Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana z przymusu

dzisiaj idę na urodziny kolegi a ta pipa mnie obudziła o 5 rano

Polecane posty

od tygodnia wiadome było, że idę na urodziny kolegi, właściwie to taka nocna balanga... start o 20 a zabawa póki nie poodpadamy. ja nie piję alkoholu tak poza tym. mieszkam z ciotką która od kilku lat jest rozwiedziona... właściwie to rodzice mnie do tego zmusili ;/ chcesz studiować w innym mieście to tylko tu. i nie chodzi o to, że kasy brak czy coś. po prostu kogoś musieli usadzić z tą sknerą bo ciągle jęczy że się nudzi... no i dzisiaj rano specjalnie wstała godzinę wcześniej (5:00) i musiała mnie obudzić pod pretekstem tego,że nie śpię na jasiu... tylko go wyjęłam z pod głowy bo tak mi wygodniej... to jest szczyt chamstwa, ta szmata specjalnie robi wszystko żebym nie szła na te urodziny, ale nie powie mi tego wprost. najlepiej jest obudzić mnie o 5 rano i już nie dać spać... całe szczęście,że wyszła teraz do pracy, ale teraz to ja nie usnę bo mi niedobrze od zapachu kawy... musiała pić to świństwo w moim pokoju i gadać do mnie o pierdołach. już nieraz miałam taką sytuację. mówiłam o tym rodzicom, że może dorzuciliby mi 200 zł do równego tysiąca i wtedy wynajęłabym sobie jakiś pokój,ale oni wolą dać ciotce połowe opłat za mieszkanei. męczę się z nią tak już ponad rok, z kasy którą dostaje zostaje mi co miesiąc połowa, ale wiem, że jakbym coś wynajęła to od razu zacznę więcej wydawać na jedzenie... oni o tym nie chcą słyszeć, a mnie u tej świni szlag trafia

Gość tureni
świnia to z ciebie jest pustaku

Gość a ty to nie wstajesz
na zajęcia, do roboty, gdziekolwiek? Leniu patentowany. Będziesz dupą do góry leżeć do tej 20-tej, żeby potem na impreze iść? Co za beznadziejne te smarkacze teraz. Won, gówniaro 🖐️

dziwisz mi się? powinnam być wyspana dzisiaj przed imprezą... o 8 rano zacznie szaleć dziecko które ma pokój pode mną ;/ to już naprawdę się nie wyśpię... od 12:30 do 16:00 mam zajęcia na uczelni... jak ja jej nienawidzę... :/ najlepsze jest to, że gdy ją poproszę żeby mnie obudziła bo mam jakieś ubrania wyprasować to nigdy tego nie zrobi... a z tego co wiem to sama nalegała żebym z nią mieszkała, inaczej rodzice by mnie do tego nie zmuszali... jezu jak ja się doczekać nie mogę grudnia 2013... wtedy skończę studia i będę mogła mieszkać gdzie chcę. mam chłopaka niecały rok,sam wynajmuje kawalerkę, ale gdy padały kwestie mojej przeprowadzki do niego to tylko słyszałam "wybij to sobie z głowy, jesteś za młoda" a z mojej klasy z podstawówki to już 7 dziewczyn ma dziecko... dwie to nawet dwójkę, a w ciąży też jest coś 2 czy 3 dziewczyny z tego co mi matka gadała... jednak ja się zabezpieczam,łykam tabletki antykoncepcyjne, to usłyszałam straszną kpinę "one działają gdy uprawiasz seks sporadycznie"

nie jestem gówniarą cipo skończona, licz się ze słowami. na pewno studiów nie skończyłeś śmieciu bez matury. napisałam, że mam zajęcia od 12:30 do 16. a we czwartki zawsze dłużej śpię bo środę mam od 7:30 do 21:15 na uczelni... z dwoma przerwami po 2h to można być zmęczonym.... jeszcze dojazd na uczelnie zajmuje mi 30minut i czekanie na tramwaj po zajęciach to jest jakieś 15minut bo o tej porze rzadko jeżdżą. a przy przystanku też nie mieszkam więc jestem dopiero przed 23. zanim się umyję i coś zjem to prawie północ

Gość tureni
jedyny śmieć tutaj to ty jebana gówniaro rozpuszczona,tępa wiochmenko. Podłogę tobą wyszorować,ot co.

