Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pytająca_123_

Co oznaczają te słowa!?!?

Polecane posty

Gość _pytająca_123_

Co ozacza jeśli facet pisze takie słowa: Wspominam i coś mnie ciągnie do Ciebie ale cały czas się boję, że znów nie wyjdzie.. nie zależy mu?? już sama nie wiem co mam robić;(

Facet ma problem z sobą, jest niedojrzały emocjonalnie. Jeśli strach przed porażką go blokuje to poczekaj aż dojrzeje ...

Gość _pytająca_123_
mam czekać aż się zdecyduje być ze mną??

Gość polak potrafi
to znaczy że cię wspomina i coś go ciągnie do ciebie ale boi się że znów nie wyjdzie. nie przypisuj temu więcej znaczeń ;)

Gość _pytająca_123_
fakt isnieje opcja że mogę kogoś poznać;) i wtedy będzie już za póżno ale na ten moment sprawy mam pierwsza nie pisać do niego?

komunikat jest prosty, wspomnienia ma mile, znaczy ze bylo mu z toba dobrze, chcialby byc z toba ale boi sie ze nie wyjdzie, ciagnie go do ciebie, bo cie kocha!! jasne jak slonce ;P

Pytasz czy mu zależy. Może mu bardzo zależeć, ale co z tego jak on się boi ...

Gość _pytająca_123_
a mi się wydaje, że mu nie zależy na mnie:( rzadko pisze, praktycznie jak ja napiszę to popiszemy a on rzadko się odzywa, to mam nie pisać pierwsza??nie narzucać mu się??

Gość anja Carenina
musisz obiektywnie ocenic czy jest rzeczywiscie wartosciowy? czy jest inteligentny i czy ci imponuje, czy jest madry zyciowo, czy najczesciej ma rację, i czy moglby byc dla ciebie autorytetem? Ocen jego wartosc, nie przez pryzmat swoich ucuc i emocji ale realnie. Inne kryteria tez wez pod uwage :p i moze warto poczekac i daj mu szanse. Jak tak pisze to miota sie nie jest gotowy na zwiazek nie chce sie angazowac. Jak bedziecie nadal w kontakcie i bedziecie sie spotykac, to moze cos z tego bedzie

Gość _pytająca_123_
co mam robić?? poczekać??

Gość .ojjjkkkk
napisz mu że DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY ;-)

Gość anja Carenina
'JacekJ? jak to co napisales moze byc prawdziwe. wyjasnij to

Gość _pytająca_123_
ok ale jeśli on nie pisze pierwszy to też mam pierwsza nie pisać??

Gość .ojjjkkkk
lepiej zeby to on pisal pierwszy, mozesz czasem Ty, ale nie czesto..

Gość _pytająca_123_
ostatnio ciągle ja pisałam do niego, jak napisałam to popisaliśmy, pytał co u mnie itd ale sam jakoś nie pisze pierwszy..

Gość anja Carenina
nie mozesz tak generalizowac - zalezy albo nie zalezy podobam nie podobam chce nie chce Tylko pozwol znajomosci sie rozwijac. I sama tez sie zdystansuj, i wiem ze serce oszukać jest trudno :) ale w tej syt wyjscia nie masz Oczywisce ze nie narzucac sie. Jak napiszesz a on nie odp to nie pisz wiecej a czekaj na jego kroki . Ze 2 jego kroki a potem kolejny twoj. Nic na siłe

Gość _pytająca_123_
czyli teraz poczekać aż on napiszę??

Gość .ojjjkkkk
byc moze on jest na prade bardzo zraniony i sie boi zaangazowac musisz chyba go przekonac.. ze go nie skrzywdzisz.bo widac ze chcialby ale sie boi.

Powiedz mi na co chcesz czekać? On się boi, rzadko pisze ... ile chcesz czekać (kilka lat) i na co chcesz czekać? Nie przyleci wróżka i go nie odczaruje? Czego to pragniesz?

Gość polak potrafi
możesz poczekać do emerytury

Gość anja Carenina
jasne ze nie pisz pierwsza. musisz szanowac decyzje faceta ze nie chce zeby wasza znajomosc zmierzala do czegos wiecej, w sensie zwiazek, czy tak inna relacja. Mussz normalnie sie zachowywac, nie wyskakuj z inicjatywa, on mus nie ty.

Gość _pytająca_123_
odpisywać to on zawsze odpisuje:) ale pierwszy nie pisze ostatnio wcale..

anja już napisała, koles nie jest pewien, a jak nie jest pewien to nie zrobi tego czgo możesz oczkiwać, może ja sie myle, ale jak ktoś jest pewien na "99%" to nie jest pewien...

Gość _pytająca_123_
własnie nie chce czekać na niego wieki..ehhh i nie wiem a może pojechać mu ostro w smie hm??

Gość anja Carenina
autorko nie masz czekac, tylko zajac sie swoim zyciem. Postaraj odgonic mysli o nim i tobie. Ciesz sie tym co jest. Musisz zrozumiec, ze to ze nawet napisze on pierwszy, czy zadzwoni o niczym jeszcze nie swiadczy a jedynie o tym ze chce kontaktu. Trudne te relacje damsko meskie :) jacek mozesz wyjasnic jak mozliwa jest syt ze facetowi bardzo zalezy ale sie boi??

Gość .ojjjkkkk
to nie jest powiedziane ze facet zawsze musi dazyc do zwiazku pierwszy, przeciez faet to tez czlowiek, tez ma uczucia, moze sie bac tak samo jak i my kobiety zranione.. postaw sie na jego miejscu, jestes facetem zranionym bardzo.. i spodobala Ci sie jakas panna i ciagnie Cie do neij.. ale boisz sie ze znow bedziesz tak mocno cierpiec.. na spokojnie.. musisz wzbudzic w nim zaufanie ;-)

Gość anja Carenina
jak jest wartosciowy to lepiej poczekaj. Jak cie traktuje, szanuje, moglabys miec przyszlosc z nim,?? lubisz go? Poczekaj. ale nie czekaj w sensie ze bedziecie w koncu razem. czekaj jak znajomosc bedzie sie rozwijała a korzystaj z zycia, nie mowie zeby umawiac sie z innymi, choc to tez twoj wybor