Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaczarnapitawłóżku

mam 20 orgazmów za...

Polecane posty

jednym podejściem sama do tego doszłam ktoś ciekawy?

nikt nie wierzy a to fakt bez kitu mogę zdradzić jak to robię

Żaden wyczyn. Większość masturbujacych kobiet może osiągnąć taki wynik :P a udokumentowany medycznie "rekord" wynosi coś koło 80. :D

Gość wcale nie orgazmów
tylko skurczy mięśni pochwy podczas JEDNEGO orgazmu. Co za nieuctwo się pleni w tej kafeterii!

Gość wcale nie orgazmów
nie jestem żadną zazdrośnicą, bo tak wogóle to nie jestem kobietą

Już czytałem, mało tego widziałem kobietę, która przeżywa ich trzysta w ciągu doby. :O Chyba nie da się z tym żyć o ile to prawda. Info z neta a z tym bywa różnie. :O Prezentowana klucha, tak mnie zniechęciła do drążenia dalej tematu i znalezienia satysfakcjonującej odpowiedzi, że traktuję to jak plotkę. :O

" 3. After studying orgasm for 22 years, William Hartman and Marilyn Fithian of the Centre for Marital and Sexual Studies in California reported a maximum 134 per hour for a woman against 16 for a man " Czyli to podane przeze mnie wcześniej 80 to nawet mało :D

Dla tych co nie zrozumieli - maksymalna zanotowana liczba kobiecych orgazmow wynosi 134 w ciągu GODZINY natomiast męski rekord to 16 :P

Miałaś chociaż jeden nei_nei jak byłaś ze swoim facetem ? Lub zaobserwowałeś chociaż jedno dziwne zachowanie podczas zbliżenie ze swoją kobietą. ? Nie znam Twojej płci nej razy dwa a nie sądzę byś była bezpłciowa, więc dwie wersje algorytmu. :P