Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczę już nie takie naste

Czekam na bruneta........wieczorową porą

Polecane posty

Balboa, tylko nie mów , że to Twój obecny stan.Znaczyłoby , że mamy do czynienia z jakimś zboczuchem..Gabrycha , bądż w gotowości, by w razie czego.....spitalac :D

Gość Balboa aaa
Nie no teraz sobie spokojnie leży :D

Gość Balboa aaa
Zbita z tropu - - - dobre ;-)

Gabrycha, to bląd.....za szybko wszystko, bo zanim gatków się pozbywasz, to już jesteś w stanie ocenić, jeleń czy nie:D W razie potrzeby spitalasz, a tak, ma Cie w garści.:P

Balboalowaty...toż to samo życie..szkoda czasu na rozbieranie..a jak ochota na brutala przyjdzie?????szkoda majtek!kto kupi nowe????:D:D:D:P:P:P.........

Mariola....jestem tak zarośnieta ..tu i ówdzie....hmmm..hmmm.....że nim się dopcha...uuuu Kochana...sam będzie spierdalał :P:P:P:P:P..............

Gość Balboa aaa
A ja bym nie uciekał :-P

MARIOLA...ten jeszcze nie uciekł...CZUJESZ????pachnie podstępem...mówie Ci...on napewno w sprawie od tego trójkąta z tamtego tygodnia......

Gabrycha, a wiesz ostatnio słyszałam, że faceci rozróżniają różne tyłki kobiece...Dupka- gruszka, dupka- jabłko i dupka-śliwka. Balboa , jakie Ty preferujesz?:DMy z Gabrychą zaraz się dostosujemy:D

Mariolka..nie mówi się byle czym...tylko gównem. ale trochę masz racji..... osłupial....tylko czy nie stanoł jak słup soli??ewentualnie za dużo tych niebieskich tabletek od gwałtów:P:P:P

Mariola....aleś dała czadu wczoraj...tylu adoratorów...blondynów..brunetów..i nawet rudych ..to ja dawno nie widziałam obślinionych....i każdy chciał Cię nosić...a tak żesz biadoliła.....a ja biedna wracałam sama...za tym tłumem ,który Cię odprowadzał do domu....😭😭😭...................

wariatko jedna......a ja się tu zamartwiam,czy Ty jeszcze żyjesz nie uduszona jakimś boa..... o tym ,że mnie zostawiłas samotną to nawet nie wspomnę......😭😭😭.......................

raz......ledwo przeżyłam to spotkanie...... Ty lepiej mnie nie zagaduj tylko zrób coś!!za to wczoraj...najpierw zdarłas ze mnie skóre ,potem oddałam Ci caly spadek-stanik prababki..i na koniec zostawiłas jak niepotrzebny szal......