Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczę już nie takie naste

Czekam na bruneta........wieczorową porą

Polecane posty

Mariola....no nie mów ,że jeszcze seksujesz się.............................................................................................................................................................................................................TY TO MASZ KONDYCHE........

Mariola.....:P:P:P:P..................jak ja Ci kurka jego twarz zazdroszczę........ czemu się nie odzywalaś????myślalam,że Cię kurka porwało....do kurortu śnieżnego w Alpy........👄

Mariola.................................................................to nie moglaś fona załączyć???????????????????????????/ale z Ciebie kólerzanka😭................

.do kurortu śnieżnego w Alpy........ ?????????????????????????????????? Myślisz, że mogłabym zostać aktorką takiego filmu, co żeśmy wspólnie ogladały właśnie z akcją w kurorcie w Alpach ? :D

Mariolka.............Ty kurka możesz wszystko!!!!! a jak sąsiad?opanował instrukcję? czy nadal rozszyfrowywuje literki?:P:P:P a tak ogólnie........................po ostatnim razie...zrywu na włosie.........znów się rozrastają...nosz..tępy ten wosk!!!!!!!!!!!!

Sąsiad jeśli już to ma kłopoty ze wzrokiem i zdecydowanie bardziej odpowiada mu język kogoś na B....kuźwa Gabrycha , zapomniałam kogo...jakiegoś faceta, co to wiesz preferuje macane.:P

Mariola.......... jak ja bym tak chciala na święta dostać bruneta.......1.....i żeby mnie kochał,,,,kochał,,,,,i kochał.................... i kochal te moje zarośniete.........nogi:P.................i żeby mnie kochałłłłłłłłł........ i żyć beze mnie nie mógł.......i kochałłłłłłłłłłłł.............. i żeby mial złotą kartę.....i mógł mnie rozpieszczać........i kochał...................................................................................................................................................................................................................i pieska bym chciala......i zeby ten mnie tez kochał........bo Ty mnie za mało kochasz....co najwyzej raz w miesiącu..........a to mi za malo!!!!😭😭😭......................................................................

Gabrycha...jaka demencja? Oczadzialaś czy co? Jeśli już to damencja. :D Poza tym Gabrycha radzę Ci robić teraz to co ja.Okres przedświąteczny , to dużo ludzi w galeriach, większa na szansa na ..............jelenia.;) :P

Mariola..........ja i galeria???wez....nie mam czasu......wiesz jakie to leżenie męczące?.................... ale Ty idz....trzymam kciuka-jednego-bo drugiego ciućkam:P

Mariolka..........Kochanie............. samych brunetów przez cały najbliższy rok kilku złotych kart i jednego prawdziwego boa...;) cmokam Cię świątecznie:]

Gość shatyn_
Srał goły na rogu stodoły

Gość Wacek Ogór
:P

Mariola....wariatko Ty...........................................już myślałam ,że z tej przyjemności mi zeszłaś..............och........