Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnapustka:(

mam juz dosc,nie chce mi sie zyc:(

Polecane posty

Gość Kinzo
I tez jest glupota zebys to ty sie do tego obwiniała za to co on zrobil. Ja za to mu zycze zle bo takich rzeczy sie nie robi, niewazne gdzie sie wychowales

Gość Kinzo
Nie ma sensu rezygnowac ze zwiazkow. Mialas po prostu pecha, lub za szybko sie w tych cymbalach zakochiwalas. Pomysl za to jaka bedziesz szczesliwa jak w koncu znajdziesz tego wlasciwego

nie zakochiwalam sie za szybko :( nawet na poczatku myslalam,ze z tego zwiazku nic nie bedzie bo mijaja miesiace,on taki zakochany a ja w sumie lubilam z byc.no az wkoncu i mnie dopadlo i wtedy wlasciwie sie zaczelo.On to zauwazyl i powoli zaczal sie zmieniac:/ bo juz byl mnie pewny :(

Gość Kinzo
Czyli mialas strasznego pecha z jego widzimisie :( Problem w tym ze jedyne co mozemy ci dac to puste slowa na forum, a to ci raczej nijak pomoze

cos daje :(

Gość Kinzo
Wygadac sie mozna, ale lepiej z kims bardziej zaufanym :/ Mnie bardziej przestraszyl z poczatku nazwa tytulu watku, mam nadzieje ze nie mialas o tym mysli

wiadomo,nie podetne sobie zyl czy nie skocze pod pociag,ale tak sie czuje jakby wszystko stracilo sens:( w dodatku niedlugo swieta,sylwester. wole sie wygadac tu,bo przyjaciol nie mam,mamie nie powiem bo ona uwaza go za nieudacznika i nie chciala,zebym z nim byla,ojciec to samo,siostra tez,ona uwaza,ze nie ma za kim plakac i nie chce sluchac moich smutow.wiec pozostaje mi kafeteria :(

Gość Kinzo
W kazdym razie, nie wiem czy juz poszlas spac ale nie martw sie i staraj sie tak tym nie przejmowac, bedzie dobrze :). I dobranoc, ja ide sie zmagac dalej z nauka.

Gość Kinzo
Czyli jestes. Nie masz zupelnie nikogo zeby moc sie wygadac, nawet do rodziny? Coraz bardziej mi cie szkoda, ci ktorzy na to nie zasluguja maja tego pecha w zyciu :/. Moze pocieszy cie chociaz fakt ze tez bede mial zwalonego sylwestra i gwiazdke ^^.

tez powinnam sie uczyc,jutro kolokwium,w srode tez :( ale trudno,kiedys sie poprawi. no nie ma z kim pogadac :( a kiedy sie z nia rozstales?

Gość Kinzo
tak samo kolokowium jutro i sroda. noc bedzie dluuuuga dzisiaj. 2 tyg temu, sam skonczylem ten beznadziejny zwiazek. mialem juz dosc. bawila sie moim kosztema jak czlowiek zakochany to glupieje i daje zawsze jeszcze szanse

a dlugo razem byliscie? jestes w lepszej sytuacji bo wydaje mi sie,ze lepiej bym sie czula gdybym ja zadecydowala o rozstaniu ja ide spac chyba bo nie mam glowy do nauki :(

Gość Kinzo
mysle ze sytuacja sie nie rozni, uczucie pustki takie same.bylyismy 2 i pol roku, ale jak sie okazalo leciala najwyrazniej na kase. Jak jestes naprawde zmeczona to idz spac, nie chce przetrzymywac. Dobranoc, bedzie dobrze, trzymam kciuki :)

Gość Szymuś
Ty się kurwa nie nadajesz do związku. Wypierdalaj

Gość Kinzo
Raz tylko napisze bo nie chce zebys tracil czas, szymuś : wali mnie to co bedziesz pisal i raczej nie bede odpowiadal, ale jak chcesz to pospamuj. droga wolna.

aha.ale wczesniej nie widziales,ze jej tylko oto chodzi? jak nic wiecej nie napisze to znaczy,ze padlam :) ale tak czy siak napewno tu jutro zajrze :(

