Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filonka_Bezogonka

KOPENHASKA PRZED ŚWIĘTAMI

Polecane posty

Gość Filonka_Bezogonka

Hej! Święta już za dwa tygodnie! Czyli... ostatni dzwonek na dietkę! :D 9.12 (piątek) - DZIEŃ 1 Zapraszam chętne/chętnych do dołączenia do mnie! Jeśli schudniemy np.6-7kg, to efekt świąt będzie na pewno mniej odczuwalny. Okej może 1kg nam potem przybędzie, ale na pewno nie 7kg! A to wszystko pozwoli nam po świętach wrócić do mniej radykalnej diety, np.1000kcal CHODZCIE ZE MNĄ :)

Gość Makarenaaaa
Matko ja potrzebuje do świąt - zrzucić minimum 4 kg!!! Cholera jasna zapuściłam się przez oststni miesiąc słodycze jadłam na wszystkie posiłki w ciągu dnia!! Ide na diete - od dzisiaj!!!

zrzucisz do swiat, a w siwta wyglodzona (bo na kopenhadzkiej tak jest) usiadziesz przy stole ze smakolywaki i zjesz wiecej niz gdysys nie byla na tej diecie

Gość Makarenaaaa
Znaczy ja nie ide na kopenhaską...ale po prostu starym sprawdzonym sposobem - żadne 5 posiłków dziennie - bo mam strasznie wolną przemianę materii - i jak dwa tygodnie jadłam 5 małych posiłków dziennie - to miałam 5 kg na plusie:) Piję dużo płynów...owoce i surowe warzywa w ciągu dnia i jeden taki większy posiłek dziennie - na takiej diecie schudłam prawie 60!!!!!kg:)I wagę trzymałam 8 lat - a wciagu oststniego miesiaca wpieprzam dziennie jedną czekoladę!!! Uch....jaka jestem na siebie zła!!!

Gość Filonka_Bezogonka
Hej! Cieszę się, że nie tylko ja mam postanowienie przeprowadzenia jakiejś diety. Ok, może kopenhaska jest restrykcyjna, ale z drugiej strony chyba bardziej niezdrowe jest wpieprzanie bez opamiętania... ;-) a jeśli ktoś przechodzi na tę dietę, to chyba nie po to żeby potem rzucić się na jedzenie?! Święta potraktuję jako MAŁE odstępstwo od diety a nie jako zielone światełko do ataku na jedzenie :D Dopuszczam różne odstępstwa od diety, typu zamiana niektórych produktów (np.szpinak). W gruncie rzeczy chodzi o mocne ograniczenie się z jedzeniem przez najbliższe 2 tygodnie. Zrzucenie 4kg do świąt jest jak najbardziej możliwe :)

Gość Filonka_Bezogonka
paseczkikropeczki - mamy mniej więcej podobną wagę wyjściową ;-)

"żadne 5 posiłków dziennie - bo mam strasznie wolną przemianę materii" wlasnie regularne, male posilki przyspieszaja przemiane materii. faktycznie na samym poczatku moze waga lekko drgnac w gore, ale zaraz zacznie szybko spadac - oczywisie pod warunkiem, ze te posilki beda MALE, zdrowe i o stalych porach

Gość Makarenaaaa
madz uwierz mi, że dwa tygodnie jadłam 5 małych posiłków...zdrowych, zero słodyczy, zero cukrów...nawet dietetyk ułożył mi jadłospis - i co??? DUPa - 2 tygodnie i 5 kg więcej - więc kazał mi zrezygnowac z tego...nie na każdego działa to samo - ja więcej nie będę jadła 5 posiłków dziennie:)

Gość Makarenaaaa
A no i moja waga wyjściowa - 64,3:(((!!! A do Świąt chce minimum 60:)No i kupuiłam karnet na basen - także 2 razy w tygodniu - popływamy:)

Witam Też jestem na kopenhaskiej dziś już 9 dzień , po powrocie wchodzę na 1000 - 1200 kcal z wykluczeniem chleba , ziemniaków , twardych tłuszczów Pozdrawiam

Ja jestem obenie na 5-dniowej od poniedzialku.Mialo byc -5kg,a jest -2:O Ciagne ja dalej,ale mam stracha,poniewaz przyjezdzaja do nas na Wocheende znajomi ijuz przygotowuje pyszne jedzomko.Trzymajcie kciuki-nie moge jesc:D

Filonka_Bezogonka -ja mam 168 cm,kiedys wazylam 106 kg./ lat temu.Wdrazam rozne diety i tak malymi kroczkami ide do coraz to mniejszej wagi;D Pozdrawiam wszystkie uczesniczki naszych wzmagan,narazie🖐️

paseczkikropeczki dasz radę , ja cały czas w kuchni siedzę i robię masę pyszności , jedyny problem to przyprawianie potraw , bo na języku nie do końca czuć smak , więc albo przesolę albo nie dosolę. A wczoraj moi domownicy pili strasznie dużo po zjedzeniu obiadu , nikt nic mi nie powiedział są bardzo tolerancyjni i wspierają mnie.

