Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Gość Gość
Hahahaha :D Mnie się nie da wziąść. Długie nogi to za mało

Lukrecja jak byś miała się porównać do kogoś znanego w celu wizualizacji dla mnie to kto to by był ?

łatwo Ci mówic. nałoje sie dzis jak świnia i bede spac w firmie. piertole. nie mam kurna szczęscia w miłości, choc sama podrywam, ktora tak robi, tylko ja. i klops i tak:O

Zbanowana -- ja przez ciebie siknę pod biurko zaraz :) moja babcia mówi tak : Znajdzie się taki głupi co ten towar kupi :)

Gaga. toś mnie pocieszyla. aż tak źle ze mną??? a ja juz opracowywalam dietę od poniedzialku, co by wstydu nie bylo. życie jest kurna niesprawiedliwe. tyram jak osiol i nie mam nic wiecej z tego zycia:O

ej zbanowana nie jojcz kiedys sie zakochasz,ja to miałam takiego dalszego kolege i kiedy s jak z sie z nim spotkałam tak juz został,

Gość Gość
I znów wszystko na mnie :(:P

każdemu sie cos nie podoba, a to za niska, a to, ze dymię papierochy, a to ,że nie cierpię do tańcbudy jeździc jak nie sraczka , to urok. a jak juz naalzlam fajnego, co ma podobne idee, to klops. woli dlugonogie i to blond, ja w blond wygladam jak przez okno. ja odbon jestem do Siouxsie podobna, za znowu ona sie nikomu nie podoba.:O tylko mi:D

Zbanowana napij się :0 a co sobie będziesz żałować , ale fakt inne mają po dwóch albo i lepiej :) poczekaj napatoczy się jeszcze

Gość Gość
Miłe koleżanki, musze znikac bo woda już zimna. Dziś mam siostrę do pomocy :Di gotuje mi pyszny obiad miłego dnia kobitki :D Kciukiem bo jak Cię tak w cztery litery pacnę.............

Gagita ja mam 20 a czasami jak popatrze na doswiadczenia,na to co mnie w zyciu spotkało to czuje sie na 60 ale staram sie dognić to moje szcześciem naktóre zasłużyłam i reszte zostawiam w tyle :-D ja od małego mam hardcore i sie nie przejmuje bo sama musze na wszystko zapracować,nie przejmuje sie rzeczami na ktore nie mam wpływu

Zbanowane Kciukiem konstruktywnie to ja ci moge powiedziec,wez sie kurva za siebie,co ty do hvja nie masz nogi,slepa jestes czy kiełbase masz zawieszona u szyji? NIE jesteś kobietą jak cie zaden nie chciał to hvj im w dvpe nie twoja wina,czym ty sie przeyjmujsz zycie jest zbyt piekne, wyjrzyj za okno i powiedz sobioe ale zajebisty dzień,wogóle jestem zajebista i mogę wszystko!!! i powtarzaj to sobie bo cioe znajde i do dvpy nakope 🌼

Gość sroxa dla sosssa
Zbanowane Kciukiem nic dziwnego ze sama podrywac musisz i nawet nikt cie nie chce strachuna wroble🖐️

Gość sroxa dla sosssa
lkrecja a ty nie jestes czasem ta lukrecja od fotek sosssa na demotach?