Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filonka_Bezogonka

KOPENHASKA PRZED ŚWIĘTAMI

Polecane posty

Mi też waga stoi u mnie 10 dzień:) dzisiaj rano 63.5 więc z kilo mam nadzieje jeszcze zrzucić dobrze że jeszcze tylko 4 dni bo bym nie wydoliła hehe z tym jedzeniem

zaczynałam z 67.3 teraz po 10 dniach 63.5 więc żadna rewelacja jestem ciekawa jak oni to robią że po 10 kilo chudną:D:) bardzo bym chciała tylko 2 z przodku zobaczyć czyli że 62:) wizualnie nie bardzo widać

Gość agataagata
jakoś trzeba się przemóc, żeby tyle nie pochłonąć w święta :) u mnie dzień 12! jeszcze tylko jutro :) w drugim tygodniu spadło mi jeszcze ok 1,5 kg :)

Gość Filonka_Bezogonka
U mnie jutro tak jak u Agatki ostatni dzień... zważę się rano, przed okresem było 4,5kg mniej, moim zdaniem od tego czasu nic nie schudłam, ale generalnie zaczyna trochę być widać i ja zaczynam czuć... ;)

Nie wiem co się stało ale dziś u mnie na wadzę 64.1 czyli przytyłam od wczoraj 0,6:P ale to może spowodowane tym iż nie byłam w ubikacji w wiadomym celu od początku diety jeszcze 3 dni i koniec dawno bym rzuciła to już w cholerę:p Nie ważę się przez te 3 dni bo zwariować można z tą. Powiem ile schudłam w całośći

I pękłam hehe kromkę zjadłam ale to dlatego że nic nie chudnę:P ale smole to zjadłam kromkę i już jestem szczęśliwsza hehehe a dla mnie to nie ma różnicy czy 62 czy 65 hehe 64 kilo przy 1 70 to nie jest tak tragicznie hehe jaki mechanizm zaprzeczeń :) ale wam dziewczynki powodzenia!!!!!!Może tu kiedyś wrócę i spróbuje ale nie prędko;)

Gość agataagata
ostatni dzień.. tak sobie myślę, jutro mam spotkanie przedświąteczne z przyjaciółmi. chyba nie bardzo pic od razu po diecie? :P heh :)

Gość Filonka_Bezogonka
Sialababamak zjadłaś kromkę ok ale powinnaś jak dla mnie kontynuować! Nie odchodz :) Bede płakać :D U mnie dziś ostatni dzień, nie mam pojęcia co będę jutro jesc :D Agatko, razem zakończyłyśmy kopenhaską.. Efekt może nie jest idealnie taki jak wymarzyłam ale zawsze wielki krok na przód!!! Mam nadzieję że z 5kg jest. Rano się zważę ;)

Gość Filonka_Bezogonka
Agatko a co do Twojego pytania, to hmmm.....mmmmm..... sumienie niech Ci powie :D ja chyba małego pierniczka jutro dziubnę :D

Gość agataagata
koniec diety, -6 kg, gorzej niż za pierwszym razem aczkolwiek zawsze lepsze COŚ niż nic ;D a na śniadanko bułeczka graham z plasterkiem wędliny, jak niebo w gębie po tych wszystkich jajkach :)

dziewczyny ja koncze diete przed czasem, mam dzis planowy 11 dzien diety ale mialam w pracy 2 wigilie i zrobilam sobie dyspense kosztem obiadow i kolacji z diety kopenhaskiej. mimo to wynik diety mnie zaskoczyl, mam na minusie w sumie 9,5 kg i na razie mi to wystarczy. teraz lekka dieta, zeby efekt utrzymac, chyba juz nigdy w zyciu nie wroce do kopenhaskiej, wystarczy mi ten jeden raz. w ferie planuje jeszcze lekka diete owocowo- warzywna a moj cel to do wakacji zrzucic jeszcze 5 kg ale zdrowo i duzo cwiczac. fajnie sie z Wami pisalo, dzieki i zycze Wam sukcesow dietetycznych :)

Gość Filonka_Bezogonka
No ja schudłam piątkę ale jestem zadowolona. Póki co nie rzucam się na jedzenie. :D Maośka - gratuluję wyniku! Agatko - 6 kg to jest całkiem dużo!!! :) Sialababamak - tęsknimy za Tobą ;))

Gość agataagata
fajnie że ma się z kim poważnie podejść do tematu :) dzięki dziewczynki:*

Pamietać trzeba o zbilansowanej diecie! Zdrowa dieta składa się z różnorodnych produktów. Muszą w niej być owoce i warzywa, ale też mięso. Organizm potrzebuje też węglowodanów, a nawet trochę tłuszczu. Ale najważniejsze jest białko. Podczas odchudzania musimy go dostarczać wyjątkowo dużo, by organizm nie czerpał energii ze spalania komórek mięśni. To i wiele więcej można przeczytać w tym poradniku http://hostujmy.pl/download/1539/ThhZjd/Dieta 1000kcal.pdf By otworzyć ten plik pdf potrzeba program np adobe reader ja wyprobowałam niedawno taką metodę że można stracić 5-10 kg juz w 15 dni, Plik zawiera połączenie kilku diet, efekt gwarantowany!

Gość lalallalaaalall
;)

Gość bllonka
Dziewczyny a co jeśli udało mi się zrzucic 15 kg i teraz moja skóra jest mało jędrna, do tego pojawiły się na udach i brzuchu brzydkie zwisy co w takiej sytuacji ? Jakiś zabieg który pomoże mi ją ujędrnić ?

Gość vvverka23
Dziewczyny a co jeśli udało mi się zrzucic 15 kg i teraz moja skóra jest mało jędrna, do tego pojawiły się na udach i brzuchu brzydkie zwisy co w takiej sytuacji ? Jakiś zabieg który pomoże mi ją ujędrnić ?