Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajak?

BÓG WSZYSKIM DAJE PO RÓWNO?

Polecane posty

Gość Ajak?
Widzę że nikt nie jest na tyle dojżały by dyskutować na temat.... Założe jeszcze temat o narkotykach poniewaz uważam że za ich obecnośc są odpowiedzalni ci którzy je biorą bardziej niż ci którzy je rozprowadzają Zasada popytu i podaży.

Gość Ajak?
dzieci które zmarły po urodzeniu trafiły do domu swego ojca w którym jest im dobrze a ich rodzicom dzieki temu będzie kiedyś łatwiej też tam trafić -takie są niestety zasady to przez to że na świeci e jest nie tylko dobro czyli Bóg ale tez zło czyli szatan. Przez tego ostatniego te dzieci musiały umrzec -szkoda że ludzie nie chcą w to uwierzyć i zrozumieć tego.

fererooo to Ty się nie kompromituj. Wiem co piszę, taka jest prawda najwięcej skurwysyństwa zrobił człowiek ! Owszem czasami się miesza Bóg w sprawy ziemskie.

Gość ytytytyt
"Chcąc przechytrzyć los musimy przestać chcieć i poświęcic coś w tym celu i wtedy los sie odwróci i dostaniemy to o czym marzyliśmy" fajnie brzmi, ale w praktyce to jest przecież nie do zobienia

Gość fererooo
jestes katolikiem? Wiesz w ktorym wieku koscioł katolicki ostatecznie odrzucil reinkarnacje? Pewnie nie, bo jak 90% katolikow jestes na za głupi by zainteresowac sie historia swojej religią. Zreszta szkoda czasu na kogos kto wierzy stworzenie swiata w kilka dni pare tysiecy lat temu, o zyciu w zoładku wieloryba i setki innych bajek a nazywa czyjaś wiare - bzdurą. Brak jakiejkolwiek płaszczyzny intelektualnej do dyskusji

Gość Ajak?
Mam prawo uważac za bzdurę reikarnację i nikt mi tego prawa nie odbierze,jako ciekawostkę mogę tylko podać że wierzyłam w reikarnację jako nastolatka i to że mi się udało zdobyć coś czego zawsze pragnełam ale zdobyłam to dopiero gdy przestałam tego pragnąć,a poświęciłam cały swój porządek według którego żyłam. Możnaby to było porównac do wyskoczenia z pędzącego pociągu,wstałam pozbierałam się i postanowiłam iść drogą którą iść nie chiałam,bo mi się wydawało zawsze że to nie dla mnie... Byłam zdesperowana chciałam sprowokować los-udało mi się i wierze że to nie los sprowokowałam tylko Boga. Widocznie zależy mu na mnie. Potem zawze już miałam na uwadze to że on istnieje i mogę sie do niego zwrócić-to pozwoliło mi sie zmienić by żyło mi się łatwiej. Uważam że w życiu zmarnowałam kupe szans.