Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyladylove

HAHAHAHA LADY LOVE COŚ CI POWIEM...

Polecane posty

Gość antyladylove
czy jak uważam, ze ona jest z chatrakteru beznadziejna, a z wyglądu przeciętna to onzaczna, z emusze jej zazdroscic i byc brzydsza??:O jestem brunetką, inaczej wyglądam, znam swoja wartosc ale jak ktos pokazuje jakim jestem dnem, dupe lize aby po niej nie jechali, to sorry, ale takich lduzi sie sprowadza do parteru

Gość no dobraaaaaaaaaa
ammarie a coz za uroczy kaczy dziubek, jaki slitasny heheheeeee

Nie wiem czemu sie do niej przyczepiliscie, ja akurat uwazam,ze jest ok. Dziewczyna ma w miare poukladane zycie, jej sprawa z kim jest i co robi i o czym marzy. Moze to wynika z waszej zazdrosci....

"d**e lize aby po niej nie jechali, to sorry, ale takich lduzi sie sprowadza do parteru" moze w twoim patologicznym srodowisku sie tak robi 🖐️ (zakladajac nawet ze to by byla prawda) ...i nawiazujac do tego rozwijajac sens tej wypowiedzi - wspolczuje ci takich rodzicow 🌻🖐️

oj dajcie spokoj po co wyciagac fakty z czyjegos zycia i sie bezczelnie nasmiewac? zabila wam kogos z rodziny ze tak sie rzucacie. prosze bardzo smiejcie sie i ze mnie takie komentarze jak o jej czole to w przedszkolu dzieci mowia ...

skad wiesz ze nikogo nie ma? Kurva ale glupawe dziewuchy tu przesiaduja :D mam wrazenie ze to taki sposob odreagowania po lekcjach 🖐️

pomaranczko cenie sobie szczerosc - mozesz miec wlasne zdanie, prosze bardzo, ja tez swoje mam, ale wypowiadaj sie z kultura co? takie to trudne? ok, dla ciebie jestem bezbarwna osoba - niech tak bedzie, nie bede Ci udowadniac na forum jaka jestem naprawde, nie mam w tym zadnego interesu

mychol za to ty jestes takim skonczonym niedojebem ze masakra w opisach masz sentencje od ktorych za bardzo odbiegasz,pic na wode.Godne politowania

ammarie przecież oni tylko tyle potrafią... nie miej nadziei że będą rozmawiać na poważne tematy... :o Tu większość osób jest małostkowa :O

"mychol za to ty jestes takim skonczonym niedoj**em ze masakra" jestes w stanie to uzasadnic w jakis bardziej inteligentny sposob? :classic_cool:

masz racje bloniii nie ma się co produkować bo i tak sie nie przetłumaczy .Coż bydło to bydło,a wiec drodzy zazdrosnicy obrzucajcie sie błotem dalej! powodzenia

jezeli ci to przeszkadza to nie pisz do mnie swoja droga skoro o mnie piszecie, w kolko to wydaje mi sie ze wcale nie jestem Wam taka obojetna i taka nudna jak piszecie cos Wam siadlo na glowe i teraz bedziecie szukac dziury w calym nie macie sie do czego doczepic i to Was boli, dlatego wymyslacie swoje historyjki na moj temat chcecie mnie zblaznic ale Wam sie nie uda, znam swoja wartosc wiec piszcie dalej jak Wam sie to tak podoba

Gość urguq
nie powiem ale ta blondi to juz calkiem lysy paszkwil

uwaga apel ten kto obraża i poniża druga osobę jest nikim,zemści się to na was,tymczasem żegnam was i zapewniam ze wszystkim wrednym,zazdrosnym babom groby h ujami obrosną :-D miłego wieczoru cya

Gość czy ktoś widział stomatoloszkę
? :classic_cool:

Hej LADY:) Nie czytałam całego wątku bo i po co?Zapewne czepiają się głąby jakiś bzdur:PJak zawsze:) Wpadłam tylko podtrzymać na duchu:D

Gość no dobraaaaaaaaaa
blondiii ktos cie spiepszyl wlosy, bardzo zle zrobiony ten blond masz za jasna tapete na twarzy co do reszty koloru ciala amarette te dziubki sa żałosne, cyc i stanik na widoku a co do reszty juz sie nie wypowiem bo pol twarzy(naszczescie??) jest zakryte grzywka

Eeeej ale Lady Love uwielbia przekonywać innych,że jest słodkim blondaskiem bez krzty złośliwości...także krzywda Jej się tu nie dzieje

no dobraaa jaki dziubek downie ? twarz mam jaka mam i nic Ci do tego pokaz swoja lepiej to sie posmiejemy ;D