Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Wiek rzeczywisty a na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość fffferer
zdesperowana widziałam pare twoich fot i za cholere nie dałabym Ci naście lat:P około 26-30 tak ,ale poniżej 18-stu nie

Gość pszczołka nie maja
a jak barlismy slub i zalatwialismy formalnosci, a mialam wtedy 22 lata, to w jednej hurtowni gosc nie wytrzymal i sie pyta, czy chodze do liceum bo tak mlodo wygladam :D mina meza bezcenna

Gość przeszło już wam
musztarda?:(

A bo pół dnia w przychodni byłam - miałam skierowanie do chirurga na wycięcie odcisku na stopie A wyszło że to kurzajka i nie wycieli:P Bałam się jak cholera a teraz dochodze do siebie:D

Gość smutna;(
ja jak byłam z moimi rodzicami na wycieczece w górach (w te wakacje) to ludzie się zatrzymywali i patali moich rodziców czy ich dziecko sobie poradziło... jedna starasza babka się zapytała jak tam wasza córunia? dzielne dziecko! a mam prawie 20 lat! :o masakra

Gość pszczołka nie maja
zdesperowana i ta druga kolezanka co ma zdj, z tymi boski rzesami: jestescie ladniutkie i to innych moze kole w oczy, bo wygladacie na pewne siebie :P

Gość o boze
Po co w ogle zaczelas regulowac??? Skoro teraz ich nie skubiesz tragicznie to wyglada Jestes zaniedbaana I wylada jakbys miala te brwi chore obrzydliwa jestes

Gość jestem nim
mam 24, ostatnio pewna kobieta dała mi 19-20 :(

Widzę historii podobnych do mojej jest dużo:P Nie jestem sama A jeszcze pamiętam w zeszłym roku byłam bez męża na weselu I tam jakiś 18 latek mnie podrywał Dopóki ciotka nie powiedziała mu że mam męża i kończę studia:P Jego mina - bezcenna:P

heheh to ze moje brwi wygladaja czasem tak a nie inaczej nie znaczy ze jestem zaniedbana ;) nie chcialabys stanac ze mna twarza w twarz ;) uwiez ;)

na zdjeciach tez sie inaczej wyglada. zdjecia sa ustawiane, na zdjeciach mam ulozone wlosy, makijaz zazwyczaj wyjsciwoy no normlanie na codzien mi sie nie chce... ale po tym jak czesto pytana bylam jeszcze niedawno o dowod wnosze ze wygladam mlodziej, zreszta bardzo czesto spotykam sie z takimi komenatrzami. ostatnio zatrudnilam sie w nowej pracy i mowilam ze mam syna 3 lata to oni dopiero wtedy sie skapowali ze musze byc odrobine starsza skoro mam dziecko. bo sie dziwili ze ja nie studiuje. a ja studia skonczylam dawno temu i to jeszcze 2 kierunki.

Gość wg mnie teraz
ja mam 31 rok temu jak kupowalam alkohol w UK w LIdlu musialam sie wylegitimowac :D wczesniej tez czesto mnie proszono teraz juz sie to nie zdarza ;)

musztarda Ok spróbuję Chociaż moja kurzajka nie jest typowa Trochę tam ją rozbabrałam bo leczyłam jak odcisk I nie wiem czy i tak nie skończy się w gabinecie

mam 24 lata, ostatnio dano im 15 :o ;) Nie zdarzylo mi sie zebym kupila alkohol bez pokazywania dowodu. A jak pokaze dowod to bardzo czesto patrza sie na niego jakby dala fałszywke ;)

Gość ajamamghj
17 a dają mi 19, nigdy nie pytają o dowód w clubach czy przy zakupie alkoholu, pomimo że niska jestem i drobna, z twarzy jakaś taka poważna chyba :D

Gość wg mnie teraz
zdesperowana niepotrzebnie dalas to zdjecie pewnie juz jest na kilka twardych dyskach i bedzie sie co jakis czas pojawiac z chamskimi komentarzami

Gość wg mnie teraz
* na kilku

Gość mały odkrywca
Ja mam 23 lata. Ostatnio byłam na zajęciach literackich i prowadzący czytając moje wiersze walnął: "No super, takie dojrzałe spojrzenie na świat mimo młodego wieku. Bo ile ty masz lat? 16?" Ja na to że 23 i nie wiem czy powinnam się cieszyć czy płakać:O

15:42 [zgłoś do usunięcia]offerma Zdesperowana Domowa Żona ale ty paskudna jesteś. zadna nowosc, ona doskonale o tym wie ; ]

Gość *liliann
Zależy jak się ubiorę czy umaluję. Ale wyglądam na mniej niż mam. A mam za 6 dni 25.

Gość gregggggory
słabo się robi, gdy się to czyta. Nie wiem, co i komu chcecie udowodnić, jak dla was czas płynie w przeciwnym kierunku, czy co? Jakieś dziecinne przekomarzanki: ja mam 25 a pytają mnie o dowód... no popatrz, a ja mam 30 a pytali czy uciekłam z lekcji. Chyba nie umiecie rozstać się z dzieciństwem i zajmujecie takimi pierdołami albo macie jakieś skłonności do grania lolitek. W każdym razie coś z główką ;)

Gość zmywachgfm
20 a wygladam na 16. no z makijazem moze 17. zawsze wołaja o dowo. moja siostre 25 letnia zreszta tez hehe zabawne, wyobrazacie sobie mine sprzedawcy w skielie jak zobacyz jej dowód? :D

Gość gregggggory
konkurować - w jakiej konkurencji? Na dziecinny wygląd? :O