Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DukanOdZaraz

Kto zacznie ze mna Dukana ,bedzie wsparciem i oparciem bez wpadek :)

Polecane posty

Gość Marudaaaaa
Piekłam w piekarniku, ok 30 min na 180 stopni Faktycznie szkoda prądu ale nie piekę jednego a 3 takie większe

Gość Marudaaaaa
Dzień dobry .... Ja się dziś czujecie ??Jak Wasze postępy ?

Witam ..dzis tlusty czwartek:)ciekawe ile nagrzeszymy hihi.Ja zrobilam biszkopta z nutella jak by mi sie zachcialo paczka lub faworka:) Jeszcze jutro proteinki a w sobote dolacze warzywka :zrobie krokiety takaaaaa ochota mnie wziela... Zycze milego tlustego czwartku:)

Gość Marudaaaaa
Ja już dziś niestety pączka zjadłam :( a przede mną jeszcze dwa leżą, niestety koleżanki mi dziś odpuściły dietę bo i kawał dobrego ciasta z kremem jest w lodówce. No nic, trudno ten jeden kg w tą czy w tamtą nie robi mi różnicy. Już i tak zaczęłam tracić nadzieje i chyba jestem skazana na te moje 70 kg

Gość Marudaaaaa
Lilka: Jasne, zapraszamy :)

Buuu ja tez sie skusilam na paczka i jeszcze faworki leza:( Odrobie to na skakance i hula -hop wieczorkiem

dzieki za zaproszenie :) zjadlam 3 paczki i mam dosc ;( mialam zaczac diete wq poniedzialek ale zaczynam jutro nie ma co czekac)

Gość DukanOdZaraz
Marudaa- to masz ta sama wage co ja teraz.Rowniutkie 70kg :) ja tez zjadlam dzisiaj dwa paczki...a co? Od tego jednego nic sie nie stanie,wazne zeby wieczorem nie najesc sie weglowodanow. Wczoraj cwiczylam i w poniedzialek tez i czuje ze dzisiaj tez pocwicze chociaz z pol godziny bo mam ''power''. Widze ze marudaa ma ten sam cel,do konca luttego a ja nie to basta... u mnie tez tak bedzie...bo jak juz sukienke do przerobki oddam to bede tylko pilnowac wagi i cwiczyc :) a za diete ponownie wezme sie od 1-go maja.Powiem mam ze mam motywacje bo w kwietiu slub ,ale w lipcu jade na wakacje na ktorych bedzie sporo ludzi z otoczenia eks dziewczyny mojego przyszlego meza. Wiec jako dorosla kobieta wiem ze to glupie,ale chce wygladac przynajmniej ''dobrze'' i pozbyc sie tego nadmiaru tluszczu z brzucha bo to jest moj najwiekszy koszmar :(

Gość Marudaaaaa
DukanodZaraz: Myślę że i w maju to i ja się wezmę znowu za dietę, zresztą na wiosnę zawsze łatwiej bo i warzywa tańsze przynajmniej tu... Teraz tylko muszę się pilnować bo jakoś nie wierze w to że do końca miesiąca coś więcej mi spadnie, z drugiej strony wyglądam nieźle :) tzn tak jak lubię i nie jak wieszak ;) dietę stosuję tylko dla lepszego samopoczucia, żeby nie być napchana.

zaczynam dzisiaj jedynke :) a po wczorajszych paczkach jest mi dzis niedobrze :)

Gość DukanOdZaraz
Anuleczka- ja na proteinkach dzisiaj aż do środy. Waga stoi w miejscu ale to moja wina bo w wczoraj pojadalam trochę owoców. Jeszcze tylko do środy bo lecę do Polski i tam o diecie mogę zapomnieć. Po powrocie chyba będę tylko na proteinach i warzywach bo nie chce tylko przytyc o schudniecie nie będę się martwić. Trochę denerwuje mnie ze z 69kg jest 70 lub 71 kg. Poprostu woda uzupełnia się momentalnie i buzia od ręki mi puchnie jak zjem coś normalnego np paczka w tłusty czwartek albo kroków chleba razowego z serem żółtym. Dziwne. Po powrocie z Polski zrobię badanie krwi i moczu tak na wszelki wypadek :)

czesc - u mnie dzisiaj 3 dzien jedynki , jutro wazenie i pw :) a jak wam leci ? jem malo bo jestem chora wiec nie wiem jak to bedzie ze spadkiem , bo czym wiecej sie je tym wiecej sie chudnie ; jutro po 1 fazie sie zwaze wiec zobazce milej niedzieli

Witajcie u mnie weekendzik minal spokojnie (bez %):) Do srody P+W i wejscie na wage:(cos czuje ze nie ruszyla ...hmmm moze nawet podskoczyla w sobote zjadlam troszke owocow ale nie panikuje nic sie nie stalo...

