Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyladylove

HAHAHAHA LADY LOVE COŚ CI POWIEM...

Polecane posty

Zdjęcie tak wyszło po photoshopie :D :D :D ja pierdziele co za ludzie :D :D :D no wszystkiego się przyczepią :D :D :D

Nie ma to jak czepiać się czyjegoś wyglądu - a sama jedna z drugą pwnie paszczury jakich mało Kobieca zazdrość to dziwna i niszcząca siła:D

oj bo zaraz sie poplacze :D:D Ty naprawde jestes taka glupia czy tylko udajesz? do oliwki czy jak jej tam

Gość CalaPrawdaOo
lady jest zalosna kura domowa z obsrana dupa zamiast pyska tak samo jak blondiii:O

oliwa i tu Ci zdziwie bo nikt mi dupy nie lizal,dziewczyna pisze na poziomie,da sie pogadac nie to co z Toba,a ze jest mila to Cie tak boli? kompromitujesz sie coraz bardziej

Gość oj oj oj ta lala 20stka
no i w takich momentach nie dziwię się, że dziewczyna wyjechała do Portugalii... bo polacy jak widac- zawisty naród i jak widzą, że komus powodzi się lepiej to muszą uprzykrzyć mu życie. I po co to wszystko ? No i co z tego ze ma wysokie czoło? ten kto to pisał na pewno jest we wszystkim idealny ;] a takimi wpisami pokazujesz swoją głupote..a nie jej. Rozumiem, są gusta iguściki ale jesli ona czuje się dobrze z wysokim odslonietym czołem to co wam do tego? A mi sie nie podoba ze ty ja obrażasz i co w takiej sytuacji mam zrobic? Nikt nie bedzie zyl tak by ty chcesz..nikt nie bedzie zmienial swojego wygladu czy charakteru pod ciebie bo ty tak chcesz... mowisz ze Lady jest sztywna! A jakim ty musisz być sztywniakiem skoro nie wrzucisz na luz, tylko pienisz się tutaj bo ona ma wysokie czoło.

mi_mi_sio_wa odnoszac sie do tego co napisalas wczesniej, ze to film na przytulanie... - O TO CHODZI (((:classic_cool:)))

Gość heh malenka
lady love wyglada jak Tranzystor! Jaki ryjjjj padłem..

"nikt nie bedzie zmienial swojego wygladu czy charakteru pod ciebie bo ty tak chcesz... mowisz ze Lady jest sztywna! A jakim ty musisz być sztywniakiem skoro nie wrzucisz na luz, tylko pienisz się tutaj bo ona ma wysokie czoło." dokladnie. Masz ode mnie caluska za to. W CZOLO 😘:classic_cool:

dzieki mychol :P

Gość no no nooooooooooooooooo
Naprawde bójcie się sądu bożego

oj oj taka mala, prawdziwe oblicze polakow to ja poznalam dopiero tutaj, w realu czegos takiego nigdy nie widzialam

pffff od dawna wiedziałam,że nasza Lejdi atakuje z pomarańczy teraz to się tylko potwierdziło

hahaha wy pustostany, a gdzie ja niby z pomaranczy pisalam? jeeena jacy wy jestescie smieszni :D:D:D

Gość no no nooooooooooooooooo
los potrafi być zaskakujacy, odwróci sie przekonacie sie, bedziecie plakac i zgrzytac zebami jeszcze nad soba. Teraz uwazacie sie za madrych, wyzywacie innych. Zastanowcie sie dobrze co robicie kazde wasze slowo obroci sie przeciwko wam przekonacie sie!

no wlasnie :) myslal ze w internecie wszystko mozna czy jak ? a moze wlasnie tu wychodzi prawdziwa zawistna natura. za duzo w nas nienawisci, moze to wynika z przeszlosci? nie wiem.. zamiast docenic to co sie ma, docenic innych ze dobrze żyją.. to kombinuja jak tu wbic gwóźdź... jednym sie w zyciu powodzi lepiej, jednym gorzej... zycie. ja doceniam to co mam, bo kiedys moze byc gorzej