Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrościcie czy nienawidzicie

Jestem Arleta - proszę o ocenę moją -

Polecane posty

Gość to już wiem
aha to już rozumiem, autorka za szczere uważa tylko wypowiedzi pozytywne - to dobre jest hahahaha Wyżej również kilku panów sie wypowiedziało ale jak widać za ich niepochlebne opinie nie dziękowała tak wylewnie :D

oddd poniedzialku:):):) rozmowa poszla wysmienicie:) , rozmawialam z menedzerka pol godziny po angielsku , meczyla mnie meczyla juz bylam pewna ze lipa a ona na sam koniec MASZ TA PRACE start poniedzialek:) 3 dni szkolenia potem kontrakt:) cud malinka:)

Dziękowałam, blejdu 7 - doceniam szczerość, a zazdrość krytykuję :)

sory kolezanko , napisalam ze jestes ladna ale mi sie nie podobasz Nie mam czego Ci zazdroscic , jedynie wspolczuc ze nie umiesz sie pogodzic z tym ze sa gusta i gusciki

Gość to już wiem
- ZDANIA INNYCH PANÓW wcześniej wypowiedziane marek 29483739753 taka sobie, moim zdaniem nieładne łydki i mało kobieca figura, zero bioder. Raczej figura chłopięca. Niedobry makijaz. Mnie sie tak nie bardzo podobasz facet waszych marzeń :D mi sie nie podobasz. Jakas taka sztuczna jestes i nie masz kobiecej sylwetki. I nie rob takich min bo to wyglada jak wymuszony usmiech albo mina klowna. Pozdro - IM TEŻ PODZIĘKUJ - no bo oni chyba Ci nie zazdroszczą co?? :D

Dziękuję za współczucie, ale chyba nie potrzebuję go. Wiem, że są gusta i guściki, zależne od dobrego gustu.

Gość ,,doceniam szczerosc , a
zazdrosc krytykuje ,,hahahahaa , a po czym rozpoznajesz kto mowi szczerze , a kto zazdrosci ? :-D Jezeli ktos cie krytykuje to zazdrosc , a jak pochwali to szczerosc:-D buhahahaaa Chcialas oceny to masz , nie kazdemu sie podobasz , mnie tez nie !!!

Gość //\\poranna rosa//\\
Zazdrościcie czy nienawidzicie Ale kochana mi nie zależy, by się Tobie podobać, zresztą, czy ja Ciebie prosiłam o ocenkę? Nie poniżaj się, bo to źle o Tobie świadczy. Napisałam, że nie chcę oglądać Twojego zdjęcia, a Ty mi je wciskasz na siłę. Zrozum, że mi nie zależy na Twoim zdaniu i na tym jak wyglądasz. Nie prosiłam w temacie o fałszywe opinie zazdrośniczek. Kurwa ty jesteś tepa jak moge być zazdrosna, gdy uważam ze jestem ladniejsza?!! To sie wyklucza.

Gość MAciej5000
jesteś ładną kobietą, nie do końca w moim "typie" ale nadal uważam że ładną, na moje trochę za dużo tapety no i solarium, ale skoro lubisz i to Ci odpowiada to ok. Pozdrawiam

a mężczyznom bardziej dziękuję niż kobietom, bo są szczerzy, nie jak dziewczyny, które wstydzą się pokazać. Ja miałam odwagę dać się do oceny, a Wy ? Pewnie nie musicie być oceniane, bo znacie swoja wartość, aż za bardzo dlatego nie macie odwagi posłuchać opinii innych.

MACIEJ 5000 - proszę uczcie się szczerości od chłopaka !!! Tak trzymaj. Bardzo Ci dziękuję. A do tej ładniejszej, proszę pokaż się ocenimy, a może sięwstydzisz zchańbić ???

Gość jedno wiedz
ale kobieto przyjmij do wiadomości że jednak MOŻESZ SIĘ KOMUŚ NIE PODOBAĆ! i to nie znaczy że Ci zazdrości , tylko to znaczy że po prostu MU SIĘ NIE PODOBASZ, rozumiesz to?? Rozwaliło mnie stwierdzenie że "są gusta i guściki" hahaha, czyli ona uważa że gust mają tylko ci którym się podoba, ludzie co za ograniczona istota, SERIO NAPRAWDĘ SERIO , MOZESZ SIĘ KOMUŚ NIE PODOBAĆ, NAPRAWDĘ MOŻESZ!...