Gość Marudaaaaa
Cześć wszystkim... Niestety musiałam przerwać dietę do przyszłego poniedziałku. Kasy brak na dukanowe produkty a że mąż wrócił to niestety w domu musi być chleb i kiełbacha Mam nadzieje że to mi nie zaszkodzi, mam zamiar więcej ćwiczyć w tym tygodniu żeby nie nadrobić straconych kg

Gość DukanOdZaraz
Jak tak dalej pójdzie to nie będzie się z kim odchudzac :( oj moje drogie jakbym mogła to bym wam dała kopa na zaped do diety :) ah te wymowki :( sama je stosuje , ale zaparlam się na max i cwicze wiec może wie uda. Chociaż ja w czwartek polece do Polski to się zacznie :( jedzinko teściowej :( chociaż staram się odpierac jej zachęty i gotować sobie dla siebi to i tak czasem cod podjem :(

Dukana stosowałam - schudłam trochę, ale rozwaliłam układ trawienny, nie mogę jeść surówek bo mam rozwolnienie, stosując tę dietę mam totalną nadkwasotę - więc chyba nie tędy droga... aczkolwiek początkowe rezultaty są zadziwiające!

Gość Marudaaaaa
Dukanod Zaraz: Ojj tam od razy kopa ;) ja jestem i będę To że pofolgowałam sobie troszkę nie znaczy że się całkiem poddałam Już wracam na właściwy tor :) Dziś zakupki a od jutra zaczynam znowu z tym że jednak muszę mieć jakiś owoc chociaż raz dziennie bo inaczej się rzucam na słodycze Najważniejsze jest to że nie tyję :)

Ja dzis po wazeniu i niestety:( waga poszla w gore 1,5 kg wiecej niz 2 tygodnie temu.Podjadanie jednak zrobilo swoje .Maruda ja przez ostatnie dni jadlam po 1 owocu dziennie ale od dzis rygorystycznie trzymam sie zasad .Wlasnie upieklam buleczki ,kupiloam nabial dzis kurczak z warzywami jakas lekka kolacja .Wieczorem skakanka i hula-hop .Od jutra same proteinki i koniec z "grzeszkami"po tej wadze nabralam motywacji do konca marca musi byc 57 kg i kropka:)pozdrawiam

Gość Marudaaaaa
Ja już niestety nie mogę jeśc tyle nabiału bo mam uczulenie :( stąd owoce i więcej warzyw Już nawet odpuściłam sobie wagę bo i tak wiem że się nie zmniejszy Jedynie to co z luzem chciałabym wchodzić w rozmiar 38 . Niby już go mam ale.... ;)

Gość Marudaaaaa
No i co się z Wami dzieje ??

Witam. Przeszlam na system 1/1 wczoraj proteinki dzis dodam warzywa .Juz nie mam sil na meczenie sie 5 dni bez warzyw ...Dzis weszlam na wage i....1 kg mniej od srody czyli ok.Dotychczas wazylam sie co 2 tyg ale dzis musialam zobaczyc ile jest bo w srode bylo +2kg a dzis mila niespodzianka -1.Pozdrawiam zycze milego dnia

Gość Marudaaaaa
Ja jestem cały czas :) ale przyznam się bicia że zrezygnowałam z diety, sama sobie ułożyłam swoją. Od nabiału dostałam uczulenia Waga nie spada ale i nie rośnie więc nie jest źle :) Nie mniej będę tu z Wami cały czas

Gość Marudaaaaa
Czyżbyście zrezygnowały koleżanki ??

Ja trzymam dalej Dukana narazie sie nie poddaje ...chociaz przyznam sie ,ze mam juz powolutku dosyc .Mam ochote na taki "prawdziwy" dwu-daniowy obiad:(

Gość Marudaaaaa
Anuleczka: Wiem co czujesz, ale ja gdyby nie uczulenie to pewnie dalej dałabym radę Teraz niby jem bez nabiału ale też dietetycznie z tym że codziennie na śniadanie płatki fitness z chudym mlekiem a na drugie śniadanie dwie kromki ciemnego pieczywa z czymś tam Nadal nie jem ziemniaków, makaronów i kasz Do tego ćwiczenia i czuję się doskonale

Gość DukanOdZaraz
Dziewczyny jestem już bo byłam w Polsce i powiem wam ze przyjechałam 4kg ciezsza :( nie wiem jak to się stało, tz wiem tylko nie wiem jak mogłam sobie pozwolić na takie obzerwnie , ale miałam urodziny wiec co tam. Teraz jestem na proteinach i zobaczę jak będzie jutro z waga. Jeśli spada to przejdą na warzywa i1/1 bo przyznam szczerze ze moje panokcie są bardzo słabe i wiem ze to wina braku warzyw. Będę się waży raz w tygodniu i od jutra wracam do ćwiczeń :) Marudaa- co do uczulenia to ja tez miałam ten problem na początku ale przeszło jak zaczęłam jeść wiecej mięsa a nie nabialu bo najwyższa wartość w proteiny ma mięso i bardziej syci :)

Gość DukanOdZaraz
Trzeci dzien protein i czuje się lekka, już zapomnialam jakie to fajne uczucie. Weszlam dzisiaj na wagę i 72kg wiec wiadomo ze woda schodzi w odpowiednim tepie. Mam teraz dwa miesiące a właściwie 6 tygodni do powrotu do wagi z momentu mierzenia sukni u krawcowej czyli 70kg ale wiadoo ze trzeba zejść poniżej bo dwa kg to woda która organizm uwielbia zatrzymywać. Staram się dużo pic bo brak wody to mój problem, zapominam poprostu. A jak tam u was moje drogie? Mam nadzieje ze się nie poddajecie.