Gość Kinzo
Nie wiedzialem az tak, jak mowilem oszukiwala mnie caly ten czas, myslalem ze po prostu jest osoba troche chlodniejsza niz reszta. Sama wiesz pewnie jak to jest, czlowiek sie zakocha i nie widzi wad.

ja w sumie chyba widzialam wady ale ciezko bylo mi podjac decyzje.tak bym nie zmarnowala tyle czasu na kogos co nie wie co to uczucia:( w dodatku dla niego to byl pierwszy powazny zwiazek,pewnie mu sie znudzilo,stwierdzil,ze moze miec lepsza,ciekawsza.Oczywiscie tego mi nie powie hehe

Gość Kinzo
Dawał jakies znaki ze tak myslisz ? W tym wieku przykro mi to stwierdzic ze rzadko kierujemy sie uczuciami, zazwyczaj jest to tylko zauroczenie :( Przynajmniej on sie pomylil bo na pewno lepszej od ciebie nie znajdzie, jego strata

a skad wiesz,ze lepszej nie znajdzie :D nie,nie dawal mi zadnych znakow,ale tak mi sie wydaje,ze poprostu mnie nie docenial,tego jaka jestem,chyba nie uwazal mnie za kogos specjalnego Np.jego trzej najlepsi koledzy zostali zdradzeni przez swoje dziewczyny,bawily sie nimi,wykorzystywaly,etc.a on dawal mi do zrozumienia,ze jestem troche nudna bo co tydzien nie czy 2x w tyg nie jestem na imprezie z kolezankami.Widocznie takiej chce,to niech takiej szuka.Moze jak ktos go zrani to cos mu sie rozjasni w tym pustym lbie.

Gość Kinzo
I tak czy siak jak do niego dotrze, nie wracaj do niego. Mial wystarczajaco duzo czasu na przemyslenia. A co w tym zlego ze nie chodzisz na imprezy? Przeciez nie jestes przez to nudna, to twoj wybor. Ze moze ci sie nie chce tanczyc, chlac bez umiaru czy sluchac techno w klubie to tez bedzie zle? jego strata

Gość Kinzo
on ciagle siedzi w domu,nie umie podrywac ani nic,siedzi zmulony i gra tak go opisywalas tez. i on TOBIE wypomina ze jestes nudna bo nie chodzisz na imprezy? no bez zartow

tak bylo,od czasu jego watpliwosci czesciej wychodzil z kolegami,a to mecz a to cos,na imprezy prawie wcale.Ale przed poznaniem mnie byl takim bywalcem dyskotek i barow. jakos mi juz lepiej :)

Gość Kinzo
Jak lepiej to ciesze sie bardzo. Widzisz? Wyszlo na to ze bylas po prostu za dobra dla nich :) Mozliwe ze byl bywalcem tylko po to zeby znalezc kogokolwiek, tak to dla mnie wyglada. chyba za bardzo sie staralas dla niego

Gość Kinzo
Chyba poszlas jednak spac. Dobranoc i powodzenia na kolokwium, dasz rade :)

tak wkoncu poszlam spac. niby dzis jest lepiej,ale podejrzewam,ze to chwilowe :( w dodatku przez ten caly stres sie zle czuje fizycznie. sama nie wiem po co sie tym wszystkim zadreczam.

Gość Kinzo
bedziesz sie zadreczac, przeciez z dnia na dzien nie zapomnisz o nim :(. Moze zrob sobie dzien, dwa wolnego?

oo jestes:) dzis sobie zrobilam wolne wlasnie,teraz pojde do lekarza po jakies zwolnienie bo nie bylam na kolokwium.z rana zle sie poczulam,chyba ze wzgledu na stres.wszystko jest jakies takie bure,nic mi sie nie chce :(

Gość Kinzo
Jestem dopiero teraz bo pisalem koła. dobrze zrobilas musisz odpoczac :| jak mowilem, kilka dni powinno starczyc

Gość Kinzo
Juz nie zagladasz tu wiec chyba wszystko sie lepiej potoczylo :) przynajmniej mam taka nadzieje