Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Moi rodzice niestety nie uruchomili seryjnej produkcji :) uznali że jedna sztuka wystarczy .

BYŁAM. zaczynam od soborty, 8h za godz (oczywscie tylko weekendy, bo tej pracy nie rzuce) bede zachecac do kupna mopow , sciereczek itp taki Jan Niezbędny w spodnicy:D

Zbanowana to co będziesz pracować teraz 7/ 7 dni ? Nie za dużo ? zmarszczki ci się zrobią :)

ta małe dzieci to byłby luksus,mam siostre i brata i muszę się nimi zajmować(prawie dorosli) ale to wszystko skomplikowane,dopiero po nowym roku wyrwe sie z rodzinnego domu

Gość prostowoko
Kumulacja progresji Witam znalazłem genialny blog na którym jakiś facet opisuje swój system gry w ruletkę. W treści jest nawet film w którym widać jak wygrywa w 2 minuty (co prawda jest to tylko 5 zł, ale to chyba nieźle bo na godzinę daje 150 zeta :D) Od razu postanowiłem spróbować i po godzinie pykania wypykałem 50 zł co prawda liczyłem na więcej ale i tak to mnie satysfakcjonuje :) Zachęcam wszystkich do przeczytania nawet jeśli nie jesteś zawodowym graczem warto się zapoznać z teorią. Może macie jakieś zastrzeżenia czy ostrzeżenia. Ja tam zamierzam się sztywno trzymać tego systemu na ruletkę i nie grać więcej niż 2 godziny dziennie żeby nie nadużyć mojego szczęścia. Tutaj link do bloga: [url=http://jak-zarabiac-przez-internet.blog.pl/2011/12/15/kumulacja-progresji/]blog system na ruletkę a to alternatywny link na wypadek gdyby tamten nie chodził [url=http://jakzarabiacprzezinternetcompl.blox.pl/2011/12/Kumulacja-progresji.html]blog - system na ruletkę Do tego wrzucam link do strony która dokładnie opisuje krok po kroku jak grać w ruletkę [url=http://jak-zarabiac-przez-internet.com.pl/ruletka/]SKUTECZNE ZARABIANIE PRZEZ INTERNET

Gagita no a jak mam pracować skoro non stoop musze sie zajmowac domem?(mama) pracuje za granicą wiec musiałam z nimi zostac ale więcej się to am nadzieje nie powtórzy :-D bo to męka od 6 do 22 na straży

zbieram na mieszkanie (kawalerke) i marze o zalozeniu przytuliska dla psow o dobrych warunkach ,tak bym bez problemu kazda wloczege mogla przyjac miala czym nakarmic . takei z wbudowanymi ogrzewanymi boksami. echh. a to tyle kasy..

Szczytny cel , ale wiesz że bardzo daleko do zrealizowania takiego przedsięwzięcia , to nie inwestycja mało dochodowe zero wsparcia :( A własne mieszkanie :) znam ludzi którzy tego nie doceniają że mają :)

mi chodzi jak na razie o wynajem, tylko, ze nawet jak oplaty niskie, to kaucja 2000zl. a jeszcze laptoka muszek upic, bo nie mam wlasnego kompa w domu:O takze, jeszcze dluga droga przede mna. ale kroczek po kroczku, do ziarnka do ziarnka. ibedzie

Podniosę ten temat bo zwieje go całkiem .Zbanowane mogłabyś też pilnować aby nie spadał tak daleko :) Nic mi się nie chce robić :) Siedzę i wymyślam co bym chciała dostać w prezencie pod choinkę i nic :(

Wyrwałam sie na chwile od sprzątania,dzis powywalałam wszystko z szafek,cała kuchnia zawalona,nie wiem kiedy ja sie z tym wszystkim wyrobie

co do prezentu to juz wymysliłam czym swojego uszczęśliwie :-D Zrobie sobie jakąś ekstra fote,wywołam do tego rameczka i niech patrzy na mnie kiedy nie ma go obok mnie :-D

Gość LUKRECJA = LOOKRECJA
🖐️

Fota na pozostałe dni oprócz soboty :) sprzątaj rozładujesz napięcie :) Myślałam o prezencie dla siebie samej :) a ty co byś chciała :)

Gagita z reguły nie lubie sprzatać,ale kiedy mam takie nerwy jak teraz to poprostu czuje sie mniej zestresowana robiac porządki,w sumie nie myśłamo prezencie dla sibie...bedzie co bedzie :-D (oby było wogóle) :-D