Witaj Arletko ja pomimo tego iż jestem niższa od cb ...i brzydsza nie mam zbytnio kompleksów. Dając ten post wygląda na to iż potrzebujesz ,,dowartościowania'' Z poprzednich Twoich wypowiedzi widzę że masz cięty język i na siłe próbujesz sie bronić ,,samym sobą'' stważając jakby przykrywkę swojej niepewnosci/badź nieśmiałosci..Wiem wiem można ci wielu pozazdrościc ale takim zuchwałym twoim odpowiedziom tylko zrażasz do sb ( pomimo iż jestes piękna)..;). Według mnie przydaloby ci się jaśniejsze kolory a nie takie ala- cruella(ciemna i mroczna panienka z dobrego domu) Z takim podejsciem aż ciarki mnie przechodzą na myśl takiej ustablizowanej zawsze perfekcyjnej panny.. :(

Gość ,,doceniam szczerosc , a
chyba odwagi to tobie brakuje buhahaha , czy ty nie rozumiesz ,ze w przewazajacej czesci nie podobasz sie. Ludzie pisza ,ze nie jestes brzydka , jestes zadbana , ale nie piekna ! Czy to takie trudne do zrozumienia ??? Zrozum ,ze to nie konkurs pieknosci inie rywalizacja , kobiety nie maja powodu ci zazdroscic , znaja swoja wartosc , wiedza jak wygladaja i wierze w to ,ze sa ladniejsze !!! To ty za wszelka cene odbijasz pileczke . Kazda negatywna wypowiedz odbierana jest przez ciebie jako zazdrosc. wrzucilas zdjecie i oczekujesz samych poklaskow , ale ich nie dostaniesz , bo nie podobasz sie kazdemu . Proste !

Gość stylistkaSSS
Kilka rad: możesz je zignorować, ale napisze co myślę ;) Powinnaś nosić bluzki z bufkami - jak na pierwszej fotce i spódnice ołówkowe NIE biodrówki tylko zakładane w pasie, dopasowane, najlepiej do kolana, z rozcięciem z tyłu, do tego szpilki ale bez żadnych zapięć dookoła kostki tylko takie jakie masz na drugim zdjęciu. Troszkę mniej solarki, ale ogólnie opalenizna Ci pasuje, włosy masz piękne, makijaż nie jest wcale mocny tylko za dużo różu, eksponuj oczy. Twoje mocne strony to zdecydowanie: włosy i oczy i to eksponuj, brak talii załatwi strój opisany powyżej, pozdrawiam

Rozumiem, że nie podobam się większości, ale czy to powód, by mnie zhańbić i wyszydzać ? Czy nie widzicie jakie macie same wady? Wartością jest wiedzieć, jakie sie ma wady i nie uważać, jak to jedna tutaj pisała, że jest Miss Polonią. Ja wiem, że jestem tylko łądna, ale nie uważam się za pieknośc i wiem, że nie podobam się większości. Wszystko rozumiem, ale nie rozumiem, dlaczego ludzie nazywają mnie tak zwyrodniale, czy ja komuś coś zrobiłam ? Ocena nie musi być jak nóż którym podrzynają gardło, jesli tak oceniacie na co dzień, to jakimi ludzmi jesteście ? Zastanówcie się !!!

Dziekuję stylistka. Dziekuję kliniczka. Jesteście cenne, bo nie poderżnełyście mi gardła jak jedna tutaj.

Aha idę teraz coś zjeść. Potem poczytam Wasze opinie. Wracam wieczorem. ;-)

Gość do Arletki
Jesteś ładna, masz piękne oczy i bardzo ładne kości policzkowe, ale masz typ urody "starszy" niż rzeczywisty wiek. Dodatkowo postarza Ciebie solarium i ciężki makijaż. Teraz jest Ok, ale za kilka lat będziesz "zbijać" swój wiek.

Ja nie wstawiam na publicznych forach swoich zdjęć Raz to zrobiłam i co?Faceci pisali z nieprzyzwoitymi propozycjami a laski pisały że kłamię że to nie moja fota że na pewno tak nie wyglądam itp. I tak w KAŻDYM temacie Nie mogłam się nigdzie wypowiedzieć Nie potrzebuję opinii obcych anonimowych ludzi by sie dowartościować Więc nie wiem po co Ty to robisz:P

Dla mnie wystarczy że ja uważam się za piękną, mój mąż tak uważa i na opinii innych mi nie zależy Tobie też nie powinno Sama widzisz co się dzieje Ludzie pisali Ci że jesteś ładna ale nie piękna Ty pisałaś o zazdrości i już poleciało z górki Skoro sama uwazasz sie za ładną dziewczynę to po co pytasz o to na forum? Rozumiesz co pragnę Ci przekazać?Dlaczego nie wstawia się zdjęć do oceny?

Gość Moja racja jest MojszA
Niestety nie jesteś ładna, masz brzydkie usta szpetny nos spaloną twarz, z twrzy patrzy ci lachociągiem z wiejskiej dyskoteki druga fota nie lepsza, wyglądasz jakbyś wyszła w nocnej koszuli, robisz głupawy dziubek z tych dziwnych ust, wyglądasz na bardzo pustą i tępą laske, po pół litrze mógłbym cie poruchać, cipka to cipka Jedyne co ładne to fajny masz plac dookoła domu

I to mi się podoba. ze potrafisz szczerość doceniić w INNYCH a nie tylko bronić swoich racji... Masz u mnie plusa. A tak w ogóle fajny style tylko ja bym dodala coś takiego innego,świerzego jasnego .... Ten 1 kojarzy mi sie z filmem 90210 , niektóre noszą tam takie kreacje ,, z Safarii''. ;), pamietaj traktuj człowieka na równi nigdy pod sobą to się opłaci.

