Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczę już nie takie naste

Czekam na bruneta........wieczorową porą

Polecane posty

wiem wiem....ale na tego maila...zazdrość mnie dopadła...ale masz rację..nie mogę tak być zapatrzona w siebie....GDZIE CI BRUNECI DO KURWY NĘDZY NO??????!!!!!!!!!!.......................😭😭😭....

Gabrycha, jak to gdzie??????????No nie wiesz??????????????Przyczaili się i oczom nie dowierzają :D :D ;) Sama popatrz, jak wczoraj stwierdziłam, że spadam do snu , to się wyłonili.Choć wiesz co? Chyba Legionista jednak ich zachęcił tym analem :D

Mariola...Ty ..słuchaj...a może oni zgadali się ze sobą i teraz trójkąta mają???a my tu same?...jak myślisz???:P:P:P:P o coś puka-słyszysz??????.......to pomysł w Twojej głowie się chce przebić......daj mu szansę:D:D:D:D.......

Gabrycha....pomysłów to ja mam aż za nadto.Nie widać? Hello, to ja Twoja siapsiółka ;) Pomysły ciągle mi pukają, pukają, aż czuję że mam opukaną głowę :D

..to co teraz pukło ????????oj ja się w czoło widząc coś napisała... Ty wez któregoś pomysła podkarm i sprowadz tych obiecywanych brunetó co??bo dziś w nocy to ja potrzebuję coś między boa a dżdżownicą poczuć.....a Ty nawet z najlepszymi chęciami nie dasz rady ...:P:P:P:P

..a ..i jeszcze jedno-pisząc Ci żebyś sprowadziła brunetów miałam na myśli facetów-nie małpy ...zoo wczoraj wykluczyłyśmy:D:D:D....

Gabrycha..................puknij się ! Gdzie ja Ci teraz faceta znajdę????????????????? Łatwiej już o ten zwierzyniec, więc może na początek???????? Potem się wymieni.:P

Mariolka...Ty chcesz jeszcze poziom obniżać????z czego na co?bo chyba tylko z podłogi na szpare w niej...o ile z drewnianych desek...i jeszcze te sęki................................ niżej to my się obniżyć już nie mamy z czego..chyba ,że zaczniemy się obnażać:D:D:D:D:D:D......i to po dużych parkingach przy marketach..nocnych......bo w dzień to pracuję-przy oknach:D:D:D:P:P.....................

Aaaaaaa słuchaj , widziałam dziś mojego sąsiada.....tego wiesz od przeglądu.Jakoś dziwnie patrzyl na mnie.Chyba jest zły......już wiem o co mu chodzi , o to prasowanie.W końcu to mogłam puścić z dymem cały blok , co nie? :D

Mariola....nie wiem co ten Twój sąsiad się focha..zawsze moglibyście pomieszkać w jakiejś szkole razem po tym porze...nie rozumiem go...i jeszcze kaske byście dostali...to jest myśl!!!!!!!ALE WALNĘŁO!!!!😭..............................................................

Nieeeeeee Gabrycha, uczę się bez kitu.....wszystkiego............instrukcję do księcia ..nówki czytam.Też mi słabo idzie.Czytałam, że jak zje się magnezu , to lepiej wchodzi.Kuźwa .....tyle go było na lodówce :( nie wiem, gdzieś spadł czy jak...w każdym razie cierpię na jego braki i mi nie wchodzi.:D

..to ja się zajmę obsługą ksiedza..co niedziela wypłata...wie co i jak z kobietą robić i jak zaspokoic(ze spowiedzi znaczy-reszta przetestujemy) i jakby nie patrzył-załawi ,że nie będzie grzechu....czyli wszystko po bożymu:D:D:D:D...........................a Ty się baw z księciem..tylko uważaj na te wszystkie lanasujące się księzniczki czyhające na posag.....:P:P:P..........................

Gabrycha.....w markecie właśnie są podobno tipsy w promocji....lecę, bo mi inne Marilki jeszcze wykupią.....no to jak? do jutra??????????????? nie ptzejmuj sie tymi brunetami...................będą.

Gabrycha...zgłupiałaś????????Jak będziesz tak żreć, to nie wezmę Cię na żadną dyskę ze sobą.MASZ je zwrócić< natychmiast>MUsimy być zgrabne i powabne < bo inaczej nici z bruneta>rozumiesz?

COŚ MI SIĘ SPITOLIŁO Z KLAWISZEM SHIFT> NIE MAM TERAZ KROPEK < PRZECINKÓW>GABRYCHA PISZĘ TYLKO WIELKĄ LITERĄ>>>>>>>>>>>>>>NIE PÓJDĘ PRZECIEŻ DO MEGO SĄSIADA SPECA BO GOTÓW MI PRZEGLĄD ZNOWU ZROBIĆ> A POWAŻNIE TO CO MAM Z TYM ZROBIĆ?

Gabrycha...siapsiółko Ty moja ❤️ Ufff, to dobrze że nie jadłaś dziś.Będziesz laską a po drugie idzie kryzys , trzeba oszczędzać.;) A tak na poważnie, to jestem trochę zajęta :( Jak to w tygodniu.Mariolka pracuje ;) niekoniecznie w solarce :D

A i muszę Cię uprzedzić :( na kafe fruwają już moje podszywy :( Wczoraj zaszalałam, jak Ciebie nie było ..no i....;)W każdym razie są jak moje klony.L zmienili na I i mam za swoje.