Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda lolka

gdzie chowacie ero zabawki?

Polecane posty

Witam, mamy z mężem sporo erotyczych gadzetów. Zauważyłam że nasza córka już bardzo dużo rozumie, staje sie coraz bardziej samodzielna. Często czegoś szuka w różnych miejscach. Mam pytanie : gdzie przechowujecie seksi bielizne, kosmetyki erotyczne i zabawki? Narazie trzymam to wszystko w komodzie pod ciuchami, ale obawiam sie ze moze zostać znalezione.Macie jakieś pomysły? Sama pamietam jak bedąc natolatką szperałam w rzeczach rodziców, na szczescie nic nie znalazłam;) ale moja córa mogłaby przeżyć szok i chce ją od tego uchronić.

Gość leokadialodzia
jak znajdzie, to ją na bank oduczy grzebania w cudzych rzeczach. bezcenna lekcja na całe zycie. nic nie chowaj

Gość vrfvfdbgfn
jak byłam mała znalazłam w sypialni rodziców jakąś niemiecką gazetkę erotyczną (w komodzie, w taty ubraniach), po obejrzeniu kilku stron wystraszyłam się i już nigdy nie weszłam do sypialni aby poszperać w komodzie :O

ja jak byłam mała no miałam z 13 lat znalazłam u siostry wibrator ale nie wiedzialam co to jest i myslalam że to tampon (bo trzymała w opakowaniu po tamponach :O ) i włożyłam sobie :O :O

tzn chciałam przymierzyć,ale bardzo nie wchodził, strasznie bolało, w końcuz rezygnowałam, a co lepsze, bałam sie używać tamponow do 19 roku życia :D potem na studiach zobaczyłam u koleżanki OB i bylam w szoku mowie " co takie małe " :D ale na mnie popatrzyła dziwnie...bo to były ULTRA :D