Gość DO LASEK ZAZDROSZCZĄCYCH
JA PIERDOLE !!! CZY WY LASKI NA ŁEB UPADŁYŚCIE ŻEBY TAK OCENIAĆ ŁADNA DZIEWCZYNĘ ??? JESTEM ANDRZEJ I NAPISZĘ Z MĘSKIEGO PUNKTU WIDZENIA, BO WIDZĘ, ŻE WIĘKSZOŚĆ, NIE WSZYSTKIE BABY TUTAJ NAJCHĘTNIEJ BY NORMALNIE JĄ OSZPECIŁY. POJEBAŁO WAS NORMALNIE, CO WY OD NIECH CHCECIE ?!! ŁADNA DZIEWCZYNA, PIĘKNE OCZY, WŁOSY, SKÓRA, ŁADNIE I Z GUSTEM UBRANA ELEGANCKO, NIE JEST GRUBA, A WY JĄ OCENIACIE JAK JAKĄŚ SZMATE, JAK JAKIŚ PASZTET !!! POJEBAŁO WAS ?!! SKORO ONA JEST DLA WAS ODRAZĄ TO POPATRZCIE NA SIEBIE W LUSTRZE, BO CHYBA NIE WIECIE JAK WYGLĄDAJĄ ŁADNE DZIEWCZYNY. NORMALNIE JESTEM W SZOKU, CHYBA WAM CHLOPA BRAKUJE BO NIEDOSTROJONE JESTEŚCIE. I SKĄD KURWA TO, ŻE ONA MA SIĘ WAM PODOBAĆ - LESBY JESTEŚCIE CZY CO , KURWA PYTAM SIĘ ??? NORMALNIE SIĘ ZEZŁOŚCIŁEM, ŻE NA TAKĄ ŁADNĄ LASKĘ PISZECIE TAKIE OBELGI. A W PIZDE HUJA I WYJEBAĆ WAS, BO SIEDZICIE NA KAFE CHYBA CAŁYMI DNIAMI I W DUPACH WAM SIĘ POPRZEWRACAŁO. WSTYD ZA WAS. SAME WREDNE ZEZOWATE PASZTETY, A PISZĄ O NIEJ JAKBY BYŁA WAM COŚ WINNA. ARLETKO TY POWINNAĆ KIEROWAĆ TEMAT TYLKO DO FACETÓW, BO WIDZISZ SAMA JAKIE BABY SĄ WREDNE, JAK OBGADUJĄ JEDNA DRUGĄ I ZAZDROSZCZĄ, TO PO TO ŁAŻĄ CAŁYMI DNIAMI PO SKLEPACH, NIE POTO BY SIĘ CHLOPOM PODOBAĆ, ALE ŻEBY JEDNA PRZED DRUGĄ SIĘ WYWYŻSZYĆ. A W PIZDE Z WAMI. WSTYD, ŻE POLSKA NIE KULTURA BAB SIĘ NIE ZMIENIA. NORMALNIE JAKIEŚ KOŁO GOSPODYŃ STARYCH PANIEN !!! ARLETKO DLA MNIE JAK DLA FACETA JESTEŚ PIEKNA, A BABY PO PROSTU PATRZA NA CIEBIE TYMI GAŁAMI Z ZAZDROŚCI I NIENAWIŚCI, BO JUŻ KTÓRAŚ WYGLĄDA LEPIEJ OD WAS !!! KURWA MAĆ. ANI HUJA DO OBLIZANIA WAM NIE DAM !!! POZDR. ANDRZEJ.

Gość ,,doceniam szczerosc,a
a wiesz dlaczego zaczeli podrzynac ci gardlo , bo bylas pyszna Nie pytalas czy sie podobasz , ale od razu czy zazdroszcza i kazda negatywna lub neutralna wypowiedz odbieralas jako atak Dziekowalas i uwazalas tylko te pozytywne Natomiast sama atakowalas osoby , ktorym sie nie pod sa same brzydkie Nie dziw sie , ale sama spowodowalas atak na ciebie Nie jestes brzydka , mysle ze za mocno masz pomalowane kosci policzkowe na pierwszym zdjeciu Najwazniejsze zebys sie sobie podobala i ze soba czula dobrze

I też nie dociera do niego fakt że większość pisała że autorka jest ladna ale nie piękna:P I że wszystkie zazdrościmy:P Jak dla mnie to podejrzane:D Ja nie mam czego zazdrościć bo jestem ładniejsza:P

Gość buahahahah dobre
sam temat sugeruje że Andrzej to Arletka:))))) a nawet gdyby tak nie było to kolejny ograniczony gosć który mysli że jego gust jest jedyny na świecie, skoro jemu sie podoba to jest oczywiste że tak jest hehehe

Widac strasznie się przejęła.. znaczy przejął swoim tematem :D:D::D:D pozdrawiam| i rycze ze smiechu !!!! :P:PP