Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrościcie czy nienawidzicie

Jestem Arleta - proszę o ocenę moją -

Polecane posty

Gość dziewczyny, macie zgniłe cipki
siedzicie już tak długo, że chyba nie macie chłopaków. Nawet patykiem bym Was nie ruszył. A Arletka całkiem fajna babeczka, jest bardzo sexy, podoba mi się, a jest wolna ? ;)

No i kto mi teraz powie że dziewczyna nie ma kompleksów:PChciała się dowartościować a nie wyszło Kurczę ale wpadka

Gość tomasz 28 p-n
kolego wyzej, tez jestem facetem ale mnie ta dziewczyna wydaje sie sztuczna i jakos takie dziwne miny robi , jest za bardzo wytapetowana , w gruncie rzeczy niebrzydka ale i nie jest piekna. Sa rozne gusta wiec za bardzo sie podnieciles jej widokiem. Ja bym mojej panny dla niej nie rzuci. Tez pozdrawiam - Tomasz.

atuty : wlosy.oczy.Figura mało kobieca i faktycznie zbyt ciemne stroje i solara radze mniej z niej korzystac bo wygladasz autorko sztucznie a ładna z Ciebie kobieta ale trochę sztuczna

Gość A ja bym JĄ PRZELECIAŁ
Z wielką przyjemnością :D Niezła ta Lala jest, a Wy babiska do garów, bo na modelke Was nie wezmą. No która się zmierzy z Arletką ? Wstydzicie się ? Nie porazka - WYGRANA !!! ARLETKA - masz u mnie minetkę :D

Gość Tomaszu, bo
Andrzejek sam siedzi po caych dniach nakafe ,ze chuj mu zarosl Mysli ,ze jak jemu sie podoba to wszystkim musi A bycie moze Arleta to wlasnie Andrzejek i ten ,,macie zgnile cipki,, Dla mnie to takie glupie , mysle ,ze na kafe ludzie oceniaja szczerze , kobiety tez , bo nie pokazuja swoich zdjec , nie znaja kogos w realu i nie maja zadnego interesu klamac jezeli ktos wrzuca zdjecie powinien sie liczyc ,ze nie kazdemu sie spodoba , nie ma ludzi idealnych

Gość Tomaszu, bo
a najlepszy jest fagas jeden z drugim , ktory obraza inne kobiety , wyzywa ,ze do garow itp , chociaz nie ma pojecia kto siedzi przed monitorem

Gość arletka zjadla , a teraz
podszywa sie pod baby i mysli ,ze im na zlosc zrobi wypisujackomplementy o sobie hahaha

Gość ella3333@o2.pl
ładna jesteś

Gość Zazdrościcie czy nienawidzicie
No nieee !!! Zostałam zdementowana !!! Jestem zła jak nigdy !!! Jak mogliście mi to zrobić ?!! Co Wam do tego, że prosiłam o ocenę, nie musieliście szperać w internecie za kolejnymi moimi zdjęciami i profilem !!! Nigdy już nie zamieszkę swojej fotki tutaj, bo to nie warto, non stop użeranie się z ludzmi, a to a tamto, a ludzie na widłach Cie wyniosą i tak. Nie mam juz sił na ten pieprzony topic. Reasumując - żałuję, że prosiłam Was o ocenę. Widzę z drugiej strony, że ludzie na kafeterii są nic nie warci, wredni zazdrośnicy, a jak ktoś ma lepiej od Was to od razu musicie mu zaszkodzić? Nie ma w Was ani dobroci, ani pomocy innym - co za naród !!! Mówią o polakach za granicą, że są wredni dla swojego narodu, że wykorzystują samych siebie i nienawidzą jak ktoś ma lepiej i to wszystko się tutaj mi sprawdziło !!! Ja i tak uważam, że jestem ładniejsza od niejednej dziewczyny na kafe, ponieważ dbam o siebie i ukrywam wady na tyle na ile potrafię. A większość dziewczyn nawet nie potrafi sie ubrać. Faktem jest to, że mam powodzenie u mężczyzn, więc to jest dowód na to, że jestem atrakcyjna, a ta ocena uzmysłowiła mi, że polacy to wredoty, a całe to kafe jest nic nie warto. Po przesiadują tylko tutaj bezrobotni, stare panny, seksomani i zazdrośnicy, którzy wyszydzają, jak mnie tutaj. Dziekuję za dobre oceny, a za złe to możecie sobie wiecie gdzie wsadzić. Pewnie nie jedna mnie tutaj jeszcze gównem obrzuci, ale mi to już zwisa i powiewa, nie obchodzi mnie ich zdanie, więc możecie mi nagwizdać : ) Pozdrawiam Arleta

Gość angellllllllllllllllaaaaaaaa55
Standard. Dziewczyna wkleja fotę,a zawistne kafe-pasztety zaczynają ujadac. Chętnie Was zobaczę:) Dziewczyna jest ładna i zadbana.A w dodatku kulturalna i trzyma fason w wypowiedziach. Mulan...nie wiem na jakiej podstawie uwazasz się za piękną. Masz typową urodę małpiatki, farbowanej na granatową czerń. W dodatku nie pokazujesz swojej sylwetki a wytapetowaną twarz z kartoflanym nosem więc zapewne jesteś tłuściochem wyzywajacym sie na innych.