Gość lilozus
studia nie świadczą o inteligencji głupia cipo

Gość wannika
do autorki _________ jestes rozpieszczona gowniara,mam nadzieje ze ciebie facet zostawi i ze bedziesz z ciotka do konca zycia mieszkac i was koty zjedza :) Myslisz ,ze inteligentna jestes bo studiujesz,chyba ciebie pojebalo, jestes pusta i glupia PUSTAK

Gość wannika
aha i jeszcze cos, oooo biedactwo o 5.00 rano wstalo ,a uzal sie boze.

tępe chu_je nie wiecie co mówicie. nie wiecie jakie są stare grube rozwódki... przychodzę wytyrana po całym dniu na uczelni i nawet odespać te 8 godzin nie mogę... wczoraj rano musiałam wstać o 5:30 bo 10h trzeba było na uczelni spędzić... a jak mam takie 2h przerwy to nawet wrócić na mieszkanie nie mogę bo posiedzę 15minut i zaraz muszę wracać... ja nie moge przeżyć tego po co mnie obudziła o tej 5 rano, o tej porze jeszcze cisza nocna jest. ale nie bo ona musiała sobie pogadać o tym jaki jej koleżanka z pracy robi kurewski makijaż i w ogóle. zupełne pierdoły i jeszcze rzucała się o to, że nie śpię na jasiu, że mam za nisko pod głową, a ja mogłabym spać nawet na dywanie bez poduszki, nie jestem pod tym względem wybredna. boli mnie tylko, że jestem strasznie niewyspana, na zajęciach małe kolokwium i penwie dostanę słabą ocene bo jak jestem niewyspana to nie jestem w stanie zdania zapamiętać... a nauki jest dosłownie na pół godziny i to nie ja chcę z nią mieszkać tylko ona ze mną... jak chcecie po mnie jechać to won

Gość NIESAMOWICI CI TWOJI
RODZICE,tym sporadycznie mnie rozbroili...trzymaj się,są gorsze syt. chyba musisz wytrzymać...kiedyś sama b. decydować.a w ciąże to możesz zajść w samochodzie

Gość morsztyn
niewdzięczna pusta gówniara

RODZICE,tym sporadycznie mnie rozbroili...trzymaj się,są gorsze syt. chyba musisz wytrzymać...kiedyś sama b. decydować.a w ciąże to możesz zajść w samochodzie

Gość rrrrrrrrarrrrrrrrrrarrrrrrra
Obic ci pysk niewdzieczna suko! Rozpieszczona gowniara i tyle!

wypierdalajcie pod most zazdrosne biedaki o to, że rodzice dają mi 8 stów miesięcznie na moje wydatki, mój facet mnie nie zostawi :) jestem bardziej zaradna życiowo od wielu z was puste ścierwa :) niektórzy z was to nawet nie wiedzą ile to jest 2+2/2 czy to, że chcę się wyspać przed kolokwium i imprezą to od razu znaczy, że jestem rozpieszczona? żal mi was sprzątaczki z uczelni... wy musicie zapieprzać od 5 rano w robocie, sprzątać po studencikach i jesteście rozgoryczone z tego powodu:) trzeba się było uczyć. ja w przeciwieństwie do was nie będę pracować za najniższą krajową :) na start po inż będę mieć jakieś 2500 zł w comarchu :) tam mam mieć praktyki w tym roku ciotka nie ma zwierząt :)

ludzie jacy wy jesteście zazdrośni.. boże, jak mogłeś takie glizdy na świat wydać

