Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheGirl_FreedomOfUSA

NIE TYLKO NA ZIEMI JEST ŻYCIE! ODKRYTO DRUGĄ ZAMIESZKAŁĄ PLANETĘ!

Polecane posty

Gość byle dalej
Lady Love No ale wiesz, gdyby się okazało, że gdzieś indziej istnieje życie, to myślę, że mogłoby to pomóc odkryć tajemnicę człowieka - ludzi - Ziemian. Dowidzieć się więcej o nas samych.

ja jestem zdania ze zycie gdzies tam istnieje na pewno kiedys nawet ogladalam program tez jakiegos naukowca :D hehe i jego teoria byla taka, ludzie niegdys byli bardzo malointeligentni, jak roslinki ktore chca tylko jesc i sie zalatwiac.. tak podobno bylo na poczatku, pozniej pojawilo sie Ufo ktore badalo po kryjomu nasza planete, spodobaly im sie nasze ziemskie kobiety wiec postanowili zabrac je ze soba do statku kosmicznego, tam sie kopulowali.. i te o to ufoludki dali nam swoja inteligencje i wyslali kobiety z powrotem na ziemie brzmi to dosc dziwnie :D ale cos w tym moze byc, tymbardziej ze wielu ludzi przyznaje ze kosmici ich porwali i robili na nich jakies tam eksperymenty moze to sa bajki, ale ja niczego nie wykluczam, tymbardziej ze nikt nie jest w stanie obalic tej tezy

Gość Ja mam was w dupie
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, czujnik deszczu, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, przyciemniane szyby.

Lady Love Ale nikt tych tez nie jest w stanie też potwierdzić :P A ja natomiast czytałem że hitlerowcy mieli kontakty z kosmitami i u progu wojny już prawie zbudowali statek kosmiczny(UFO), ale wojnę przegrali i tą technologie zagarnęło USA i w latach 50 doszło do nieudanych prób i wypadku nieopodal Roswell hehe http://najwiekszetajemnice.blog.onet.pl/2,ID5422167,index.html A tutaj nawet link do namiastki tej teorii.

Gość Ja mam was w dupie
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, czujnik deszczu, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, przyciemniane szyby.

Za daleko. Nie dotrzemy tam. A przypuszczenie że może być tam życie oparte jest na obliczeniach mówiących o średniej temperaturze 22 stopni C. Tzn. dość wysokiej, ponieważ u nas na Ziemi średnia temperatura to 15 stopni C. Jeżeli jednak jest tam życie to trudno przewidzieć na jakim etapie ewolucji. Przykładowo na Ziemi życie jest i dzisiaj i milion lat temu, chociaż wtedy wyglądało zupełnie inaczej.

"TheGirl_FreedomOfUSA - zgodnie z polskim prawem nie można mieć dwóch obywatelstw. Jeśli masz obywatelstwo US to na pewno nie masz PL więc nie opowiadaj tu bajek..." COS CI SIĘ MUSIAŁO POMYLIĆ bo MAM obywatelstwo USA I PL, lepiej się doinformuj bo jest to możliwe widocznie skoro mam a mam. więc widocznie polskie prawo na to zezwala nie zastanawiałam się nad tym ale mam dwa obywatelstwa, mam dwa paszporty "TheGirl_FreedomOfUSA - Co ty kretynko bredzisz? " jak chcesz ujrzeć kretyna to popatrz w lusterko a nie obrażaj mnie nie wiem o co ci chodzi z tym bredzeniem ale spoko, bredź dalej

"Jeżeli jednak jest tam życie to trudno przewidzieć na jakim etapie ewolucji. Przykładowo na Ziemi życie jest i dzisiaj i milion lat temu, chociaż wtedy wyglądało zupełnie inaczej." to jest właśnie ekscytujące super by było się o tym przekonać. w każdym razie to raczej dla nas pozytywne niż negatywne.

Gość lada12
ja jednym księżycu otkryto tlen i to w ukłacie słonecznym i to 7 lat tylko się lrci tylko nwm jak się nazywa

Gość lada12
no nie pamiętam alevto jest większa planeta od naszej i za układem terz jest planeta z lenem ale jecie się tam 200 lat i ludzie tam polecielibktórym wstrykneli że mogą żyć 500 lat ja wiem bo oglądałam film dokumentalny

Gość lada12
A jak ? to proste od robaka ;-) to nie kłamstwo

Gość gość
no nie pamiętam alevto jest większa planeta od naszej i za układem terz jest planeta z lenem ale jecie się tam 200 lat i ludzie tam polecielibktórym wstrykneli że mogą żyć 500 lat ja wiem bo oglądałam film dokumentalny x serio?

Gość gość
Jeśli tak to wyjebać tam facetów

Gość gość
Co za odkrycie. Technologia jest tak rozwinieta, ze sa podroze miedzyplanetarne, ale nikt o tym nie mowi, bo ciemna masa ma zostac ciemna masa.

Gość gość
Są miliony planet, które są zamieszkałe. Nawet mars był niegdyś zamieszkały, możliwe, że to była nasza planeta-matka, gdyż amatorscy obserwatorzy zauważyli resztki promieniowania po bombach atomowych. Jeżeli już byś my mieli odkryć coś konkretnego, to będzie za późno :)

Gość gość
Szkoda ze nie mowia o podroznach pomiedzy planetami :(