Gość Biedronkaaaaaaa
ładna jesteś!

Gość chyba sprzątać byś u mnie
tylko mogła:D

Gość SamotnyLat27
wyeksponuj biust

Hahaha Patrząc na resztę zdjęć nasuwa mi się jeden wniosek: Masz 20 lat dziewczyno - to wynika z nicku a wyglądasz okropnie staro - przez solarę (jak swarka) I choć ładna z Ciebie dziewczyna to charakter masz okropny!!!!!!!!!!!Zero samokrytyki tylko uwielbienie własnej osoby Współczuję I dobrze że wstawiłaś swoje zdjęcie Może dotrze do ciebie ze piękna nie jesteś i nie warto obrazac osób których nawet na oczy nie widziałaś TYLE

Wstawiając swoje zdjęcie trzeba liczyć się z tym że jednym się spodobasz innym nie To normalna reakcja Ale Ty zachowałaś się jak rozkapryszone dziecko Kto napisał że nie jesteś piękna (choć napisał że ładna) to Ty zaraz pisałaś że zazdrości Dziewczyno nie ma czego!!!!!!!!!!Znam sporo osób z tego kafe i widziałam ich zdjęcia - nie jedna jest ładniejsza od Ciebie więc wybacz ale nikt tu nie pisze z zazdrości Uważam że sama jestem ładniejsza więc nie piszę tego bo czegoś Ci zazdroszczę Przemyśl komentarze ludzi, nie rzucaj się jak smród po gaciach - trochę pokory Szukałaś aprobaty, potwierdzenia atrakcyjności i moim zdaniem znalazłaś - większość osób napisała ze jestes ładna Wiec skończ już to obrażanie,żale

Gość Do Adalis, gdybyś była piekna
to miałabyś chłopaka, a nie masz - znam Cię nie od dziś, więc nie sciemniaj to kim nie jesteś. Masz sama dowód !!

