Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VancansOleil

Gdzie spędzisz Wakacje 2012 ?

Polecane posty

Gość VancansOleil

Do wakacji jeszcze pół roku, ale wiele osób napewno juz je zaplanowało. Gdzie spędzicie wakacje 2012 ?

Gość Blebleble1980
Nie wiem ..ale chyba chorwacja-dalmacja..przejadly mi sie juz olinkluzif a na fajne seszele czy jakies malediwy na razie mnie nie stac....

Hej, chciałabym uderzyć w tym roku za granicę. Nie Egipt, ale Hiszpania/Portugalia. W ostateczności Grecja ale że mam tam rodzinę z którą bym musiała się spotkać - czego wybitnie nie chce - to będzie ostatnia deska ratunku.

Gość pijakk
Oczywiście że tylko Polskie Morze i Mazury :)

Gość martaz podkarpacia
Ja najprowdopodobmiej na Kubie lub Mexyku, ale tylko tydzien bo mam malo urlopu!

ostatnio byłam nad polskim morzem i powiem krótko :drogo,mało ryzrywek dla turystów, zimna woda,mało miejsca na plaży...a wieczory zimne..zresztą Egipt cenowo wychodzi podobnie a tam jest poprostu luxus w porównaniu do naszego bałtyku

Przez ostatnie 2 lata spędzałam nad polskim morzem. Mimo iż pogoda dopisywała to nie chcę więcej jechać i modlić się aby nie okazało się że przez tydzień będzie padał deszcz. W dodatku kiedy podliczyłam ile mnie wszystko wyszło to nie naciągając, za granicą wyszłoby taniej niż w Polsce.

Gość pijakk
a co w tym egipcie tam jest ciekawego ? Wszedzie smród brud i ubóstwo.Gorąco jak sam skurvvysyn i do okoła od huja piachu.

przynajmniej jest pewna pogada ,ciągle słonce a upał-zalezy co kto lubi ja dobrze znosze upały pozatym we wszystkich pomieszczeniach jest klima;) aa i nurkowanie świetna sprawa u nas można ponurkować ale chyba w zielonym mule

Gość martaz podkarpacia
Dokladnie jennifer ma racje-a jak wykupisz wycieczki fakultatywne mozesz zobaczyc wspaniale miejsca...jesli nie chce ktos siedziec non stop w hotelu......

Gość wankawstanka1
Hmmmmmmmm nie wiem czy jutra dożyję a co dopiero urlopu :)ale marzy mi się Bułgaria najzwyklej pod słońcem :)

Gość Dupabiskupaslupa
Ja na targach zdecyduje..na bank zagranica,jakas espania,grecyjka czy cos takiego

Gość 765544ggggghuu
No widocznie polaczki z kafe nie maja kasy na wakacje bontopikmswieci pustkami,dlatego nielubia jenny....

Gość w czerwcu rodzę swoje pierwsze
dziecko ale na wakacje jadę w lutym, daleko, daleko, dominikana.... potem z dzidziś pojedziemy do domku znjaomych nad jezioro na kilka dni, może dłużej

nie uważame wycieczka do egiptu to symptom jakiegoś wielkiego luksus,nawet osoba która zarabia mało może sobie spokojnie odłożyć na takie wakacje.Mi się marzy Dominikana ale wątpię że w 2012 polecę.Póki co latem bedę chciała nacieszyć się domkiem,działeczką i egiptem w sierpniu.

Gość Makaruk
Prawdopodobnie na Fuerteventurze ! ;):):)

Chciałam wyjechać do Darłówka, ale niestety plaża została zniszczona:( Więc muszę wybrać inną miejscowość. Ja kocham polskie morze😘

Nie wiem gdzie, ale myślę o Turcji we wrześniu. Za to wiem gdzie spędzę urlop w 2013 roku :p

Gość Zochula
W tym roku Fuerteventura ! Podobno jest tam bosko, chce się sama przekonać :)

Gość Makaruk
Zochula, tez Fuerta? Jak organizacyjnie to planujesz? biuro, czy na własna reke?

Gość artur50
Ja Toskania - koniec VIII. Aprtament w rezydencji z basenem i trochę zwiedzania. Szkoda, że nie mam nikogo do towarzystwa...:(

Gość paulinaOPPPP
o w tunezji jest jednen swietny hotel musicie go odwiedzic!!!!

Gość nie bede miec wakacji 2012
W kraju w pracy

Gość klokolo
w dużym pokoju :p