Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczę już nie takie naste

Czekam na bruneta........wieczorową porą

Polecane posty

Gość Balboa aaa
O proszę :) no oczywiście ze idę. :) pozbywa się futra? Ale w jaki sposób ;)

Normalnie....na wosk, nie słyszysz jak jeczy? To jęczenie to z powodu wosku, nie myśl, że z czego innego. Gabrycha, ciszej wariatko 😭 słuchaj , nie wiem w co siię ubrać.:(

Gabrychę zdaje się zatkało z powodu tego lepu :D Gabrycha , chono tu.....może już nie tak dokładnie...założysz po prostu pełne majty a nie siatke i jakoś będzie to wyglądało.;)

Gość Balboa aaa
Ja jestem brunetem :classic_cool: najlepiej jakąś spódniczke mini i jakiś dekolcik fajny ;-)

Mariola......JAK JA TO KURWA PRZEŻYJĘ TO TO CUD KURWA BĘDZIE!!!... a z tym boa to żeś mnie troszkę humorka poprawila......mmmmmm...aż się rozmarzylam...:P:P:P... a Pan Panie Balboabie...brunecik?;)

A białe kozaczki moga byc???????? Chociaż ostatnio z Gabrychą chodziłyśmy w nich często na zmianę na dyski i są trochę znoszone:( 😭 Gabrycha, Gabryyycha, no chodż już.!!!!!!!!!!!!!1

czyli Mariola ja to mam niby co zalożyć??kiecke do kostek ???może habit od razu co???Ty myślisz,że już umarli wszscy którzy lubią wlosy na mojej klacie??😭😭....

Cii Gabrycha, przecież nie widać ich od razu, dopiero jak zdejmiesz stanik..... A właśnie stanik....ja pitolę jak założę ten czerwony , to nie odróżnisz mnie od faceta. Gabrycha, weź no poszukaj jakiegoś wypychającego, żebym wyglądała jak Marlin, czy ktoś taki, co nie? :D

Balboa, a jaką masz bryke? no wiesz....żebyśmy zajechały z klasą przed dyskę.Oby tylko nie tir, bo na nich mam uczulenie.Kuźwa..jak przypomnę ten mandat za fotkę to aż................

Mariola...MAM!!! po mojej prababce..tak wypchany watą ze spokojnie rozmiar F!!::P:P:P:P...branie będziesz miala????uuuuuhhhh....prababcia miala 11 mężów..wieć i Tobie tez pomoże...;)... tylko kolor taki troche.....brązowawy???......

Gabrycha, coś czuję, że ten Balboa to ten z zeszłego tygodnia , co chwalił sie swoją przeciętnoscią. Tak więc mlodzieńcze, jak tam związek z Legionistą? W końcu zachęcal analnie, co nie? :D :D :D :D Ja pitolę :D :D :D Co nie Gabrycha?

no o tym schodzeniu po dojrzeniu prawdy nie chcialam mowic..ale jaki majątek cwaniara miala...przemyśl Mariola..przemyśl... a z tym boa to chyba ten sam-wymiękł:P:P:P:P............

Gość Balboa aaa
Mój samochód to opel insignia :-D

Gość Balboa aaa
No miękkim się raczej nic nie zrobi . . . Hahaha

Gość czerwonaa88
Mariola opala się jak kura nad gazem:D

Mariola..on ma insygnia na oplu czujesz!!!ale będzie lans.....oljeeeeeee... Balboalowaty...a ja insygnia masz???Ty to chyba nie jestes Rydzyk w przebraniu Boa????????????????????????????????????????????......................................................................................

Gość Balboa aaa
Nie. Mój jest twardy jak potrzeba :-D

Jadzie facet pociągiem i zachciało mu się sikać.Skorzystał z tego, co trzeba, ale zapomniał schować co nieco.Wrócił do przedziału i naprzeciw siedziała fajna babka.Po czasie koleś dopatrzył się, że ma wszystko na widoku, zrobiło mu się głupio , zasunął a le męczyło go to, czy ta widizała, więc zapytał: - Widziała pani szefa? A ona mu na to: -Nie, widziałam tylko fizycznego,co na worku leżał :D :D :D :P