Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakuje torbe do domciu

ile wydajecie tygodniow na zakupy - jedzenie...zamierzma zjechac na stale do Pl

Polecane posty

i boje sie ze mnie to przerosnie....wychodze z załozenia ze będe zarabiac 1500 zl na rękę...ile z tego pojdzie na jedzenie, ile na rachunki itp ile mi zostanie na przyjemnosci..ile będe w stanie odlozyc???

Gość podbijammm mamammamamamma
dostaniesz 1000zl wiec marne szanse na normalne zycie godne zycie

Gość mnmnmn
1500zl a od nowego roku znow podwyzki cen jedzenia i innych rzeczy. wiec moze nie byc lekko.

gdzie teraz jestes? ja bylam tydzien temu w Pl na kilka dni, i troche wrocilam z dolowana, jak ludzie licza kazdy grosz.na promocje do miesa , tanszego niby o 3 zl, stala kolejka chyba z 20 osob. jak biedowac to lepiej zagranica.

mieskzam w de :) dobrze mi sie tu zyje ale...moj facet chce zjechac do pl....mam dola bo ja nieche

Gość mnmnmn
ja tez bym nie chciala wracac do pl. bo pl a de to niebo a ziemia. dokladnie lepiej jak juz biedowac za granica niz tutaj w kraju ;/

Gość nie starczy ...
wynajem kawalerki ok. 700 zl żarcie z chemia powiedzmy ok. 400 zeta na miesiac internet telefon - ok. 100 zl prad woda - 200 zl ... bilet miesieczny - 150 zl ... to podstawowe wydatki i juz braklo ;/

Gość dr zyrowska
a gdzie kawalerka za 700?? chyba na slasku bo napewno nie w centrum polski w warszawie to sama kawalerka 1500 plus opaty

Dziewczyno, jezeli masz ulozone zycie zagranica, nigdzie sie stamtad nie ruszaj. zwlaszcza dla faceta. wyjedziesz, rozstaniecie sie, pozniej bedziesz zalowac, a jesli nie to po tygodniu juz napewno zlapiesz dola ja bylam w pl 4 dni, i po 2 dniach chcialam wracac!!! a poza tym, gdzie znajdziesz kawalerke za 700??/

Gość nie starczy ...
no walsnie na slasku i to nie w katowicach tylko na jakim zadupiu ;/ ja sie od rodzicow nigdy nie wyprowadze ;/

Gość dr zyrowska
no tam to nawet do spozywczaka zeby sie dostac trzeba miec znjomosci