Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sercoweczka123456

wada serca a ciaza.

Polecane posty

Gość sercoweczka123456

czy sa tu mamy z zespolem lgl? jestem w 7 tygodniu, mam baaardzo rygorystyczne zalecenia, grozi mi kardiomiopatia po porodowa, kardiolog kategorycznie zabranial mi zajscia w ciaze, ale tak bardzo chcielismy miec dziecko, jestesmy malzenstwem 7 lat i jak nie teraz to kiedy? zastanawiam sie co mozna robic przez tyle czasu lezac non stop w domu, bo na spacer tez mi nie wolno, bo nie powinnam chodzic po scodach. ma ktos jakis pomysl jak spedzic ten czas?

kup sobie jakiś fajny zestaw książek, filmów, muzyki i po prostu odpoczywaj. Podjęłaś taką decyzję...warto się przemęczyć dla małego szczęścia

Gość sercoweczka123456
tak, wiem, ze podjelam taka decyzje, byla ona w pelni swiadoma, no moze nie spodziewalam sie az takich ograniczen, ze tylko lezec, albo w domu, albo w szpitalu - przyjma mnie na oddzial w przyszly poniedzialek, musza badania zrobic... ale tak sie zastanawiam czy ktos jest w podobnej sytuacji? moze z innego powodu ma lezaca ciaze, jak sobie radzi z nuuuuda i z dieta, bo wiadomo jak czlowiek sie nudzi to zajada, a mi nie wolno zbyt duzo przytyc...