Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DukanOdZaraz

Kto zacznie ze mna Dukana ,bedzie wsparciem i oparciem bez wpadek :)

Polecane posty

Witam ,dzien zaliczony bez wpadek:) Od jutra proteinki bez warzyw 5 dni ... Dzis nie chcialo mi sie jesc (jakis kryzysik) troszke serka bialego ,leczo i mala makrela ...moze jutro bedzie lepiej...

aunleczka - to my idziemy tym samym trybem ;) ja tez skonczylam 5dni warzyw jutro zaczynam bez warzyw dzisiaj zjadlam to cos zmiesa mielonego, 2 pomidory, pol ogorka, troche otrab z mlekiem i kakao, 2 serki homo z aromatem i slodzikiem i to na tyle nie wiem co to bedzie jutro, w planach mam serek wiejski pozniej kurczak pieczony i 3 jajka dobranoc :)

ah chyba mnie jakas choroba bierze :( siedze, u mnie w pokoju cieplo a ja mam gesia skorke i rewolucje w zoladku i uczucie ze zaraz bede zwracac, nawet pic mi sie nie chce :(

Gość Marudaaaaa
Cześć dziewczyny :) ja dziś nie mam kompletnie apetytu ale to może dlatego że późno wstałam i godziny jedzenia mi się poprzestawiały Na śniadanko zjadłam dwa jajka na miękko i serek wiejski z pomidorkiem i koperkiem, ostatnio zaczęłam prawie do wszystkiego dodawać kminek Na obiad może zrobię naleśniki kefirowe Nie wiem co się dzieje ale od dwóch dni nie byłam w toalecie jakiś taki zastój mam :( Agnieszka: zdrówka życzę :)

zawieszam diete na razie faktycznie mnie wzielo rozpalona jestem, drgawki ochota na zwracanie zjadlam panadol i cytryne z cukrem nie mam nic innego a dziewczyn z boku z pokoju nie ma a moi znajomi na zajeciach wiec musze sie tym ratowac

Gość rashamba
Cześć dzieczyny chciałam zapytam czy II fazę można stosować w trybie 2/2? czy tylko 5/5 lub 1/1 ? dzięki z góry za odpowiedz pozdrawiam

Ja dzis sie czuje slabo; w glowie mi sie kreci i nie mam apetytu... Jedyne na co mam ochote to pizza z warzywkami ale niestety teraz same proteinki...

Gość rashamba
Bardzo ci dziekuje za odpowiedz Agnieszka_

Gość DukanOdZaraz
Ja dzisiaj polaglam,zaczynam od poniedzialku proteinki :)

Gość Marudaaaaa
Ja od dziś przez trzy dni proteiny, ale jakoś zupełnie nie mam koncepcji co sobie robić do jedzenia :(

Ja na proteinkach jeszcze 3 dni ale tak szczerze to dzis troche nagrzeszylam ...zjadlam konserwe rybna w sosie pomidorowym ... krewetki i jajka na miekko wszystko by bylo ok gdyby nie ta kuszaca konserwa w lodowce.... Od jutra obiecuje poprawwe tylko ze ja juz nie wiem co ugotowac juz mam dosyc kurczaka ,piersi czy ryby...moze podpowiedzcie jakis obiadek...

...na kotlety mielone tez juz nie moge patrzec ....w srode bede miala ksiazki z przepisami dukana to moze bedzie lepiej...

Gość Marudaaaaa
Dzień dobry :) Jak się dziś czujecie ?? ja całkiem dobrze, ani mnie mniej ani więcej po weekendzie więc nie jest źle :)

Gość Marudaaaaa
Mam nadzieje, że ta cisza tu to nie z poddania się.... ?

Gość Marudaaaaa
Zastanawiam się jak ja dałam radę tyle czasu rok temu się odchudzać :/ Teraz dopiero trzeci tydzień się zaczyna a ja już nie mam siły, od 3 dni waga ani drgnie. Niby dobrze bo też nie przybywa. Zobaczymy jak to bedzie w piatek, mam nadzieję że chociaz kg ze mnie zejdzie

Marudaaaa ja sie ostatnio wazylam w srode kg ubylo sporo ale dzis weszlam z ciekawosci i waga stanela ... ale po sobie widze utrate ciala spodnie wkladam bez rozpinania guzikow czyli cos w tym jest.. Mi tez jest juz coraz ciezej ale wiem po sobie ze kryzysy beda nas nachodzic i odchodzic .Tej diety nie stosowalam wczesniej ale inne to przerabialam dokladnie i tez byly wzloty i upadki nie ominely Trzeba byc wytrwalym i silnym O ile sie nie myle pisalas na poczatku ze chcesz zrzucic ok 5 kg jak myslisz ile zeszlo??

Gość DukanodZaraz
Witam wszystkich po przerwie,ja dzisiaj proteinki ,bo przez ostatnie trzy dni to nie bylo nic z dukana oprocz kurczaka i warzyw. ALE TEZ TORT URODZINOWY MOJEGO NARZECZONEGO I TAKIE TAM... Ale do dzisiaj koniec,bo na moj sluib musze byc laska i zgubic te marne 4 kg, a to takie ciezkie...

Gość Marudaaaaa
Anuleczka: Jak narazie spadło mi 2 kg, ważę teraz 71 a bardzo bym chciała 65 więc niestety nie 5 a 6 teraz mam do zgubienia, bardzo bym chciała to stracić do końca lutego a później już tylko utrzymywać wagę Dukanodzaraz: To kiedy ten Twój Ślub ?

Gość Marudaaaaa
To dużo Ci jeszcze zostało? ile masz wzrostu ?

Gość DukanOdZaraz
Marudaa- 25 kwiecien :) chyba czas zmienic moj nick na moj staly,zaczelam z tym bo nie wiedzialam ze ten temat tak fajnie sie rozwinie :)

Gość Marudaaaaa
No to jeszcze sporo czasu Ci zostało a to raptem tylko 4 kg :)

Moj wzrost to 167 a waga przed dieta 70 kg .Od srody waga utrzymuje sie 64 kg ...jeszcze 6 i bede szczesliwa .Wiem ze teraz to juz powoli bedzie spadac ale wytrwam..

Gość Marudaaaaa
Szybko spadło Ci te 6 kg, u mnie nie wiem co się dzieję ale waga spada w bardzo wolnym tępie

No rzeczywiscie sama sie zdziwilam po pierwszych 10 dniach bylo na wadze -6 ale od srody waga ani drgnela.Ale powolutku jej ubedzie:)

Gość DukanOdZaraz
To tak jak u mnie. Prawie 3kg w mig,a teraz ani drgnie. tego weekendu to nawet nie licze,ale nic nie skoczylo :) ale te koszmarne 72 kg wciaz mnie przesladuje

Gość Marudaaaaa
Witajcie Destina: U mnie waga stoi i bez okresu :( nie wiem co się dzieje Od dziś mam 3 dni z warzywkami i tak sobie myślę czy nie lepszy był tryb 5/5 bo chyba szybciej się wtedy chudnie