Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrościcie czy nienawidzicie

Jestem Arleta - proszę o ocenę moją -

Polecane posty

Gość jak niżej.
Tam jest taki prostokąt z klamką, to są drzwi. Wyjdziesz przez te drzwi do ogródka, troszeczkę sobie odetchniesz i wypierdalaj.

Nie nie mam chłopaka:P Mam męża od 2 lat:)I dziecko Więc chyba aż tak dobrze mnie nie znasz:P Hahaha

No jeśli to kradzież foty to współczuję Dziewczyna ładna może i fajna a ta tutaj zrobiła z niej babę bez charakteru Zazdrośnicę i frustratkę

jak dla mnie jestes za ciemna - nie uzywaj tyle samoopalacza albo solarium :> mniej makijazu bo sliczna jestes

Gość Jak już coś
Jak już się wystawiłaś na kafe to posłuchaj. Nie wiem właściwie po co dziewczyny to robią, po co te tępe fotki i oczekiwanie poklasku. co do ciebie to tragedi nie ma. Ale twarz masz brzydką, pomarańczowo marchwiową, oczy małe bez tego czegoś, włosy ładne ale malowane? figura ciężka, więcej sportu bo talię można wyrobić. A styl generalnie tandetny, no niestety.

Gość wera19
jestem dziewczyna i uwazam ze jestes ladna, nie wiem czemu sie tu czepiaja :D tylko zastanawia mnie to czemu tu wstawilas te linki, czy chodzi co podwyzszenie samooceny? czy poprostu jestes w sobie zakochana ze lubisz sie pokazywac? oczywiscie kazda kobieta lubi byc adorowana :)