Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amebba26

długie cieniowane włosy - jak je podciąć? FOTO

Polecane posty

Gość fryzjer 17cm
jestem specjalistom ale musisz wrzucic fote na ktorej stoisz przodem bez stanika bo inaczej ci dobrze nie doradze

Gość amebba26
w takim razie poczekam na rady amatorów

Gość hgwerfasdfee
A po co chcesz obciąć? Przecież masz super włoski ;)

Gość amebba26
nie chcę obciąć tylko podciąć, bo mi trochę przeszkadzają w porze zimowej takie długie. chcę je obciąć tak, żeby odrosły do lata. wcześniej się sama podcinałam ale nie miałam tak wycieniowanych, a teraz to nie wiem, bo chyba powinnam wszystkie partie podciąć

Gość janusz2008
BO CHCIALA ZABIEDZONA DUPE POKAZAC

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie rób sobie takich rzeczy w warunkach domowych!

Gość amebba26
a myślicie, że jak obetnę te najdłuższe tylko, to będzie ok?

Gość amebba26
janusz2008 rozbudowaną masz wyobraźnię, skoro tu gdzieś dupę widzisz, w dodatku zabiedzoną

Gość edweew
daj fotke z boku albo przodu

Gość mama muminkaaa
prowo prowo bo ja nawet znam ta dziewczyne i to zdjecie jest skopiowane z FB,masz natychmiast skasowac to zdjecie autorko albo bedziesz miala problemy🖐️

Gość napradę podobają się wam
takie rozkudlone włosy? :-O

Gość amebba26
nieźle musicie być ograniczeni :-O zdjecie z googli :-O ok, nie obchodzi mnie czy ktoś myśli, że to moje zdjecie czy nie. potraficie sie na temacie skupić?

Gość werrfewfre
kliknij w ten link cymbale to się przekonasz :D

Gość amebba26
i nie proszę też żeby ktokolwiek pisał czy mu się podobają moje włosy czy nie. i nie są rozkudlone, tylko zwyczajnie nie jestem klonem używającym prostownicy. mam naturalnie falowane włosy, używam tylko pianki i w d.. mam czy ci się to podoba

Gość janusz2008
SPIERDALAJ KOGO OBCHODZI TWOJA SLOMA NA LBIE masz 3 klaki na krzyz i biadolisz, z gory juz lysa jestes

Gość amebba26
sam sobie kliknij w link, ciekawe co za syf tam jest. a jak gdzieś skopiowałeś moje zdjęcie to się już możesz martwić

Gość mama muminkaaa
ahahahahaha kretynko sciagnelas to zdjecie z FB mojej znajomej albo z jej bloga tepaku i udajesz ze to ty🖐️

Gość napradę podobają się wam
jestem facetem - i jak większość lubię długie włosy :-) lubię też kręcone. Ale uczesane :-)

Gość sdlknkmdnkjsdnsd
;) co za idiotka, wrzuca fote z neta i przekonuje ze to ona :classic_cool:

Gość amebba26
janusz patrząc na ciebie można stwierdizć że jakiegoś debila obchodzi i to bardzo, po co tu wchodzisz ? zastanawiam się jakim debilem trzeba być, żeby wchodzić na czyjś topik nie mającv nic do powiedzenia w temacie i jeszcze się pytać "a kogoto obchodzi?"

Gość amebba26
napradę podobają się wam no i ok, ale po co mi o tym piszesz? wiesz, nie będe się czesać inaczej bo tobie sie podoba "uczesane". możesz się domyślić, że skoro takie mam to takie lubię. to nie jest temat, co sądzicie o moim zdjęciu, tylko JAK PODCIĄĆ TAKIE WŁOSY!!! sdlknkmdnkjsdnsd ty jesteś idiotką, co to znaczy fotka z neta? z neta też zawsze jest czyjaś . ta jest moja, zamieściłam ją jeszcze tylko w jedym miejscu ale stosunkowo niedawno i wątpię, żebyś ją tam mogła widzieć. mama muminkaaa chyba się dziś w głowę uderzyłąś, nie koleguję sie z takimi tępakami jak ty, więc nie może być to zdjecie "twojej znajomej".

Gość mama muminkaaa
ahahahahha podali idiotko jedna bloga mojej znajomej z ktorego zapewne skopiowalas to zdjecie🖐️ jestes kurva zalosna 🖐️ i radze albo je stad usun albo bedziesz miala problemy

Gość amebba26
tyle masz W TEMACIE do powiedzenia?? to żegnam a za te obelgi to problemy mozesz mieć TY

Gość kjsfgjabhfgjabfs,fjaf
hej autorkoo podetnij sama ta dolna czesc, bo twoje wlosy sa tak mocno pocieniowane, ze na samym dole sa bardzo rzadziutkie takie piorka. jesli nie bedziesz ich cieniowac, tylko podcinac w iare na rowno to beda sie wydawaly gestsze :). i jesli chcesz, zeby co do takiej dlugosci do lata odrosly jak teraz to pamietaj nie wiecej niz 6cm podetnij :)