Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VancansOleil

Gdzie spędzisz Wakacje 2012 ?

Polecane posty

Gość onddi
Też uzależniam wszystko od lotu, bo to zawsze najdroższa część całej eskapady. No nic czas poszukać i znaleźć, bo do wakacji tylko 3 miesiące :)

mam ochote urwac sie na 2/3 miesiace gdzies, ale praca teraz mnie trzyma:((( wiec emiraty w pazdzierniku 2 tyg:((( tyle czekania... a teraz czas na prace:(

Gość elkap
Jak z 2-3 miesięcy wyszło ci 2 tygodnie wycieczki, to chyba nie najlepiej. Wycieczka zorganizowana przez biuro czy przez ciebie samą?

Gość amy jak w tym roku
Gruzja i Armenia, jak zwykle na wlasna reke. w zeszlym roku bylismy tajlandia i kambodza :)

Gość madi.069
Costa Brava :D:D:D

Gość s-gos
Ja też Costa Brava, już zaklepane 2 tygodnie, Lloret de Mar z biurem Alfa star;-)

Gość kollia
Skorzystałam z podanego linku http://www.expressbooking.com i udało mi się znaleźć całkiem niezły cenowo lot do Hiszpanii.....a więc w te wakacje ja jadę do Hiszpanii. Szczerze to chciałabym, żeby wakacje zaczęły się od przyszłego tygodnia.

Zazwyczaj Wakacje czy urlop spędam w Zakopanym ale w tym roku poprzeczkę postawiłem sobie wyżej!! W tym roku mam zamiar wybrać się na Wyspy kanaryjskie!! Co prawda taki urlop trochę kosztuje tak od 2000 ale co tam w końcu raz się żyje. Oglądajac fotki znajomych którzy byli tam w ubiegłym roku jestem pod wrażeniem. 22 czerwca lecimy w 4 osoby.

Gość ula.ula.
Kanary zrobiły się chyba strasznie popularne. Nic dziwnego, są wspaniałe a ceny troszkę poszły w dół. Ja sobie wykupiłam firsta w alfie i lecimy we wrześniu na Fuerteventurę. Już się nie mogę doczekać tego wyjazdu. mam tez nadzieje, że we wrześniu nie będzie już wielu turystów.

Gość ontii
Ja szukam jakiejś fajnej opcji jednak na Polskę. W tym roku w góry jadę :) ...fajna jedna z tych stronek co podaliście, bo mają sporą bazę noclegową na Polskę, więc na pewno coś sobie znajdę.

Gość can you keep a secret?
W tym roku wakacje spędzę w USA :) Nowy Jork -> Colorado -> Las Vegas -> Califronia -> Floryda -> Waszyngton -> Nowy Jork Juz się nie mogę doczekać :)

Gość Gość1235
W hiszpanii, dzięki ofercie znalezionej na expressbooking.com oszczędzam na hotelu i na locie tyle że mogę być 3 dni dłużej :)

Gość gossip!
@Gość1235 A pewnie będzie jeszcze taniej;]

Gość kosik
Ja mam ochotę na jakąś Grecję......ewentualnie troszkę bliżej, bo do Rzymu...ale prawda, że wakacje tuż tuż więc przydałoby się coś ogarnąć.

Gość inka 0o0o0o
Ja jadę do Chorwacji, zakupiłam dosyć tanią ofertę na grouponie i myślę, że będę zadowolona z pobytu tam :)

Gość Kamiilaa
W zeszłym roku polecieliśmy z Alfą do Egiptu i było wspaniale. Zorganizowali nam piękne wakacje. Mieszkaliśmy w ślicznym hotelu tuż przy plaży. To były wspaniałe wakacje. W tym roku myślimy o Turcji. Zastanawiamy się nad wycieczka objazdową, nigdy nie byliśmy na tego typu wyjeździe a podobno warto jechać na taki objazd.

Gość concordia
ja byłam w turcji 4x w różnych rejonach objazdówka męczarnia! teraz myślę o chinach..tylko już za późno, bo ceny poszły w górę..może za rok

Gość flamingo55
Nie no, tylko nie objazdówki. I nie miejscowości, do których turyści walą drzwiami i oknami. Trzeba sobie znaleźć coś samemu, tak, żeby zobaczyć normalne życie tubylców.

Gość Taksai
A co złego jest Twoim zdaniem w objazdówkach? Dla mnie to najlepszy sposób na spędzenie wakacji - jadę na wakacje po to, żeby zobaczyć coś więcej, niż tylko niebo nad plażą i taflę wody;) Ja zastanawiam się właśnie nad wycieczką objazdową Turcja - Istambuł dla znajomych, z Almatura. Po świętach zamierzam zrobić rezerwację:)

Gość flamingo55
Są cholernie męczące. Mnie w ogóle męczy dostosowywanie się do grupy i czekanie na czas wolny albo czekanie aż reszta zwlecze się z łóżka, żeby wyjść z hotelu.

Gość otherside
A co to jest polishpass na expressbooking.com?

Gość otherside

Gość otherside

Gość otherside

Gość otherside

Gość beornottobe999
Taksai, też lubię wycieczki objazdowe. Istambuł dla znajomów mówisz... Brzmi ciekawie, poczytam sobie program na stronie internetowej biura podróży.