Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VancansOleil

Gdzie spędzisz Wakacje 2012 ?

Polecane posty

Gość jak co roku
w domu :(

Gość chilller
Nie wiem jeszcze...ale chyba w kraju, chociaż w sumie ostatnio obczaiłem fajny serwis i znalazłem kilka ciekawych ofert, tylko teraz z szefem temat urlopu trzeba ustalić -__-

Gość 0_0guru
Ja też raczej w PL. Zapodaj linka @chilller

nastawiam sie na Turcje marmaris-hotel juz wybrany albo rodos ale boje sie ,ze pogoda moze zawiesc

Gość vsghdgfk
loret de mar:D

Gość vsghdgfk
wlasnie dzieki pamietnikom mnie na loret wzielo :D:D

Gość vsghdgfk
jeszcze sie zobaczy:):) jutro tutaj wejdę dobranoc

Gość zastanawiamsie2
Ja też własnie rozglądam się za jakims ciekawym kierunkiem... Może zdecyduję się na Maroko, albo Turcję...

Gość amyrodzinnie
A my rodzinnie, z dzieciakami, chyba we Włoszech, choć jeszcze się zastanawiamy :)

Gość Kooal
Mam taki świetny plan, wyjazd z rodziną w trakcie Euro 2012 i wynajem swojego mieszkania w Warszawie Niemcom bądź innym, nawet zwróci się częściowo za wycieczkę a mieszkanie nie będzie puste. Poza tym zostanie też w nim siostra więc wszystko będzie też upilnowane :)

Gość Satta
Plan brzmi ciekawie. Tylko nie boisz się po pierwsze oddać mieszkania na jakiś czas komuś obcemu? A po drugie to szukałeś ofert już może/ z jakiego serwisu korzystałeś?

Gość Buup
Z tym jak gospodarka idzie to nie jestem pewien czy w ogóle wyjadę :( Ale jeśli się uda to pewnie dzięki serwisom które mają "tanie" oferty

Gość waszpsychiatra111
Egipt brzydki kraj,nie polecam,jedynie piramidy warto ja najprawdopodobniej Wyspy Kanaryjskie lub Baleary plus w Polsce Tatry

Gość popopfdds
Za grania na zbiorach owoców albo na Mazurach

Gość wilidaa
Egipt na 10000% wyjdzie na prostą. Choćby w tym roku będzie krajem partnerskim na największych targach turystycznych w Europie, a w zeszłym tyg byłam na targach w Wawie i tam też mieli całkiem niezłe stoisko. Ta stronka expressbooking.com jest całkiem całkiem można tam też samemu coś obczaić na Egipt. Ja zawsze wolę sobie wszystko sama zorganizować.

Gość kangoor
ja chyba ponownie do Turcji. lubię tam jeździć. w zeszłym roku byłam na objazdówce z alfa starem. zwiedziłam wiele pięknych miejsc. w tym roku chciałabym pojechać na wschód Turcji. zastanawiam się też nad objazdówką Izrael i Jordania.

Gość Nic strasznego
Egipt odpada bo tam się robi nieciekawie wyjazdów nie planujemy bo nie pracujemy i w każdej chwili możemy jechać. Europę już całą zwiedziliśmy i część Azji a myślałam o Japoni tylko tam jest drogo to może pojedziemy camperem zobaczyć fiordy Norweskie tam napewno jest pięknie.

Gość Okinawawn
Egipt jest spoko, byłem z dziewczyną 2 tygodnie temu. Wbrew temu co pokazują raz na jakiś czas w wiadomościach muszę powiedzieć że jako turyści byliśmy od tego odcięci. Nie miało żadnego wpływu na wyjazd.

Gość Harippo
Osobiście wolę spontaniczne wyjazdy, głównie z tego powodu że trafiam na dobre oferty last minute albo tanie loty. Hotel to już kompletnie co innego. Ciężko w ciągu kilku dni załatwić porządny hotel i nie płacić kupy kasy za to.

Bułgaria to piękny kraj, byłam w niej dwa razy - ale nie polecam żadnych Słonecznych Brzegów, ani innych Złotych Piasków, chyba że ktoś lubi siedzieć w tłumie innych turystów upchanych jak śledzie i to go bawi.... Jest tam wiele pięknych miejscowości, w których nie ma ścisku, a ceny są przystępne, koniecznie trzeba zwiedzić stary Sozopol i Nesebyr, a jako bazę polecam takie miasteczka jak Pomorie (spokój i fajna, duża luźna plaża), Primorsko, Carewo, Achtopol, czy wreszcie Sinemorets - cudny kurorcik na samym południu wybrzeża z dwiema plażami - jedną "cywilizowaną", a drugą dziką. Są piękne klify, dużo przestrzeni, przyroda, można popłynąć w rejs rzeką Veleką. W Bułgarii są też piękne góry, jak ktoś lubi na odmianę. Warto się wybrać na własną rękę i samemu zaplanować ciekawą podróż, a nie jechać z biura turystycznego do oklepanego Słonecznego Brzegu, bo to akurat żadna atrakcja.

Gość concordia
może Turcja tanio i dobre jedzenie

Gość vidaldi
Dobry pomysł ja też mam zamiar na czas Euro zniknąć z Warszawy. Turcja brzmi całkiem całkiem...a i dzięki za linka ta stronka expressbooking.com jest również całkiem całkiem :)

Gość azjnijatek
Ja myślę o Azji, ale raczej mnie nie stać więc gdzieś w Europie pewnie skończę. Muszę tylko oferty hoteli sobie porównać i loty bo bądź co bądź to zawsze na loty się najwięcej wydaje :(