Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_kruszynka

brak jednej piersi a związek z facetem

Polecane posty

Gość johny mikołajkowyyyyyyyyy
bez cycka nie da rady, wiem bo moja bella ma cycki co prawda, ale małe i mi nie staje a co by bylo bez cycka to nie wiem

Gość malutka_kruszynka
*Miało być 'smooir' a nie JacekJ, przepraszam za błąd

Gość bardzo rozsądna baba
Autorko, to nie powinno być problemem, jeżeli on Cię kocha

Gość johny mikołajkowyyyyyyyyy
moja bella ma małe cycki, wiem bo wrzucila foty na fb w stroju mocno rozneglizowanym

Gość malutka_kruszynka
Dziekuje wszystkim dobrym ludziom za wsparcie:-) a tych co piszą te puste teksty pozostawie bez komentarza... Teraz już uciekam;-) napisze jeszcze, dobranoc

Gość vivieeennn
nie staje ci bo ma male???? eee to co z ciebie za facet? :D moj mnie tylko po cipce smyrnie i juz mu stoi porządnie. To jest prawdziwy facet ! :) tak wiec wspolczuje :D 🖐️

Gość prawa wspomnienie lewej
malutka_kruszynko też jestem po amputacji piersi niestety, nie spotkałam faceta, który by ten fakt zaakceptował mam nadzieję, że Ty będziesz miała więcej szczęścia życzę Ci z całego serca by wszystko się ułożyło daj znać

powiedz mu. im szybciej tym lepiej. nie kocha się za cycki. kocha się za całokształt. a najbardziej za serce. znam babkę, która przeszła to co Ty autorko i ma szczęśliwą rodzinę. niestety zdarza się, że nowotwór po latach powraca. także dbaj o siebie i jedz dużo kiełków brokułów (serio piszę, zawierają substancje antynowotworową). powodzenia :)

Gość Szymuś
Lepiej nie mieć cycka, niż nie żyć.

Gość nie martw się :)
głowa do góry. Owszem to może dołowac itd. ale jeśli naprawde mu na Tobie zależy to zrozumie. sam jestesm facetem i jeśli bylbym zakochany w jakiejs kobiecie i mialaby taki problem to tym bardziej chciałbym jej pokazac że to nie jest problem. Każdy ma swoje wady. Jeden narzeka bo jest za gruby drugi narzeka bo jest za niski, inni mają inne wady np wady wymowy idt itp. Tylko czasem warto sie zastanowic o ile wiecej mamy od tych, ktorzy są niepełnosprawni, ktorzy bez czyjejsc pomocy nie mogą życ. Ja np słabo się cenie.. widze u siebie mnostwo wad, ale jak sobie pomysle ze ktoś np nie moze wykonac prostej czynnosci bez czyjejs pomocy to cieszę sie ze jestem jaki jestem. a Ty jeśli trafisz na normalnego faceta ktoremu nie tylko seks w glowie ale rodzina i milosc to nie masz sie czego obawiac. Piersi to nie wszystko.. mozesz mu dac duzo przyjemnosci :)

Gość nie martw się :)
aha.. i nie zaczynaj tematu anputacji czy cos w tym stylu. Zadzwon do niego albo napisz, ze musisisz osobiscie z nim powaznie porozmawiac na wazny temat. opowiedz mu o swojej sytuacji i powiedz mu że bardzo Ci na nim zalezy ale decyzje musi podjąc on. jeśli zalezy mu na szczesciu i milosci to zrozumie i nie bedzie problemu a jeśli nie to trudno.. nie jest tego wart. powiedz mu zeby od razu Ci powiedzial, bo nie chcesz potem miec większego rozczarowania.

Gość prawa wspomnienie lewej
malutka_kruszynko bardzo jestem ciekawa jak Ci się ułożyło proszę, daj znać.