Gość Filonka_Bezogonka
Już kiedyś przechodziłam dietę, ale dzisiejszy pierwszy dzień jest jednak trudny... jestem słaba... Ale jak zaczęłam, to na pewno wytrwam w postanowieniu, czego i Wam życzę :)

Gość ??????d??????????
nie dziwi was to, że byłyście już na 10000 diet, a i tak ostatecznie kończycie jako grubasy?

Gość Filonka_Bezogonka
Jasne że możesz dołączyć :)) zapraszamy! Do pań/panów wyżej: po pierwsze podejście nie jest takie żeby się rzucać na jedzenie... a a propos tych 1000 diet, to... czy lepiej nic ze sobą nie robić? Jesteś aż tak ograniczona że nie wiesz, że niektórzy mają predyspozycje do gromadzenia tłuszczu? Poza tym kto Ci powiedział że byłyśmy na 1000 diet?! po jednej diecie przejdę na jadłospis od dietetyka i co w tym takiego złego, że na święta chcemy wyglądać trochę lepiej? Jest tyle ciekawych stron w necie... czemu siedzisz właśnie na tej??!!

Gość sialababamak
Ja też zaczynam kopenhaską przed świętami od jutra ostatni dzwonek bardzo bym chciała schudnąć z 7 kilo:( jutro się zważę i napiszę ile wynosi moja masa hehe to jest tylko 13 dni!!:)

Antentka jesteś naprawdę rewelacyjna lecisz z wagi jak nie wiem!!:) też bym chciała tylko mi się zdaje że mam metabolizm rozchwiany tymi dietami:) kiedyś byłam na kopenhaskiej ale tydzień wytrzymałam a schudłam z 3 kilo

Chwaśik czyli zaczynamy:) tego samego dnia :) musimy wytrzymać:D ja muszę schudnąć przed sylwestrem żeby się w jakąś sukienkę wbić

Gość Filonka_Bezogonka
U mnie drugi dzień :D nanana... jakoś płynie. nie jest łatwo bo organizm przeżywa szok po odstawieniu cukrów :D

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
lepiej chyba zrobić coś raz , a porządnie, a nie się co chwilę odchudzać, bo znowu wracacie do złych nawykó żywieniowych :O ZObaczcie, jak schudłą ta laska dzięki zdrowej diecie. http://storage.sfd.pl/1/images2011/20110702115522.jpg a tu jej cały topik, może przejrzycie na oczy :O http://www.sfd.pl/konkurs%2Fasika20_Daje_Ognia_!!_podsumowanie_str46-t725817-s46.html

No i zaczynam i ja:) ostatni dzwonek przed świętami i sylwestrem :) waga 67 kilo przy plus minus 1 70 ( tyle mam w dowodzie) mam nadzieje że wytrzymam to jest tylko 13 dni bardzo bym chciała schudnąć do 62 kilo czyli 5 kilo:) podziwiam dziewczyny które wytrzymują:) zważę się dopiero po 13 dniach ewentualnie po 7 żeby się nie demotywować

tak więc kopenhaska czas zacząć;] zważyłam się i to mi naprawde dodało motywacji. zastanawiam się tylko czy zamiast pic rano kawę mozna sobie zamienić na zielona herbatę?

dziewczyny, przylaczam sie do was i zaczynam od poniedzialku. chce schudnac ok. 10 kg. od tygodnia juz sie przygotowuje, tzn. zrezygnowalam z cukru i soli, zadnych przegryzek i slodyczy, obiad z parowara, duzo warzyw i owocow. mam nadzieje, ze wytrwam.

Gość chwścik
Maośka a ile wazysz i ile masz wzrostu?

Gość a nie lepiej teraz jesc popros
mniej i zaczac juz od nowego roku te Kopenhaska?przeciez same wiecie,ze akurat skonczycie te diete i beda swieta i bardzo ciezko bedzie wytrzymac.po co sie tak meczyc? przeciez od nowego roku mozecie zaczac na spokojnie?