Ja ciebie rozumiem,jesteś dorosła więc seksu nie mogą ci zakazać,a nie chcą żebyś go regularnie uprawiała więc m. z chłopakiem nie wchodzi w grę.,to chore jakieś i jeszcze ta ciotka,jakbyś była ich własnością,chcą ci chyba życie utrudnić,jak to dobrze że moi się nie wtrącają w m. wybory

Ja ciebie rozumiem,jesteś dorosła więc seksu nie mogą ci zakazać,a nie chcą żebyś go regularnie uprawiała więc m. z chłopakiem nie wchodzi w grę.,to chore jakieś i jeszcze ta ciotka,jakbyś była ich własnością,chcą ci chyba życie utrudnić,jak to dobrze że moi się nie wtrącają w m. wybory

Z gracja i szykiem obciagam z polykiem :classic_cool:

Gość uuuuuuaaa
zastanow sie...jestes pusta lala,rozpieszczona przez rodzicow.Masz gdzie mieszkac,nie musisz placic za mieszkanie,rachunki,za czesc jedzenia,nie pracujesz i jeszcze narzekasz ze cie ciotka obudzila za wczesnie...po twoich wypowiedziach widac jaka jestes.gardzisz ludzmi i uwazasz sie za lepsza bo studiujesz....studia nie sa odznaka wyzszosci,ale ty myslisz inaczej :-/

Gość wannika
ja codziennie wstaje o 5.00 lub 5.30 ,co ksiezniczka by chciala sie 8 godzinek wyspac

znalazła się jedna normalna osoba, która rozumie całą sytuację :) wiem, to jest masakra jakaś, mam skończone 20 lat, za 3mc stuknie mi 21 a jestem traktowana jak licealistka... szczerze to mam nadzieję, że uda mi się zostać na 3/5 etatu po praktykach, wtedy 1500zł na ręke na umowę zlecenie i mogą mnie w dupe pocałować, mój facet pracuje na 4/5 etatu,ale on już na ostatnim semestrze jest więc ma czas. nie pozwolę sobie życia zniszczyć, chcę pokazać,że jestem samodzielna, gotować umiem, mój facet sobie bardzo chwali

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jesteś tępa i pewnie nieźle rozepchana 🖐️

uuuuuuaaa moi rodzice płacą na pół opłaty u ciotki, ona mi jedzenia nie gotuje, sama jest kucharką to sobie obiad w pracy zje, ja z kolei gotuję dla mojego faceta u niego i zawsze coś przy nim na ten obiad zjem... oprócz we środy, wtedy zmuszona jestem na mieście. wannika ja codziennie wstaje o 5.00 lub 5.30 ,co ksiezniczka by chciala sie 8 godzinek wyspac buahahhhaa wydało się :D zazdrościsz mi, że ja normalnie mogłabym sobie na to pozwolić :)

Gość wannika
niewyspana pizda-----ale ja sobie moge przynajmniej w soboty i niedziele pospac buhahahahah . A ty nie , bo ciotka ciebie budzi

daruj sobie prymitywie teksty na temat mojej objętości pochwy :) do 20 roku życia byłam dziewicą :) w całym życiu miałam tylko jednego partnera. zazdrościsz, że ja się szanuje w porównaniu do twoich byłych i ówczesnej?

Gość wannika
zaradna zyciowo hahaah ,a tepa laska nadal mieszka u cioci i gdzie ty jestes zaradna ofiaro, jak by rodzice kasy nie dawali to by zdechla

waninka w soboty i niedziele to ja jeżdżę do domu rodzinnego (tam mam całe piętro tylko dla siebie i mi tam dobrze),albo z chłopakiem w góry ;) więc nie narzekam

Gość falafellla1234
Hahaha. jakie zero :-D Mieszka u ciotki, jej facet to ciota, nic nie potrafi i sie szczyci studiami ktore na chwile obecna gowno daja :-D Jestes smieciem i to cie wnerwia kretynko 🖐️