Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrościcie czy nienawidzicie

Jestem Arleta - proszę o ocenę moją -

Polecane posty

Gość cóż
a na co ci Nasza ocena ? :p

Rozumiem, że nie podobam się Wam, bo jesteście kobietami. Najważniejsze, że podobam się mężczyznom, nie jestem lesbijką bym musiała się podobać kobietom. Ocena była mi potrzebna, by stwierdzić na ile kobiety są zawistne wobec innych. Widzę, że oczy byście sobie wydrapały, jak widzicie ładniejsza od siebie. No ale cóż są gusta i guściki, tak jak dziewczęta i kobiety.

Gdybym miała się do czegoś przyczepić to -za mocna opalenizna - postarza cię -masywne łydki A na plus: masz śliczne włosy:)

ten temat to ściema przecież, teraz jestem już tego pewna... niemożliwe,żeby tak przeciętniak uważał się za bóstwo...no chyba,że ma wadę wzroku

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy.
a kogo obchodzi twój wygląd dziecko ??? ludzie maja większe problemy niż zastanawianie się nad opinią o tobie !!!

Kwestia mniemania o sobie Mało to razy paszczur uważał się za piękność? Ta tutaj nie jest brzydką dziewczyną bez przesady Nie jest to żadna piękność ale też nie straszy w nocy:P

Większe problemy oczywiście, jestem tego świadoma, ale dlaczego tutaj przebywasz i nie ratujesz Świata ? Łydki - z takimi się urodziłam, mam sobie nowe wprawić czy kupić ? A opalenizna - moja mama nie jest polką. Jeszcze jakieś kąśliwe uwagi ???

Rozumiem, że nie podobam się Wam, bo jesteście kobietami. Najważniejsze, że podobam się mężczyznom, nie jestem lesbijką bym musiała się podobać kobietom. Ocena była mi potrzebna, by stwierdzić na ile kobiety są zawistne wobec innych. Widzę, że oczy byście sobie wydrapały, jak widzicie ładniejsza od siebie. No ale cóż są gusta i guściki, tak jak dziewczęta i kobiety. ten tekst mnie rozwalil :D jak widze ladna dziewczyne kolezanko to zawsze ja komplementuje, co innego jak patrze na Ciebie - dziewczyna ladna ktora tak sie niszczy - ile masz lat? 24? dalabym ci z 30

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jestes bardzo ladna kobieta.....mozna wiedziec ile masz lat??:D Ile wzrostu i wagi?:D

Lady Love - ile masz lat, bo Twoje uwagi są zaskakujące. Mam 29 lat, więc miło mi, że oceniasz mnie wg swojego no cóż skromnego gustu i wyglądu.

a Ty Autorko, przestań budować wokół tej nieświadomej niczego dziewczyne negatywną aurę...

mężczyznom też sie nie spodobasz bo wyglądasz jak typowa lampucera :o nie masz w sobie powabu. Może Sossss by w tobie gustował, chociaz nawet on ma lepszy gust... Gdzie masz górną wargę?

eee to jak masz 29 to wygladasz calkiem niezle ;) bylam pewna ze jestes ledwo po 20 :D w takim razie cofam wczesniejsze komentarze ;)

Gość Najtynieczka1821
Jak wygladasz sie pytasz? A wiec wygladasz jak puszczalska kurewka. Moze w tej wsi co mieszkasz jestes pieknoscia ale na ulicach Warszawy co druga wyglada lepiej od ciebie.

Lady Love jest ładniejsza od dziewczyny na zdjęciu:) Kąśliwe uwagi?Szczere uwagi - trochę samokrytyki dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!

Dziekuję, zauważyłam, że te rzucają błotem, które są najbrzydsze i brakuje im urody.

Mieszkam w Gdyni, więc nie mieszkam na wiosce, jak niektóre z Was sądząc po wypowiedziach. Ale w Was dużo jadu...i tak mnie nie zegniecie. Gdybym musiała rozmawiać z Wami musiałabym się zniżyć do Waszego poziomu, czyli położyć się na ziemi. A teraz odpowiedzcie mi, skąd w Was tyle zazdrości i złości?

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
woooooooooow MULAN88 sliczna jestes.....tez bym takla chciala byc ale to marzenie:/

Wiele dziewczyn z forum jest ładniejszych od ciebie Przyjmujez jakąś krytykę czy popadłaś w samouwielbienie?

hmm, jesteś ładną dziewczyną ale nie jest to uroda zwalająca z nóg więc przyjmij do wiadomości, że komuś możesz się nie podobać i nie zachowj absurdalnie oskarżając o zazdrość