Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Wiek rzeczywisty a na ile wyglądacie?

Polecane posty

Hej Tak się zastanawiam Ile z Was wygląda na tyle lat ile ma?Ja mam 25 ale wyglądam na dużo młodszą Nie zliczę mnóstwa zabawnych sytuacji z tego tytułu Moja siostra natomiast wygląda starzej niż wskazuje metryka I często traktowana jest jak moja matka A jak to jest u was? Ile lat macie dziewczyny a na ile wyglądacie?Macie jakieś zabawne sytuacje w związku z tym?

Często zwracają się do mnie na Ty obce osoby np. w przychodniach Dopiero jak spojrzą na rok urodzenia to przechodzą na PANI:P

Gość gratulajcjeee
hmm nie wiem najlepiej jkaby ktoś obcy ocenił, bo samej ciężko określić ja wiem ile mam nie jestem obiektywna:P

Gość dzieńdobrry
19 a wygladam chyba na swoj wiek czasem chca dowod w sklepie :/

Gość harmid
nie umiem siebie ocenic, musialam kogoś kto mnie nie zna zapytać.

Gość leniuszkaaa
Mam 21 a wyglądam na... 23/24 :(

Gość Ludzie mnie biora za mlodsza
ale moim zdaniem wygladam niewiele mlodziej. A sytuacje malo zabawne - wyzwiska, ze taka mloda a tak duze dziecko, awantury przy kasie alkoholowej, glupie gadki kolezanek z pracy ktore zostaly wziete za starsze niz ja...

moze na fotach tego nie widac ale w rzeczywistosci wygladam jak dziecko :P kazdy mi to mowi :O ciotka mojego mena na swieta kupila mi pizamke w pieski bo stwierdzila ze ja takie fajne dziecko jestem to mi sie spodoba :D

Gość PaniczZpodlasia
A piersi jakie masz? Obwisłe czy jędrne bo to mówi dużo o wieku

Gość selin dijon
zabawne jest to że jak miałam długie wlosy i upinałam je w koka i wyglądałam poważniej, to ludzie mnie w sklepie o dowód pytali nawet jak Karmi chciałam sobie kupić, nie mówiąc już, że mówili mi na "ty". Jak mam krótkie włosy i wyglądam mlodziej, to nikt nawet nie patrzy podejrzliwie, i każdy grzecznie zwraca się "pani".

Gość wyglądłąam młodziej jeszcze
kilka lat temu później przyszła taka magiczna granica - szybko, bardzo szybko zaczęłam wyglądać na swój wiek to dołujące, więc uważajcie:) szczególnie, że zawsze wszyscy dawali mi mniej lat. Do czasu :D

No mnie to czasem bawi ale często też denerwuje Bo tak jak piszecie - taka młoda a dziecko już ma? Albo często mnie ktoś zaczepia jak uczniaka:P No jeszcze jak się umaluję to wyglądam na te swoje 25 Tyle ze mój codzienny makijaz jest delikatny i wyglądam młodo

Na zdjęciach, to wyglądasz Lady jak pekińczyk, bez urazy. :) Nic dziwnego, że pidżamkę w pieski dostałaś. :)

Pamiętam jak byłam młodsza to był też problem z facetami Bo kleili się do mnie małolaci:PI żaden nie chciał uwierzyć że jestem starsza od niego:P Widzę generalnie tendencja jest taka że wyglądamy na MNIEJ niz mamy:)

Adalis, sorry... wiem, że chcesz się dowartościować, ale... w tym wieku to wszystkie laski wyglądają na kilka lat młodsze, no taka prawda. :)

pekinczyki sa slodkie ;) juz nie pierwszy raz to tutaj slysze ;) na poczatku wygladalam jak elf podobno teraz jak pekinczyk :D ciekawe co jeszcze Wam przyjdzie do glowy :D

musztarda Nie gniewam się:)Tak jak piszę - często mam dość tego dziecinnego wyglądu:P Wiem ze póki co to fajnie Ale na dłuższą metę to uciążliwe

Ja wyglądam na swój wiek, ale ostatnio mam fazę na na młodzieżowe ubrania i czasem mam wrażenie, że ludzie nie biorą mnie poważnie. Przeglądałam ostatnio zdjęcia z wakacji, i stwierdziłam, że jeszcze nie muuszę się wstydzić zdjęć w bikinii.

ja mam 24, i wydaję mi się że na tyle wyglądam, niektórzy mozę daliby mi więcej, ale osttnio koelś mi pwoiedział nie znjaąc mojego wieku ze myślał, ze mam 20 hehe, chyba dlatego ze byłam w kitce

hehehe w tym wieku laski wygladaja na mlodsze? tak jezeli mowimy o tych naturalnych ;) solary nawet te 16 letnie wygladaja duzo starzej nie mowiac o 20parolatkach ktore sa juz mega zniszczone o tych sztucznych lamp

Gość bez nikow...
Fajnie jest wygladac mlodo, ale tak zeby kobiete 25l pytano o dowod- to juz zdziecinnienie. I akurat to atrakcyjne nie jest.

Gość Ludzie mnie biora za mlodsza
No wlasnie, moze to wina braku makijazu? Ja mam 35 lat, a w pracy (wiekszosc mlodsza ode mnie o dyche) teksty: "a Ty cos studiujesz"? "Masz juz meza? Co Ci tak spieszno?" - i w mojej obecnosci teksty o sypiacych sie 30, jak im mowie, ze mi przykro bo ja juz nad grobem stoje, to "zapomnialem ze masz tyle lat" i konsternacja.

Gość srfgt
zdesperowana 30 to ty mialas jakies 8 lat temu

Gość o boze
Ale twoje brwi lady jestes taka zaniedbana , nie rowno wyregulowane do tego takie rozrosniete boze tragicznie to wyglada

Gość efstret
na zdjeciach wygladam starzej ,a na żywo dają mi o 5 lat mniej niż mam