Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VancansOleil

Gdzie spędzisz Wakacje 2012 ?

Polecane posty

Gość nie wiem ile
wrzesien francja

Gość Paulinaaaaaaaaaaaa
w Turcji

Gość kurniczek9
Panie, wakacje 2012 to po Euro. A na Euro w hotelwloski.pl w Poznaniu. Jest to świetny hotel, dobre jedzenie, wysoki standard. Myślę, że będzie problem z dostępnością miejsc w okresie meczy no ale nie dziwie się :))

Gość Aldona.J.
A ja w tym roku chcę wyjechać już właśnie w czasie euro żeby nie błądzić między tymi ogromnymi tłumami. mam nadzieje, że uda mi się polecieć na teneryfę. Zawsze chciałam tam spędzić urlop a teraz znalazłam sobie wyjazd w Alfa Starze za śmieszne pieniądze. teraz tylko muszę namówić narzeczonego i lecimy :)

Gość Frida29
W klinice w Poznaniu. wrzesień, 2 tygodnie...opreacja.

Gość TawiSoon
Tez sie wybieram z tym biurem na Taneryfe, a kiedy planujesz te wycieczke? Ja w sierpniu. Bylam juz rok temu i sie zakochalam!

Gość t4bu
Może też pomyślę o tej Teneryfie jakoś na jesieni, jak już nie będzie zbyt gorąco i nie będzie takich tłumów.

Gość styl_lady
w tym roku zamierzam aktywnie spędzić swój urlop dlatego też pewnie wybiorę się na spływ kajakowy oraz kurs nurkowania do Głęboczka na pojezierze brodnickie. Niesamowite tereny no i dodatkową kuszącą mnie atrakcją są tamtejsze winnice oraz możliwość skorzystanie z winoterapii :)

Gość poloneczkka
a ja w tym roku chyba wybiorę Majorkę:)

Gość Katrin31
Hurghada!! Właśnie kupiłam i skaczę z radości :D Znalazłam fajną promocje na stronie alfa star. Odliczam już czas do sierpnia... :]

Gość haneczkaaa..
ja tez z Alfą lecę do Egiptu ale do Sharm!!! Już się nie mogę doczekać kiedy położę się nad basenem i będę cały tydzień wypoczywać. Ale będzie cudownie! Plaża, słońce i drink z palemką! Jak dobrze, że wakacje już niedługo.

Gość joannaa234
haneczkaaa.. a ile płacisz??? ja też w tym roku lecę do Egiptu :) znajomy ogarnia nam bo ma znajomą w biurze

Gość lauerna halo
Wakacje w tym roku zamierzam spędzić w jakiś ciepłym miejscu, myślę o wyjeżdzie do Egiptu, bo poprzednie wakacje spędziłam właśnie tam i tęskni mi się za pogodą, atmosferą i luksusami, jakie mi towarzyszyły w trakcie tego pamiętnego wyjazdu. Nawet planuje zakupić wycieczkę w tym samym sprawdzonym miejscu, bo lubię sprawdzone oferty...

Gość Anna Karina
Te wakacje mam zamiar spędzić wyjątkowo, wyjechać do Turcji albo gdzieś dalej, dużo odpoczywać, wygrzewać się na słońcu i wrócić z piękną opalenizną :)

Gość kasiaek89
Standardowo- Hurghada z Alfa Starem :-) sierpień... :-)

Gość panna s
A ja jeszcze nie wiem, czekam na jakieś ciekawe lasty, będę miala urlop w lipcu, więc jeszcze mam troszkę czasu, byłam ze znajomymi w zeszłym roku w Egipcie z alfa staru, znaleźliśmy fajna i niedrogą ofertę last, dlatego i w tym roku będziemy szukać w ten sposób.

Gość blawatka29
Ja poszukam czegoś na stronie bee free najpierw. A potem zobaczymy co wyjdzie :P

Gość kkaali
Ja już wiem, że polecę na Teneryfę. Chyba od zawsze marzył mi się urlop na Kanarach. Narzeczony zrobił mi niespodziankę i w alfie kupił nam 2 tygodnie odpoczynku. To będzie taka nasza podróż przedślubna ;) Już się nie mogę doczekać!!!

Gość ulala...
Tez bym chciała taka niespodziankę. Niestety jak na razie nie ma mi kto taka zafundować ;) Na szczęście są inne rozwiązania. Lecimy z przyjaciółką na lasta do Egiptu. teraz codziennie jesteśmy na stronie alfy i szukamy czegoś dla siebie. Mam nadzieje, że już za kilka dni będę się wygrzewać na gorącym piasku!

Gość kokiiii
ja spędziłam cudowny tydzień w Tunezji. Poleciałam z przyjaciółką żeby wypocząć. Na prawdę wspaniale się bawiłyśmy. Miałyśmy śliczny hotel tuż przy plaży. Zapłaciłyśmy bardzo mało bo udało nam się dorwać lasta, z resztą też w Alfie. W przyszłym roku chcemy polecieć do Turcji :)