Gość Ło matkooo
TY MITOMANKO PIERDOLONA TO TEZ NIE TY PISAŁAS CO?! DO LASEK ZAZDROSZCZĄCYCH JA PIE**OLE !!! CZY WY LASKI NA ŁEB UPADŁYŚCIE ŻEBY TAK OCENIAĆ ŁADNA DZIEWCZYNĘ ??? JESTEM ANDRZEJ I NAPISZĘ Z MĘSKIEGO PUNKTU WIDZENIA, BO WIDZĘ, ŻE WIĘKSZOŚĆ, NIE WSZYSTKIE BABY TUTAJ NAJCHĘTNIEJ BY NORMALNIE JĄ OSZPECIŁY. POJ**AŁO WAS NORMALNIE, CO WY OD NIECH CHCECIE ?!! ŁADNA DZIEWCZYNA, PIĘKNE OCZY, WŁOSY, SKÓRA, ŁADNIE I Z GUSTEM UBRANA ELEGANCKO, NIE JEST GRUBA, A WY JĄ OCENIACIE JAK JAKĄŚ SZMATE, JAK JAKIŚ PASZTET !!! POJ**AŁO WAS ?!! SKORO ONA JEST DLA WAS ODRAZĄ TO POPATRZCIE NA SIEBIE W LUSTRZE, BO CHYBA NIE WIECIE JAK WYGLĄDAJĄ ŁADNE DZIEWCZYNY. NORMALNIE JESTEM W SZOKU, CHYBA WAM CHLOPA BRAKUJE BO NIEDOSTROJONE JESTEŚCIE. I SKĄD K**WA TO, ŻE ONA MA SIĘ WAM PODOBAĆ - LESBY JESTEŚCIE CZY CO , K**WA PYTAM SIĘ ??? NORMALNIE SIĘ ZEZŁOŚCIŁEM, ŻE NA TAKĄ ŁADNĄ LASKĘ PISZECIE TAKIE OBELGI. A W PI**E cH*JA I WYJ**AĆ WAS, BO SIEDZICIE NA KAFE CHYBA CAŁYMI DNIAMI I W D**ACH WAM SIĘ POPRZEWRACAŁO. WSTYD ZA WAS. SAME WREDNE ZEZOWATE PASZTETY, A PISZĄ O NIEJ JAKBY BYŁA WAM COŚ WINNA. ARLETKO TY POWINNAĆ KIEROWAĆ TEMAT TYLKO DO FACETÓW, BO WIDZISZ SAMA JAKIE BABY SĄ WREDNE, JAK OBGADUJĄ JEDNA DRUGĄ I ZAZDROSZCZĄ, TO PO TO ŁAŻĄ CAŁYMI DNIAMI PO SKLEPACH, NIE POTO BY SIĘ CHLOPOM PODOBAĆ, ALE ŻEBY JEDNA PRZED DRUGĄ SIĘ WYWYŻSZYĆ. A W PI**E Z WAMI. WSTYD, ŻE POLSKA NIE KULTURA BAB SIĘ NIE ZMIENIA. NORMALNIE JAKIEŚ KOŁO GOSPODYŃ STARYCH PANIEN !!! ARLETKO DLA MNIE JAK DLA FACETA JESTEŚ PIEKNA, A BABY PO PROSTU PATRZA NA CIEBIE TYMI GAŁAMI Z ZAZDROŚCI I NIENAWIŚCI, BO JUŻ KTÓRAŚ WYGLĄDA LEPIEJ OD WAS !!! K**WA MAĆ. ANI cH*JA DO OBLIZANIA WAM NIE DAM !!! POZDR. ANDRZEJ. --------- DLA PORÓWNANIA : Zazdrościcie czy nienawidzicie No nieee !!! Zostałam zdementowana !!! Jestem zła jak nigdy !!! Jak mogliście mi to zrobić ?!! Co Wam do tego, że prosiłam o ocenę, nie musieliście szperać w internecie za kolejnymi moimi zdjęciami i profilem !!! Nigdy już nie zamieszkę swojej fotki tutaj, bo to nie warto, non stop użeranie się z ludzmi, a to a tamto, a ludzie na widłach Cie wyniosą i tak. Nie mam juz sił na ten pieprzony topic. Reasumując - żałuję, że prosiłam Was o ocenę. Widzę z drugiej strony, że ludzie na kafeterii są nic nie warci, wredni zazdrośnicy, a jak ktoś ma lepiej od Was to od razu musicie mu zaszkodzić? Nie ma w Was ani dobroci, ani pomocy innym - co za naród !!! Mówią o polakach za granicą, że są wredni dla swojego narodu, że wykorzystują samych siebie i nienawidzą jak ktoś ma lepiej i to wszystko się tutaj mi sprawdziło !!! Ja i tak uważam, że jestem ładniejsza od niejednej dziewczyny na kafe, ponieważ dbam o siebie i ukrywam wady na tyle na ile potrafię. A większość dziewczyn nawet nie potrafi sie ubrać. Faktem jest to, że mam powodzenie u mężczyzn, więc to jest dowód na to, że jestem atrakcyjna, a ta ocena uzmysłowiła mi, że polacy to wredoty, a całe to kafe jest nic nie warto. Po przesiadują tylko tutaj bezrobotni, stare panny, seksomani i zazdrośnicy, którzy wyszydzają, jak mnie tutaj. Dziekuję za dobre oceny, a za złe to możecie sobie wiecie gdzie wsadzić. Pewnie nie jedna mnie tutaj jeszcze gównem obrzuci, ale mi to już zwisa i powiewa, nie obchodzi mnie ich zdanie, więc możecie mi nagwizdać : ) Pozdrawiam Arleta A TERAZ JA: pozdrawiam Majka hehehe

jak dl amnie na 1 zdjeciu wygladasz slicznie, taka usmiechnieta , kobieca i naturalna. A na drugim jak wamp, seksy. Nie daj sie tym ocenom, faktycznie chyba sa z zazdrosci. Ja sama nie lubie az tak dbac o siebie , nie zalezy mi na rodzaju ciuchow czy malowaniu sie . jednak oceniam cie na wielki plus. Mi sie podoba i tyle. A czy to efekt dobranych ciuchow , solarium czy cos innego nie jest wazne , ogolnie wygladasz ladnie

Gość facet 32
Brzydka nie jesteś ale masz wygląd takiej solary-tapeciary co raczej atrakcyjne nie jest i się źle kojarzy,no i masz jakąś taką dużą głowę,nieproporcjonalną do reszty ciała. Ogólnie 4/10

Gość DzikiePnącze
Po co sie wysilacie. A utorka tych zdj ich nie wkleiła. Arletka je ukradła z profila, o czym dziewczyna została powiadomiona. Niech teraz sra w gacie za kradzież.

Gość hgddh
autorko pisała ze masz 29 lat a na mixerze 21 więc jednak staro wyglądasz:/