Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Wiek rzeczywisty a na ile wyglądacie?

Polecane posty

To fakt wiele nastolatek wyglada na starsze niz sa w istocie. Moja kuzynka , ktorej ja Dawno temu zmienialam pieluchy , wyglada dzis jakby byla ode mnie starsza.

Gość wampirzeoko
mam 21 lat i bez makijażu wyglądam na 13-16 (podobno) :O

Mam 22 lata, ale nikt nie dał mi nigdy więcej jak 17. Praktycznie od zawsze nie wyglądałam jak na swój wiek, mam to po mamie. Jej dają nawet z 20 lat mniej i nieraz dużo młodsi mężczyźni, których niemalże mogła by być mamą, zarywają do niej. Zawsze jest ubaw :) Jestem już przyzwyczajona do reakcji ludzi, żadna mnie nie dziwi. A tak na świeżo, jedna z ostatnich sytuacji: Kurier myślał, że jestem córką swojego Ukochanego, który jest starszy ode mnie o 6 lat. Wywnioskował co prawda przez telefon z Jego głosu i później z tego, jak mnie zobaczył. Grzecznie go poprawiłam, ale śmiać mi się chciało :)

Gość adali86
No dla mnie najgorsze są sytuacje gdy ktoś bierze mnie za dziecko przy mężu On co prawda tylko się z tego śmieje ale mi jest zawsze głupio.... Ale zgadzam się z ŻONĄ: za parę lat będe zadowolona ze wyglądam młodziej;)

No dla mnie najgorsze są sytuacje gdy ktoś bierze mnie za dziecko przy mężu On co prawda tylko się z tego śmieje ale mi jest zawsze głupio.... Ale zgadzam się z ŻONĄ: za parę lat będe zadowolona ze wyglądam młodziej;)

Adalis hehe Ja mam gleboko w d...na ile wygladam. Mam jednak szczescie ,ze Alkoholu bez dowodu czesto nie chca mi sprzedawac(co jest zabawne ale i wkurzajace jesli nie mam akurat dowodu i pyszna wodka musi zostac w sklepie:):):))

Gość kjnkjnkjnj
zdesperowana sory bez urazy ale widzialam pare twoich zdjec i nigdy bym nie powiedziala ze masz mniej niz 30. wlasnie na tyle wygladasz a mzoe i nawet troche wiecej, wiec nie wiem kto ci mowi ze wygladasz mlodziej, chyba faceci po paru glebszych,...albo aparat klamie...