklista
s艂uchaj Miko艂aj miko艂ajem,postaraj si臋 偶eby dosta艂 co艣 na gwiazdk臋,a zapewniam Ci臋 偶e nie jeste艣 sama w tej sytuacji...Pozdrawiam 3ymj cie si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 x,x,,x,x,xx
dla was naprawde wszystko jest takie proste ale w takim razie albo mlode jeste艣cie albo mieszacie zrodzicami nawet jesli bede odladac po zlotowce to i tak w pewnym momencie bedeu to msiala na oplaty cz leki przezaczyc takie zycie dodam ze mam 3 dzieci , nastolaki, jakie decydowalam na nie sytuacja w kraju byla inna a teraz zarabiam 1300 maz 1600 , zasilki na dzieci sie nie naleza

Udost臋pnij ten post

haszaqa uwa偶asz 偶e tak nie robi臋 ,owszem robi臋 ,kiedy tylko co艣 si臋 trafi 艂api臋 .

Udost臋pnij ten post