Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

jeszcze musze na te pieprzone zakupy jechac a nic mi sie nie chce do wanny trzeb wskoczyc,a tu juz 12,postawie na narturalne pazury :-D co mogę ugotowac na obiad dla mamy jutr? zeby było niesamowicei dobre,niepowtarzalnie,nie zajmowało dużo czasu i zeby sie szybko gotowało :-D

Gość Gość
Boska Lukrecja ona jest chora psychicznie. Zostaw to. Kiedyś nerwy mnie poniosły i stwierdziłem publicznie, że za pewne słowa których użyła w realu byłaby pierwszą kobietą w życiu, która dostałą plaskacza i kopa w dupę. Ale to okazuje moją chwilową słabość. Prowokacja daje przewagę, wrogowi - pierwsza zasada na ringu

Gość Gość
Na sylwestra jadę do rodzinnego miasta. Dawno nie widziałem pijackich mord, za którymi się stęskniłem :D

Gość Gość
Kciukiem hahahahaha powalasz mnie hahahahaha A kto się zaopiekuje jeszcze 7 psami i 3 kotami :D ?

Boska Lukrecja ona jest chora psychicznie. nie, ona nawet nie jest projektem, po prostu chce wszystkim pokazac swoja pseudo mrocznosc gimnazjalistki czy Imoła jakiwegos. ja mam dwa psy, ktore musze zabrac ze soba w tę dzicz, poradzimy sobie.

Gagita stare dziecko? Nie ma starych dzieci :-D kochane fajnie sie gada z ss również ale dajcie mi kopa w dupe i mnie wygońcie bo nic nie zrobie o_0

Gość Gość
Podkarpacie :D

Gość Gość
a mi woda stygnie w wannie:D Siostra już podniosła krzyk :D

No to mnie też bierzcie , ja zadbam o strony formalne , prawne i finansowe :)

Gość Gość
No rodzinne:P Miasto na podkarpaciu :D Kurka, ale ja chwilowo nie jestem do związków zdolny :D Kciukiem jak już by zaskoczyło, to nie ma szans na inne. Nie rozumiem zresztą chorej zazdrości, czy zakazywania posiadania koleżanek, kolegów. Dla mnie to chore i zbliżone do obozu koncentracyjnego.

Luktrecja, zostajesz. sie okaże kurva , ze jestes lepsiejsa laska ode mnie i mnie SS porzuci, oleje. nie,nie martw sie,myslisz ze poleci na długonogą szczupłą blondynke z niebieskimi oczkami?

Gość Gość
nie,nie martw sie,myslisz ze poleci na długonogą szczupłą blondynke z niebieskimi oczkami? hahahahahaha To było za 10 pkt

dlaczego nie jestes zdolny/ zryty psychicznie jestes po ostatnim? spoko, ja może jestem zryta, ale serce mam dobre, wkurwial bys sie tylko, ze masz wszystko pod nos, bo mi sie matka teresa wlacza i jak juz sie zakocham, to zrobie wszystko. niby plus, ale jednak minus. zawsze zle na tym wychodze, bo facet to wykorzystuje:O:((

ja jestem kurduplem 152, rozczochranym, obecnie rudawym, takze poleci na pewno:O poza tym faceci nie lubia kolczykow. GAGITA, TAK WIEC NA PEWNO NIE JEDZIESZ!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Gość Gość
Nie chcę nikogo krzywdzić. A nie chcę też komuś dawać złudzeń Musze ochłonąć. Co do blondynek, jakoś się tak składa że zawsze byłem z brunetkami i szatynkami. To byłoby nowe doświadczenie

sama sie opisłam :-D hhe a tak poważnie to miałam sie zbierac ale pije żywca :-D wiem wiem w siedzicie w pracy nie możecie,dlatego se za was łykne :-D

nie załamuj mnie, łamiesz mi serce. a ja juz sie cieszyłam:O czyli nie mam szans. jak zawsze... Gagita, weź go sobie, skoro mnie nie chce, to sie bic nioe bede. niech teraz facet o mnie wlaczy, nie tylko ja 😭 dobrze, zedzis wodka bedzie w firmie.

A po co mi dwóch ? jeden w lesie a drugi na rybach wiecznie :) a ja dalej na kaffe :):)