Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyladylove

HAHAHAHA LADY LOVE COŚ CI POWIEM...

Polecane posty

Gość antyladylove
hahaha. gadasz o tej klinicie i tylko gadasz wielcy obroncy, mysliscie, z ejak napiszecie dajecie jej spokój to kazdy sie posłucha, wolny kraj i wolnosc słowa... ja tez nie prwcuje gdzie musze a gdzie chce.. wiec lady odbij czolo masz wysokie, paskudne, jak ktos takie ma to grzwka

robie to z przyjemnoscia, to moje hobby - pieczenie ciast i inne wypieki gotuje przewaznie moj men - uwazasz go za kure domowa w takim razie?

Gość no dobraaaaaaaaaa
Blondiii... a ty dopiero jestes pękna....

a co cie obchodzi jej zycie..niech sobie robi co chce a po co sie wcinasz w czyjes zycie? jest na kafe pod czarnym nickiem,mozna z nia pogadać a wy ukrywacie sie pod pomaranczami, was nie ma poprostu :-D Tyle w temacie, Pozdrawiam hehe

wolny kraj i wolnosc słowa... tak, kurwa? to posłuchaj niedouczona szmato, że w takim razie ona też ma PRAWO TU pisać co chce i jak chce a Tobie i innym niedojebanym idiotom, którzy tylko przed monitorem potrafią cwaniakować, gówno do tego, skoro mamy wolny kraj i wolność słowa. Poza tym może mieć za wysokie czoło, dupę, cycki czy wątrobę i do tego też wam chooj skoro mamy wolny kraj. Tyle ode mnie 🖐️

Gość antyladylove
aha to jak nie mam czarnego nicka to jestem gorszaz?:D nie mam, bo mam zycie prywatne, a nie wirtual hahhaha:D i nie musze miec czarnego nicka aby byc fajna :D nie no wiadomo, nie rzadze twoim czołem ale jest takie wielkie ze niejeden lep by siadł tak, ze az by odbiło hahahha

Nie uważam się za piękną..., ale wy potraficie tylko krytykować innych nie spojrzycie na siebie... A najlepiej krytykować jak się nie pokaże swojego zdjęcia... najwygodniej prawda? Dajcie sobie spokój ją i tak to nie rusza... gdyby ruszało nie miała by zdjęć dodanych :O

Gość antyladylove
szmato? a to ja myslalam, ze to twoja mama dorabia w burdelu. wtf?

o kurwa hahahaha widze ze wiekszych problemow nie macie , niz zajmowanie sie czolem LL jacy musicie byc nieszczesliwi skoro zyjecie tylko tym by komus dojebac;] malo tego zyjecie nie swoim zyciem tylko cudzym . rozumiem ze tak jest bo wasze zycie to jedna wielka kupa gowna .. wspolczuje

wiecej nie masz nic do powiedzenia? nie lubisz jej bo ma wysokie czoło,ehhe dobre,dobre dobra my tu gadu gadu fajnie sie rozmawiało ale teraz się weź za nauke bo jutro masz pewnie jakąś klaóswke

a wy znowu sie tarzacie we wlasnym gownie? Nie znudzilo sie jeszcze? antyladylove to co ty masz za zycie w takim razie skoro tak bardzo bulwersujesz sie cudzym czolem i cudzymi sprawami? Wez sie zastanow co soba reprezentujesz, no chyba ze nie masz wiecej niz 15 lat to juz wszystko jasne 🖐️

nędzne pomarańczki,zaczernijcie nick a nie na pomaranczowym ciagle piszecie i macie ubaw po pachy. Lady love to normalna kobieta a wy sie naczytacie jej postow i zazdrosc was zrzera od srodka tepawe gnojki. Pokazcie swoje fotki moze z was sie posmiejemy ? pomaranczowe bydlo tak jak juz ktos wyzej napisal was tu nie ma poprostu nie ma z czym porozmawiac trolle

mi_mi_sio_wa mam juz ten film ktory mi polecilas i tak sie nakrecam na dzisiejszy wieczor juz nawet sie z facetem umowilam :P

Gość no dobraaaaaaaaaa
brookie wyglada troche jak transwestyta, nie ma ludzi idealnych wiec zostawcie ll i jej czolo:) hehehe blondi no juz nie placz, piekna nie jestes ale ostatnia tez nie a swojego zdjecia nie pokarze no bo nie chce wlsnie takich komentarzy na temat mojego czolas cyckow itp

doucz sie ulungu kim jest FAN i nie rzucaj tym okresleniem na prawo i lewo we wszystkich ktorzy nie obrazaja obcych sobie ludzi 🖐️

oliwa zawsze na wierzch wyplywa wez sie utop bo nic madrego to nie naisalas a tylko sie pograzasz tarzaj sie w tym gownie dalej nedzna istoto

Gość brookie srookie
Ile ma lat brookie? I co o niej wiecie?

mnie też irytuje Lady Love, ale nie wiem czy chciałoby mi się zakładać topik o Jej czole...wysokim de facto ale podobno wysokie czoło jest znamienne dla osób szlacheckiego pochodzenia...

Gość jakim trzeba być totalnym
przegrańcem, żeby na jakimś durnym forum rozróżniać nick pomarańczowy od czarnego i w związku z tym oceniać, czy ktoś jest lepszy, gorszy, prawdziwy czy nieprawdziwy. Se kurva purpurowy zrobię kiedyś :D 🖐️ p.s. Takie moje "na marginesie", nie piszę tu tylko podczytuję :P

Mychol🌼 tych PORWANYCH hiszpanski film:)????? wasz nastroj z pewnoscia posmutnieje ... dobry film na przytulanieeee ja wczoraj ogladalam MILOSC W NOWYM jorku ... wyyylllam jak bobr:(