Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

Buahahhahahahha nie no ta mina Jennifer na tej focie jest BEZCENNA!!! hahaha:D tam w tle widze bialego klapeczka, u nas takie sa po 7zl:D Jenny bogaczko; ]

Jennifer i fakt, nie pochwalam takiego bezsensownego przechwalania sie jak temat z blyszczykiem czy w tym temacie post ''to i tak mniej niz ja''. I tez racja, ze osoby spelnione w zyciu nie maja potrzeby takiego ''wystawiania sie'' i obnoszenia z tym faktem. Natomiast uwazam, ze to nie oznacza od razu, ze nie masz nic i klamiesz. Jak masz to dobrze, juz Ci kiedys napisalam ze powinnas sie cieszyc z tego wszystkiego co jest teraz i nie rozmyslac o tym co bylo, nie topic sie we wlasnych kompleksach - nawet gdybyscie nie mieli kasy to i tak o wiele wazniejsza jest rodzina, jej zdrowie i to aby trzymac sie w niej razem. Na Twoim miejscu olalabym chamow, ale tez przestala ich prowokowac takimi tekstami jak pierwszy post w tym temacie naprzyklad. Chyba, ze odczuwasz serio taka potrzebe.... I jeszcze cos do reszty - ktos tu pisal o prostytucji - ale nikt z was szaraczki nie pomyslal, ze oni mogli dojsc do tego interesu razem? Ze to byly wspolne plany, ze to wszystko jest wspolna organizacja i ze Jenn ma duzy wklad w to co maja teraz? Dlaczego kazdy z was sobie dopowiedzial ze jej maz sie od niej odcial, zamknal ja qw piwnicy na kilka miesiecy az wykombinowal super biznes i wszystko sam zalatwil? Chyba, ze sama tak napisala, czego nie widzialam bo nie sledze non stop wszystkich waszych dziecinnych topikow. Co do przyjaciol - to ze niektorzy z was ich nie maja nie jest wyznacznikiem zazdrosci z ich strony. Czasami ludziom kasa uderza do glowy i sie zmieniaja w zadumanych, rozkapryszonych, chytrych zupelnie innych ludzi ktorzy odpychaja przyjaciol swoim zachowaniem. Chwalenie sie, wynioslosc itp ktore sie pojawiaja w waszym zyciu nieswiadomie i nawet tego nie zauwazacie jak bardzo sie zmieniliscie bo dla was jest wszystko ok - to sprawia, ze ludzie sie od was odsuwaja a nie sama grubosc portfela. Blondii ja cie czytalam po innych topikach i nie zdziwilabym sie gdyby w twoim przypadku tak bylo :o bez obrazy.

Firma ma się wyrobić podobno .. przekonamy się ;) , a na tej focie to ty jesteś? Czy może zapodali foto innej panny? Bo mnie już nic nie zdziwi :D

Gość qqqQQQQQqqqq
DOM JENY poczatek budowy 03.2010 140 m basen sauna kino domowe trzy lazienki i reszta pokoi parter i 8 okien:D:D:D pomieszczenia wielkosci wiekszego psa NASTEPNYM RAZEM LEPIEJ W GOOGLE SZUKAJ INFORMACJI NA TEMAT BUDOWY DOMU I JUZ TEAZ SZUKAJ STOSOWNE ZDIECIA W NECIE BO MIAL BYC GOTOWY W GRUDNIU A ZNOWU TERMIN PRZELOZYL SIE NA KWIECIEN CHYBA ZE PIEKNY ALBUM INTERNETOWY ROBISZ ZEBY NAS "ZASKOCZYCZ" A TO WYMAGA CZASU STOSOWNE ZDIECIA Z NETU NA FORUM WKLEIC WYBIERZ SIE KOBIETO RAZ DO PSYCHOLOGA, NIE MASZ PIENIEDZY ZROBIMY ZRZUTKE NA FORUM

Gość fałszywa owca boża
Mychol :O ostatnie wciecie wskazuje :o jak słabo zrozumiałąs temat :o

