Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczę już nie takie naste

Czekam na bruneta........wieczorową porą

Polecane posty

to pracuj pracuj.....żebyśmy miały za co poszaleć na disco-wiesz,że mi pani na pośredniaku powiedziała,że nie dostanę nawet reszty z grosza...taka wkurzona na mnie.....😭😭......wszystko przez tego blondyna.......stał w kolejce po zasilek za mną..tak świrowal mnie wzrokiem ,że patrzyłam na niego jak w transie..i wlazl przede mną a byl 34 za mną...i MI ZABRAL OSTATNIE PIENIĄDZE!!!!! i teraz to tylko brunetów.....mniej inteligentniusi:P:P:P:P......... a ja się teraz zrobie na rudo....to będę miała lepsiejsze branie??jak myślisz???tylko musisz mi pożyczyć na farbę i umalować jeszcze.... no jesteś przecież przyjcółka najukochańsiejsza co nie??👄

no możesz możesz...a nawet powinnaś...żeby nam potem kasiorki nie zabrakło...:P:P:P ja teraz się zarelaksuję........tak się należalam cały dzień....więc sama rozumiesz..muszę teraz odpocząć....👄.....

Smutna....Gabrycha, poznaj Smutną...Smutna zdaje się chce się z nami zaprzyjaźnić;) Niedobór wapnia? Ja pitolę, myslisz, że nie pomyślałam o tym? Smutna, za kogo mnie masz? W kredzie mało jest wapnia....;) polazłam do takiej starej chałupiny i jak nikt nie widział, to ożarłam pół ściany....Chrum, chrum....ja pierdzielę , do dziś czuje smak wapna ze ściany .Dziewczyny, mówię Wam , pychotka..... Ja pitolę, ale się wczoraj spracowałam, że teraz mam nogi w górze;) :D tylko bez żadnych podtekstów.:D

smutna witamy:P:P:P Mariola...Ty to świnka jesteś....u mojego dziadka św pamięci też krede jadły....na bladość i na biel kłów....(bo to były te dzikie świnki-takie bardzo opalone z dużą ilością włosów i wielkimi kłami)....kumasz???no tak Ty chrumkasz..... a jak z disco?????zarobiłaś??będzie Cię stać na mnie ,smutną i na wszystko???;)👄

[ cześć] Gabrycha.................wpadłam na chwilę, jestem dziś zmęczona i jakoś brak humoru do poświrowania, ale jutro przy sobocie pójdziemy na dyskę.w końcu trochę zarobiłam w tygodniu ;) :P choć co ja mówię, dorwiemy jakiś tam jeleni :D

w przelocie Mariolu :) ale ja jeszcze nie wiem czy chcę się zaprzyjaźnić :classic_cool: Wszystko zależy od tego, ile zarobisz,i ile na słuszny cel - czyli na mnie, jesteś skłonna przeznaczyć.. :P :D Bo jak zabawa - to tylko z fajerwerkami. Ale co ja widzę... coś tam to kieszeni jednak Ci wpadło :D Ahtung, ahtung. Mamy jelenia na horyzoncie :classic_cool: :P :D :P

Oj Smutna, Smutna...ile Cię trzeba jeszcze uczyć? JELENIEM MOŻE ZOSTAĆ TYLKO FACET....I TO BEZ WZGLĘDU NA OKOLICZNOŚCI zapamiętaj to sobie. , do jutra...Jutro idziemy na dyskę, więc dziewczęta, golić nóżęta. :D pa

...siemanko dziewczęta.....:P:P:P..... Mariolu -czy przygotowałaś już niezbędne akcesoria??tj:2 litry alkoholu i wosk??i jeszcze jakieś pasy do przywiązania -przed zrywaniem skóry?///

no tak....ale Ty chciałaś włosy wyrywać!!!!więc na trzezwo -NIGDY! a po tym zabiegu to będę trzezwiejsza niż gdybym nie piła 10 lat nic z %..... co do jeleni.............................zawsze jakiś się znajdzie...tylko trzeba go odpowiednio przygotować-jak?? zasugerować że czeka nas tak namiętna noc...że powinien zaopatrzyć się w bankomat:P:P:P:P...

O kurka...pamiętaj tylko o swojej siapsiółeczce od serduszka..Pamiętasz, ze mamy się mieniać , gdyby co. Ależ się ojadłam................chleb z pasztetem..pychota:D

O kurka...pamiętaj tylko o swojej siapsiółeczce od serduszka..Pamiętasz, ze mamy się mieniać , gdyby co. Ależ się ojadłam................chleb z pasztetem..pychota:D

Gość balboa aaa
witam piękne Panie ;-) się można dołączyć? :-D

witamy...witamy...:P:P:P................. Maroiola..nie wystrasz nam faceta -chowaj ten pasztet!!!dawaj szynke swoją...:P:P:P:P i nie mów ,że Twoja nie taka teges...do spożycia...ja swoją muszę dopiero pobdzierać woskiem....sama mi kazałaś!!!!😭