Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrościcie czy nienawidzicie

Jestem Arleta - proszę o ocenę moją -

Polecane posty

fajnie Ci Autorko idzie podsycanie...;)ale jakoś nie chce mi się udawać głupszej niz jestem, tak więc nie dam się nabrać dziewczyna, ze zdjęcia, którą nie jesteś nie jest ładna da end

kurcze teraz to ja nie rozumiem twojego buntu ;) z 3 - 4 laski ze zdjeciem sie tutaj wypowiedzialy i reszta pomaranczek ktore zdjec nie wrzucala, skad mozesz wiedziec ze wszytkie jestesmy tu bez urody i dlatego "zazdroscimy" ??

Gość fthnjtfngfvjng
niestety autorko, siedzą tutaj zdecydowanie bardziej urokliwsze i mądrzejsze dziewczyny od ciebie ;) Pozdrawiam !

Ja nie muszę zazdrościć bo jestem ładniejsza:) A napisałam obiektywny komentarz - jesteś ładna ale nie piękna TYLE

Prosiłaś o ocenę, licz się z tym, że ludzie wytkną ci wady. I nie bulwersuj się, że czepiają się łydek. Sama zadałaś pytanie. Trochę pokory, nie jesteś dzieckiem.

LADY LOVE A gdzie Twoja fotka?Pokazałabyć autorce topiku jak wygląda ładna dziewczyna:)

Rozumiem, że nie muszę się podobać kobietom - to oczywiste. Nie wpadłam w samouwielbienie, ale zastanawiam się dlaczego piszą dziewczyny, że jestem aż taka brzydka i w ogóle słowa z kosmosu. Nie wystarczy napisać, że mam inne gusta. Te które piszą o wyzwiskach to dowód na to, że najbardziej zazdroszczą. Jak napisałam, nie uważam się za modelkę, mam wady i zalety jak każde z nas. Dbam o siebie, ale żeby wyzywać od puszczalskich, skąd takie slowa? Oj dziewczęta, kultury, więcej kultury wobec siebie.

Pancerna kołdora No dokładnie Nikt jej tu nie obraził Prosiła o ocenę to ją dostała Nie wiem o co ta złość

Autorko Bo może dla niektórych jesteś brzydka - sama napisałaś że są rózne gusta Nie masz co brać do siebie i się wściekać

Gość porzzadki juz zrobione
To nic - tu sa same gwiazdy :) za chwile wam cos pokaze

Gość porzzadki juz zrobione
Wypowiedz laski na innym temacie : lilou_moew a czy laska napisała że jej siostra chodzi NAGO PO DOMU? to po ch*ja się wypowiadasz ? jak mnie wk**wiają takie świętoj**liwe debilki :/ uważam że jestem zaj**istą laską i każdy facet na mnie poleci wiem z doświadczenia więc możecie przymknąć mordy bo wasze komentarze o moim wyglądzie nie robią na mnie najmniejszego wrażenia pewnie macie małe cycki i krzywe ryje , brzydcy zawsze są agresywni PADŁAM.

Ocena to nie to samo co wyzwiska. Jeśli któraś z Was uważa się za modelkę, to jednak brakuje jej urody. Tylko głupiec wie o swojej głupocie, a ten nie świadomy, jest jeszcze głupszy. Proszę, zamieście swoje fotki, czy boicie sie zjechania przez swoje rywalki ?

nie jesteś brzydka, ale nie jesteś też ładna...trudno dbaj o siebie dalej, ale do grona pięknotek to raczej nigdy się nie załapiesz...

Własnie - BRZYDCY są zawsze AGRESYWNI - tak to skomentuje :)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wg.mnie jestes bardzo ladna:D Tak z ciekawosci...mozna wiedziec ile masz wzrotu i ile wazysz??:D

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PS.Po co wstawiasz tutaj swoja fote (o ile jest Twoja) ????

Gość sxhshdsd
buhahahah, najpierw wklej swoje zdjecie to pogadamy zarozumiala dziunio ;) znalazłam oryginał i mam pewnosc ze to nie ty:D

Autorko ale To TY jesteś tui najbardziej agresywna Ludzie piszą Ci komentarze a Ty ciągle ze to z zazdrości:PCzyżbyś próbowała się podbudować?

nic sie nie stao, ja tez dzis nie swoja ;) siedze z recznikiem na glowie juz chyba z godzine i nie chce mi sie totalnie nic :P

Mam 171 cm i wagi 67kg.

Gość marek 29483739753
taka sobie, moim zdaniem nieładne łydki i mało kobieca figura, zero bioder. Raczej figura chłopięca. Niedobry makijaz. Mnie sie tak nie bardzo podobasz

Stwierdzam fakty za uszczypliwe uwagi rywalek. Nie jestem wredna, ale zaskakuja mnie Wasze krytyczne uwagi i taka zazdrość. Może zacznę zazdrościć jak się pokażecie same, ale nie sądzę.

adalis86 To pewnie chęć podbudowania sobie samooceny. Ale to beznadziejne, bo mimo, iż piszemy, jej, że jest atrakcyjna, to i tak wyskakuje z tekstem "zazdrość" :O