Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyladylove

HAHAHAHA LADY LOVE COŚ CI POWIEM...

Polecane posty

Gość antyladylove

jak się ma takie wysokie czoło to się je zakrywa, bo to wygląda fatalnie :O dodajesz te fotki, coraz to inne, a przeciez chyba wiesz, ze jestes co najwyzej przeciętna.. srtraszny paszczur moze nie, bo widziałam gorsze, ale jestes taka zwykła, nijaka.. dorwałas jakiegos starucha i swiat podbijasz?:O

Gość dokladnie to samo
uwazam ona dodaje foty bo kazdy jej slodzi a ta tepa raszpla nie wie nawet dlaczego ja komplementuja hehehejhe

Gość KOMPLEMENTUJA BO
wszystkim wchodzi w dupala bez mydla i z grzecznosci jej pisza ze ma ladna buzke

Gość Lady Love reaktywacja
dorwala portugala i teraz piecze ciacha zeby byc dobra zonka zeby jej ciapaczek czasem do polski nie wypierdsolil

Gość antyladylove
starasz sie byc miła dla każdego, bo wiem, ze masz zdjęcia, stały nick, to nie chcesz by po Tobie jechali :O dla mnie jestes kolejną głupią, tępą blond cizią:O wielka pani, a ciagle na kafe dupe grzeje:O

Gość Lady Love reaktywacja
jest zaklamana idwu licowa mila dla wszystkich bo sie boi ze ktos zjedzie jej wyglad pekinczyka po kastracji zalosna infatylna pusta kura domowa:O

ja nie staram sie byc mila ja juz taka jestem rzeczywiscie lubie grzac dupe na kafe, cos w tym zlego? nie wydaje mi sie masz swoje zycie? to sie nim zajmnij, ja wiem co robie ;)

Gość alimenty ?od razaz
LADY LOVE to typowa slodka idiotka i tyle w tym temacxie

Gość antyladylove
po chuj wyjeżdzałaś do portugalii aby gówno tam robic tylko na kafe mulic dupe? nie masz tam przyjacioł, kolegów?koleżanek? tylko ciasta pieczesz aby gach był happy? jezyka pewno nie znasz:D

Gość antyladylove
zebys się głupio pytała- odpowiedz osoby bez argumentów :D jestes brzydka, nijaka, ale nozki rozłozyłas to sie skusił :D

Gość alimenty ?od razaz
ona wychodzi z zalozenia ze jak bedzie codziennie piec ciasteczka i chlebus, dawac dupy sprzatac i gotowac oraz siedziec cicho jak mysz pod miotla to jej fagas ja nie zostawi i bedzie sie chwaill portugalom jaka jest cudowna polska zona. naiwna glupa und paskudna dupodajka :classic_cool:

Gość antyladylove
co pisalas jak swoje zycie prywatne wywlekasz na jakims forum gdzie twój szacunek do samej siebie nie masz go za grosz:O

Gość Hahahaahiaia czolo lady
masz wieksze niz reszte geby hahahahaha

o matko teraz się doczepili lady love ... wy jesteście nienormalni :D pokażcie swoje foty skoro tacy cwani jesteście :D :D :D :D

A CO ONA MA ? GOWNO! BO SIEDZI W DOMU PRZY OKAZJI DOWARTOSCIOWUJE SIE NA KAFE W MIEDZY CZASIE SPRZATA PIERZE BRUDNE GACIE SWOJEGO GACHA BAWI SIE W PIEKARNIE ZEBY MEZULEK NIE DUPCZYL NA BOKU INNEJ LADNIEJSZEJ POLKI🖐️

dobra dajcie jej spokój, rzeczywiście robi wrażenie strasznie sztywnej, ale są różni ludzie i to nie jej wina, że taka jest, więc łaskawie pozamykajcie swoje ryje. Poza tym gówno was obchodzi dlaczego portugalczyk ją zechciał, argument że rozłożyła nogi jest po prostu śmieszny, śmieszny i naiwny jak Wy, głupie miernoty.

LADY LOVE NIE OBAWIAJ SIE O TO ZE CIE GACH ZOSTAWI BO GDZIE DRUGA TAKA GLPIA KURE DOMOWA ZNAJDZIE?NO GDZIE? W NAJGORSZYM WYPADKU BEDZIE DUPCZYL INNE NA PRAWO I LEWO, ZA ZAOSZCZEDZONE PIENIADZE KTORYCH NIE BEDZIE MUSIAL WYDAWAC NA PLACKI BO TAKA RASZPLA JAK TY MU UPIECZE

NIE BEDZIE MUSIAL WYDAWAC NA PLACKI BO TAKA RASZPLA JAK TY MU UPIECZE co za debil to napisała o ja nie mogę :):):) bo faceci nie mają na co kasy wydawać tylko na placki, poza tym.....nieeee, nie mogę z tego tekstu :D

mam cos czego Ty nie masz - szczescie i barwna przyszlosc ;) jak mi sie uda ( a uda mi sie napewno ) to juz nie dlugo spelnie swoje dzieciece marzenia i bede pracowac tam gdzie chce a nie tam gdzie musze

Gość konieczynkaaaaa
eetam przesadzacie, nie jest taka zła:) czasem wkurza, czasem mądrze pisze(no cóż ile ludzi tyle opinii) pozdrawiam

Doczepili się czoła no ja pierdziele :D :D :D :D ciekawa jestem jak wyglada większość kafeterianek skoro tak się naśmiewają z Lady :D