Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Wiek rzeczywisty a na ile wyglądacie?

Polecane posty

Gość do merkaby
zgol brode

Gość efstret
nie krytykujcie lady love bo znowu wklei jakąś nową fotę ,a mi już nie dobrze od tego:P jest najpiękniejsza na kafe.Koniec>kropka.:classic_cool:

hehe :D ta juz lece robic nowa :D brwi jak brwi, nie lubie ich wyrywac wiec pozwalam im czasem zarosnac :P i mam to gdzies ;)

Pamiętam też taką sytuację Stoimy z mężem w kolejce do kasy i wsród towarów było wino I kasjerka mówi "poproszę dowodzik" a mój mąż jak nie ryknie śmiechem:D Pokazałam a co:P Babie się głupio zrobiło i wydusiła przepraszam To było śmieszne Ale musiałam też mieć dowód na każdej imprezie inaczej z kupna alkoholu nici

ja mialam podoba ale chyba jeszcze lepsza sytuacje bo moj facet kuowal sobie piwo a mnie poprosili o dowod bo stalam z nim, moj facet wyglada na swoj wiek czyli 35 lat, bylismy z dzieckiem a oni poprosili mnie o dowod! mialam wtedy 28 lat. ja nie mialam przy sobie wiec musial zostawic te piwo. ciekawe ze skoro piwo nie bylo dla mnie to czemu mojego dziecka tez nie zapytali o dowod...

Dzisiaj w przychodni mówię lekarce że się śpieszę i dziś na zabieg już nie przyjdę A ona "a co z lekcji się zwolniłaś?" - to już miłe nie było I mi zrobiło się głupio Muszę się chyba malować codziennie:P

Adalis, gdybyś miała 40tkę i braliby Cię za małolatkę, to byłby powód do dumy, ale młoda Jesteś bardzo, młodo wyglądasz, przecież to normalne. :)

takaMALAjedna dziekuje ;) masz racje, co kolkwiek bym nie wstawila i nienapisala to i tak w moja strone naplynie lawina krytycznych komentarzy ;) ale wiesz co? to jest dosc podbuduwujace :D

musztarda No masz absolutną rację ale te moje dziecinne oblicze już w tyle kłopotliwych sytuacji mnie wrobiło że nie wiem czy się cieszyć czy płakać Jestem mężatką mam dziecko a ludzie traktują mnie jak dziecko To nie jest miłe;)

u mnie to dopiero byla wtopa, bylam z moim u fryzjera ( on mial brata starszego do niego o 10 lat ale nie zyje ) usiadlam na miejscu gdzie sie wlosy myje, przyszla fryzjerka i zaczela mowic do mojego ale ma Pan ladna corke :D na co ja ze mam 22 lata a on 26 :d ale jej sie glupio zrobilo :d myslala ze to ten starszy brat :D mojemu tez czacha opadla jak go tak postarzala a mnie odmlodzila o dobre kilka lat

A co do brwi - masz takie w jaich sie najlepiej czujesz, ja MIALAM dosc mocno wyregulowane, to kuropatwy sie czepily ze wyskubane ala lata 80te. Zgrabny nos - nie, bo to efekt photoshopa. Jasne blond wlosy -bardziej pomaranczowego nie bylo? Tak ze - olac:)

reguluje je czasami, bez przesady ;) ale nie lubie sie z tym babrac bo mnie to boli :P to jest chyba moje jedyne bolesne miejsce:P

Lady Nikomu nie dogodzisz Dlatego najlepiej zdjęć nie wstawiać Przekonałam się na własnej skórze

Gość pszczołka nie maja
ja mam 28, a biora mnie za duzo mlodsza :) zwlaszcza na codzien, jesli np zwiaze wlosy w kucyk,naturalny niewidoczny makijaz, mowia ze wygladam na mniej niz 25, a np rok temu byla z synkiem i mezem u tesciow , a mieli remont i ekipie fachowcow, i sie tescia pytali, ile ta synowa ma lat, czy skonczyla szkole juz, bo wiedzieli ile maz ma lat, i sie dziwli,ze mam dziecko taka mloda :D

TakaMała Sorki:P Dzisiaj jestem nieprzytomna bo w stresie byłam cały dzień CZEŚĆ:)