Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VancansOleil

Gdzie spędzisz Wakacje 2012 ?

Polecane posty

Gość espania_friko
Na serio? Czasami też mam ochotę rzucić wszystko i pojechać gdzieś. Sprawdzę stronę o której mówicie może znajdę jakieś tanie połączanie do Hiszpanii.....chyba nie da się ukryć, że w tym roku mnie to kręci :)

prawdopodobnie pojadę na wycieczkę do Szkocji na 2 tygodnie w lipcu chociaż jeszcze się zastanowię, ostatnio za granicą byłam w 2009 i jakoś teraz mnie tak na podróże nie ciągnie jak kiedyś

Gość ona z doswiadczeniem
kenia z plecakiem, a jak sie nie uda to zjednoczone emiraty arabskie- dubaj itd oby sie wszystko udalo... :)

Gość Burż
Dubaj, polecam. Jest piękny o dowolnej porze roku. Można sobie znaleźć jakiś tani lot i hotel. Może nawet w wieży dubajskiej :D

Na Olimpiadzie prawdopodobne. A pierwsza połowę to jeszcze nie wiem

Gość Pojąca ptaszki
Mój mąż jest programistą w dużej firmie i dobrze zarabia (w jednej z naszych 2 łazienek mamy nawet bidet!). Dlatego planujemy wycieczkę egzotyczną, jak na razie w planach mamy Bangladesz (jest tam najdłuższa piaszczysta plaża na świecie i nie ma jeszcze - podobno - takiego dzikiego tłumu turystów jak np. w Tajlandii). Ale się wahamy, bo chcemy jechać z naszą 3-letnią (wtedy już będzie 4-letnia) córeczką i nie jesteśmy pewni, jak będzie się czuła w tamtejszym klimacie.

Gość kammilla
ja w tym roku nie planuje jakiś bardzo dalekich wojaży. Chce polecieć na kanary, byłam tam już w zeszłym roku i bardzo mi się spodobało. Alfa zorganizowała nam super wyjazd na Teneryfę. W tym roku mam nadzieję, polecieć na Fuerteventurę, podobno jest tam trochę mniej turystów. Musze już odpocząć.

Woman on the way - Las VEGAS jest BOSKIE!!!!!!!!! Kanion niesamowity! a plaże Meksyku po prostu rewelacja!!!!

Gość alexandra z Torunia
A ja w wakacje jedynie lokalne jezioro, ponieważ w październiku biorę ślub i w podróż poślubną jedziemy na Wyspy Kanaryjskie (chyba Fuerta) albo do Bułgarii :)

tylko ni Bułgaria a juz wogole nie w pazdzierniku! Chyba, ze lubisz deszcz i temp. dla Ciebie to 22 C max.

kochane Kaszubyyyyyyy!!!!!!!

będziemy z mężem grac w bilarda, wylegiwać się nad jeziorkiem, chodzić do "letniego kina", co noc będziemy popijać winko przy ognisku, rano będziemy jeść śniadania nad rzeką będzie cudownie

Gość Bunson
Zależy co rozumieć przez wakacje, czy to po prostu te 3 miesiące kiedy wszyscy wyjeżdżają czy Twój termin wyjazdu gdzieś na dłużej. Bo jeśli to drugie, to myślałem o Tokio gdzieś w Listopadzie.

Gość malgorzattttaa
Ja wakacje mam już zaplanowane- jadę nad morze z rodziną. W tamtym roku byłam w Dźwirzynie w ośrodku Geovity. Bardzo mi się podobało i chyba tam wrócę również w tym roku.

Gość jkiiia
Fajny ten hotel...och ja też może do Włoch bym się wybrała :)

Gość tenowar
Włochy to nie jest zły pomysł, ale ja w tym roku chyba do Francji się wybiorę jak urlop dostanę i na pewno skorzystam z tej wyszukiwarki hoteli.

Gość BrunoMa
Ew możecie polecieć do Grecji, a tam zamiast wynająć hotel to go kupić :D A na poważnie, to ja polecam wyjazdy które sobie sami zorganizujecie. Są w większości tańsze, robicie to co naprawdę chcecie a nie to co narzuca organizator, tak oczywiście w wyjazdach zorganizowanych można zrezygnować z czegoś, jakiejś części podróży na rzecz własny zajęć ale i tak zapłacicie za to nawet jak nie byliście gdzieś. Sam jeżdżę na wakacje które sobie sam organizuje od jakichś 6 lat. Fakt zdarzyło się trafić do jakiegoś kiepskiego hotelu ale takie rzeczy są bardzo rzadkie jeśli korzystasz z zaufanej bazy.

Gość a ja jade dooo
Polska! Bo mieszkam za granica i chce odwiedzic pl

Gość Bunson
Fajnie że jedziesz do "Polska" a gdzie konkretnie? Jakieś ciekawe miejsce czy do Władysławowa? :D

Gość LotuseN
Ja tam spędzę sobie w Japonii znalazłem hotel i lot na expressbooking.com i jak zobaczyłem że wyszło taniej niż jakakolwiek wycieczka z biurem to śmiać mi się chciało, za co ludzie płacą biurom skoro za połowę tej ceny można sobie samemu ogarnąć wycieczkę, jak ma się pare godzin w tygodniu wolnych.

taka prawda ja spedzilam miesiac czasu: Ukraina (3 dni), Sri lanka ( 2 tyg), Kuala Lumpur ( 2 dni), Bali ( tydzien )- pobyt 500 dolarow za wszystko plus bilety lotnicze Tylko samemu:)

Gość bieda ....................
Tak was czytam... mam29 lat i nigdy, nawet jako dziecko nie byłam nigdzie, nie widziałam gór ani morza a tu burzuazja wyjeżdża, Dubaje, karaiby i co jeszcze?!

Gość Juker
Jak najdalej stąd, Euro niestety zabija wszystkie kierunki wakacyjne w Polsce. Mam zamiar wybrać się z rodzinką do Hiszpanii. Czyli w miarę najdalej i do tego w miarę rozsądnej cenie.

Gość jade do Chin
bo jeszcze nie byłam , indywidualnie jak zawsze

Gość Ssiao
O, do chin to fajna sprawa, mówisz że indywidualnie. A masz jakieś konkretne strony albo linie lotnicze z których korzystasz?

Gość suskikkk
Hiszpania to dobry pomysł. Też się tam wybieram...ogarniam właśnie loty. Znajomy polecił mi wyszukiwarkę expressbooking.com, więc mam nadzieję, znaleźć coś w dobrej cenie :)

Gość eishuu
Ja też muszę czegoś poszukać, ale uzależniam wybór destynacji od lotu.....jak najtaniej. Skorzystam z podanego linka może tez coś znajdę.