"NASTEPNYM RAZEM LEPIEJ W GOOGLE SZUKAJ INFORMACJI NA TEMAT BUDOWY DOMU " A wy na przyszłość najpierw dobrze czytajcie, a potem odpisujcie :D

Gość fałszywa owca boża
12:42 [zgłoś do usunięcia] jennifer8787*** Mychol dzięki ,ze im to wszystko ładnie wytłumaczyłaś ale oni i tak nie zajarzą http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&am p ;ob=av2n PROROK???? MYCHOL WKLEIŁ POST PÓŹNIEJ, COS TU SMIERDZI :o:o:o:o:o

Pamietam nalot na Jennifer w kwietniu 2011. Wtedy twierdzila, ze wprowadzaja sie do nowego DOMCIU na wakacje. Co dzien to inna wersja.

TakaMALAjedna i co z tego, że tak pisała? A co ty myślisz, że dom to mieszkanko??? Jak się zaczniesz budować to pogadamy :O

zainwestuj w brylasy pomaranczowy trollu ;) ja temat swietnie zrozumialam moi drodzy, jestem najbardziej obiektywna jak na razie bo nikogo nie ponizam ani nie pochwalam jakis durnych zachowan. Robicie z siebie gorsze ''scierwa'' (jak to sami opisaliscie) niz probujecie zrobic z kogos (tu: Jennifer)

tak to ja na zdjęciu ;) mój chwyt na zdenerwowanie ich ,widocznie musieli mi wtedy dużo nawciskać;). No to świetnie ,że wakacje spędzisz już na swoim podwórku ,mnie to najbardziej cieszy:)> Nie jestem snobem i nigdy nie będę ,lubię ubierac isę ładnie ale nie koniecznie drogo .Nie lubię wydawac na ciuchy buty setki złotych

Gość o ja pierdziele jak można
sobie zrobić zdjęcie z pieniędzmi??? Nie wiedziałam, że istnieje taki stopień pustoty....

TakaMALAjedna przewin sobie na strone wczesniej bo tam moj pierwszy post byl o 12:37 do ktorego sie odniosla Jennifer. Sorry ale to jest ponowny przyklad na to jak czytacie trzy po trzy a potem wysuwacie wnioski i odkrywacie ''spiski'' stad sie tyle bierze historyjek o innych.

Gość Izolacja
jennifer8787***- wypisujesz tu różne głupoty, a nawet nie wiesz, że czytają to twoji znajomi, którzy wiedzą jaka jest prawda i wiedzą, kto te frazesy wypisuje. Śmieją się z ciebie ludzie:)

Gość fałszywa owca boża
jENNY KŁAMIESZ, ZROBIŁAŚ TĄ FOTĘ, ZEBY UDOWODNIC TO W CO NIKT CI NIE WIERZYŁ IDIOTKO :O MYCHOL, JENNY NIE MA PRZYJACIÓL NIE DLATEGO,Z E EJST BOGATA ALE DLATEGO ZE JEST POJEBANA I NA KAZDYM KROKU SIĘ TYM CHWALI KUMASZ? CHCIAŁABYŚ KOGOŚ TAKIEGO WYSŁUCHIWAĆ? NIE NO WŁASNIE :D

MYCHOL, a wg Ciebie to zdrowe, wstawiac fotke wlasnej dupy na forum publiczne? Tak robi madra dziewczyna w dodartku matka i zona?

dupę na forum wklejałam na wizażu gdzie jest wątek "pochwalmy się swoimi posładkami" i tam każda wizażanka wklejała ,tyle że ktoś życzliwy z kafe skopiował zdjęcie na kafe i oto cała filozofia;)

Gość oszczedzać na allegro???
chyba zarujesz? ... my się śmiejemy, ze to taki duży bazar dla tych co ich nie stać na dojazd do większego miasta.... generalnie same podróby, a oryginalne rzeczy 2x droższe niż można kupić w galeriach handlowych :P