Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrościcie czy nienawidzicie

Jestem Arleta - proszę o ocenę moją -

Polecane posty

Gość facet waszych marzeń :D
mi sie nie podobasz. Jakas taka sztuczna jestes i nie masz kobiecej sylwetki. I nie rob takich min bo to wyglada jak wymuszony usmiech albo mina klowna. Pozdro

Może autorka czytać nie umie Wg mnie jest ładna ale nie piękna Jej to nie wsytarcza i pisze "zazdrość" Nie mam o co być zazdrosna Ja jestem ładna ale nie potrzebuję wstawiać fotek na forum by się o tym przekonać Raz popełniłam błąd i wstawiłam fotę Na innym forum Więcej tego nie zrobię

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Mam 171 cm i wagi 67kg." szczupla jestes i jeszcze raz napisze...ladna jestes:D

Gość jolka w-wa
rany co za darmeny make up! na 1 zdjęciu policzki jak dwie czerwone plamy. Poćwicz trochę robienie makijażu bo robisz sobie maskę z twarzy

Akceptuje pozytywne i szczere uwagi dziewczyn, które piszą, że jestem ładna. Nie uważam się za piękną. Sądzę, że uwagi typu " jesteś okropna" są wyłącznie z zazdrości.

Gość //\\poranna rosa//\\
Zazdrościcie czy nienawidzicie Akceptuje pozytywne i szczere uwagi dziewczyn, które piszą, że jestem ładna. Nie uważam się za piękną. Sądzę, że uwagi typu " jesteś okropna" są wyłącznie z zazdrości. Chyba na ulice nie wychodzisz i ludzi nie widzisz ze zachwycasz sie swoim wygladem. Co druga laska ma ładniejsza twarz. Pierdol sobie dalej, i wmawiaj jak lilu cos tam, ze kazdy na ciebie leci.

Poranna rosa czy raczej Upadający anioł ? ...jedno pewne też zazdrośnica.

no chyba nie, widzialam kazde z tych zdjec w twojej stopce brookie ;) dziwne ze teraz widnieja na innych 2 nickach :D a Ty jeszcze piszesz na dodatek sama ze soba :D

Hahaha...sama ze sobą pisze, to dopiero zakecona.

Zazdrościcie czy nienawidzicie Czego mam zazdroscic? Nieproporcjonalnej głowy?! Brzydkich brwii? Daj mail wysle ci link do mojego profilu na MySpace- zrozumiesz ze ci nie zazdroszcze.

Poranna rosa, chyba nie chciałabym Ciebie oglądać, po tym jak piszesz.

Zazdrościcie czy nienawidzicie Poranna rosa, chyba nie chciałabym Ciebie oglądać, po tym jak piszesz. Bo co, zrozumiesz ze ja nie mam ci czego zazdroscić?

Lady Love...dlaczego zawsze mkiedy zapomne czym, mnie irytujesz i zaczynam Cie lubić, musisz mi przypomnieć tą swoją NAIWNOŚĆ???

Poranna rosa, nie dziękuję. Twoje wypowiedzi nie pochodzą od atrakcyjnej dziewczyny, zbyt dużo w Tobie fałszu i obłudy.

gdyby ktos sie pod ciebie podszyl, albo zakosil by zdjecia to bys mu chyba odpisala co nie? a nie jedna mulan czy jak sie ten nick zwie: pisze : nie podobasz mi sie a Ty zaraz za nia brookie piszesz: mi tez nie chuj ze Twoja twarz widnieje i na jednym i na drugim i na 3cim nicku :D gdyby mi ktos fote zakosil to bym z nim porzadek zrobila :D Ty najwyrazniej sama sobie zalozylas 3 nicki wstawilas foty niby z innego ujecia majac nadzieje ze nikt cie nie rozpozna :D

Zazdrościcie czy nienawidzicie Poranna rosa, nie dziękuję. Twoje wypowiedzi nie pochodzą od atrakcyjnej dziewczyny, zbyt dużo w Tobie fałszu i obłudy. Gdyby moja wypowiedz była fałszywa, nie chciałabym podać ci linka do mojego profilu ;) Ale w sumie w dupie to mam czy uważasz ze pisze to z zazdrosci, obłudy etc. Mi sie nie podobasz i tyle, a twoje wypowiedzi pogłebiaja ten stan :classic_cool:

Gość dsgkasdjg
Po co pytasz ludzi o opinie, skoro za moment ich obrazasz. Wyobraz sobie, ze nie jestes idealna. Mylisz dbanie o siebie z nakladaniem tony makijazu. Twarzy nie oceniam, bo widze tylko maske.

Ale kochana mi nie zależy, by się Tobie podobać, zresztą, czy ja Ciebie prosiłam o ocenkę? Nie poniżaj się, bo to źle o Tobie świadczy. Napisałam, że nie chcę oglądać Twojego zdjęcia, a Ty mi je wciskasz na siłę. Zrozum, że mi nie zależy na Twoim zdaniu i na tym jak wyglądasz. Nie prosiłam w temacie o fałszywe opinie zazdrośniczek.

Wiem, że nie jestem idealna, jak każda z nas. Mam dużą głowę, ale zaraz pójdę do sklepu i kupie sobie mniejszą głowę. Nie bądzcie ktyryczne do rzeczy które nie można zmienić, bo cżłowiek się taki urodził. Pyrałam o urodę, a nie o to, że mam tylko dwie pary oczu.

Gość blejdu7
Jestem chłopakiem. Nie widzę u Ciebie żadnych wad jak i również jakiejś niezwykłości, według mnie jesteś ładną kobietą więc i faceci się za Tobą uganiają hm ? Ciałko masz ładne, buźkę ładną :) Nie widzę niczego złego w łydkach, a może dlatego że z męskiego punku widzenia inaczej oceniam niż panie wyżej ? Jedynie co mi się nie do końca podoba to ubranie, nie jest brzydkie, jest ładne jednak uważam że ładniej by Ci było w mniej ciemnych kolorach, niebieski, zielony, czerwony ? ;)

Gość Szymuś
Kiepska figura, dzie biodra ?

BLEJDU7 - bardzo dziekuję za Twoją wypowiedz. Jest dla mnie bardzo cenna, bo widzę, że prawdziwa i szczera z głębi serca. Dziękuję za uwagi. Widzę, że tylko mężczyźni potrafią szczerze oceniać bez wyzwisk, jak to mają kobiety w zwyczaju. Pozdrawiam Ciebie blejdu7

Gość fuuuuuuujaskdla
szału nie ma. za bardzo tandetą zalatujesz.. pulchny ryj :P bez solary i farbowanych wlosow bylabys pewnie brzydsza, nie moj typ. napompowany chomik ;)

Fuuujarka, a Ty wyglądasz lepiej czy jak fujarka ? Bardzo ostre słowa, to zazdrość, czy tak masz w zwyczaju mówić nawet do mamy ?