Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana z przymusu

dzisiaj idę na urodziny kolegi a ta pipa mnie obudziła o 5 rano

Polecane posty

morsztyn pisać sobie możesz różne pierdoły :) i tak mam cię w dupie

Gość wannika
podsumujmy to tak: autorka jak pojdzie na swoje to dostanie w dupe, bo nie jest osoba zaradna i tyle, w zyciu zawsze miala z gorki, wiec sie niczego nie nauczyla, a najlepsze jest to ze jest egoistka wiec jej facet tez dlugo z nia nie posiedzi, i wtedy zostanie sama jak ciotka

Gość Siedzę na kuniu
Droga autorko skoro tak bardzo przeszkadza Ci mieszkanie z ciotką to się wyprowadź.Jesteś już chyba pełnoletnia i nie musisz we wszystkim słuchać rodziców.I nie pomiataj ludźmi z niższym wykształceniem,bo czasem bywa tak,że Ci po zawodówce ma lepszą pracę niż niejeden po studiach,a informatyków jest już od za****nia!:o

Gość Towarowa Lokomotywa
Heh, a na podstawie czego to wnioskujesz? Widac ze jestes niezaradna zyciowo i masz zal ze innym sie udaje w zyciu a tobie nie.

Gość wannika
nie wyprowadzi sie bo nie jest zaradna by zdechla

Gość hgfdhgtfrdcxs
ze masz nerwe,bo rano wstalas-to moge zrozumiec...tez tak mam,ze przed wiekszym wyjsciem lubie ladnie wygladac,miec swieże a nie zaspane spojrzenie;). ale tekstow o etetach w firmie rodzicow,o wyzwiskach..i calej reszcie? widac,ze "na odcisk" wystarczy ci nadepnac a wpadasz w szal... jedna sytuacja nie po twojej mysli i juz masakra z ktora trudno ci sobie poradzic...predzej czy pozniej kazdy znas dostaje kopa w dup...e... pieniadze maja tutaj najmniejsze znaczenie... nie grzesz,pieprza..c ludziom takie farmazony,bo nikt ci nie zazdrosci...

Gość wannika
...jakie to sa osiagniecia studiowac skoro i tak nie pracujesz nie musisz kasy zarabiac, ty w ogole nic nie osiaglas

mimi widzisz, a ja studiuję dziennie... mam dużo zajęć i na pracę nie ma czasu :) a nie będę roznosić ulotek bo rodzice w życiu by mi na to nie pozwolili. wydziedziczyliby mnie to oni postawili mi poprzeczkę,że mam skończyć studia,chcą to dają mi pieniądze na to. bo mogłabym pracować u nich w firmie zaraz po maturze... zrobiliby mnie fakturzystką, płaciliby mi te 2tysiące, ale taka praca jest nudna do bólu... ja chcę robić coś ciekawego, zdobywać nowe doświadczenie, chodzić na różne szkolenia itd więc mam z tego zrezygnować bo ciotka budzi mnie o 5 nad ranem? niedoczekanie

Gość wannika
zauwazcie ze autorka ma gdzies 23 lata a pisze teksty takie jak: "rodzice by mi nie pozwolili" o czym to swiadczy , ze nie jest zbytnio inteligentna

Gość wannika
nie masz z tego zrezygnowac bo ciotka ciebie budzi ,tylko dlatego zeby doroslec

Ciotka stawia mi klozta na tzytzkach :classic_cool:

Gość mimi82868384
tylko widzisz róznimy sie tym ze ja od rodziców pieniedzy nie biore chociaz mogliby mi pomagac ale to ja nie chce i wyobraz sobie ze ja pracuje w biurze rachunkowym co dla ciebie jest mega nudne i udzielam pozyczek a co do roznoszenia ulotek to moje kolezanki na dziennych tak zarabiaja i jakos sie tego nie wstydza

po raz kolejny mówię, że wyprowadzić się nie mogę bo zrobiłabym przykrość rodzicom,mogliby się gniewać i nie dawać mi na studia. więc skończcie z tym, nauka czytania się kłania, podstawówki nie skończyliście i teraz ulice zamiatacie? wannika mam 20 lat :) nie wiem gdzie te 23 znalazłaś :D błahahahahah kolejna czytać nie umie, pisałam ile mam lat ;) towarowa lokomotywa daj sobie siana :) ja jestem zadowolona ze swojego życia :) nie pasuje mi tylko, że ciotka mnie ZAWSZE budzi o 5 w nocy gdy wieczorem mam jakieś wyjście.

Gram na skrzypcach jak Janko Muzykant :classic_cool:

Wchodzę do pieca na trzy zdrowaśki :classic_cool:

Gość mimi82868384
Czemu obrazasz wszystkich ludzi ktorzy pracuja fizycznie? Myslisz ze jestes od nich lepsza bo studiujesz informatyke? Ludzie po zawodowce zamiatajacy ulice maja wiecej kultury niz ty!!! I szczerze współczuje twojemu facetowi ze musi takiego pustaka znosic który do nikogo szacunku nie ma.

Wstaje o 5 rano i doję naszą jedyną krowę :classic_cool:

Sypie kurom proso :classic_cool:

Tuczę gęsi na święta :classic_cool:

Klepiem biede :classic_cool:

Ubijam maslo :classic_cool:

Wbijam glową gwoździe :classic_cool:

Gość Siedzę na kuniu
Z Twoją inteligencją będziesz sobie mogła dyplom wsadzić we doope:o

Kisze kapuste na bigos :classic_cool:

mimi moi rodzice mają właśnie biuro rachunkowe :) nudna praca jak nie wiem :) pracuję u nich w wakacje od 16 roku życia ;) opłacam sobie w ten sposób różne kursy, ostatnio zrobiłam sobie kurs z C Sharp'a dla niewiedzących co to jest http://pl.wikipedia.org/wiki/C_Sharp na studiach tego nie uczą :) właściwie to już mogłabym po tym kursie pracować jako programista,ale mój podział godzin mi na to nie pozwala... czasem myślę,żeby wrócić do Krakowa, ale wtedy straciłabym rok, ponieważ plany studiów się nieco różnią :/

Gość hgfdhgtfrdcxs
pozdrów ciocię:)mądra kobieta wie co robi.... mieszka z toba,zna cie najlepiej i widać,że po prostu zalazłaś jej za skórę.nie pomyślałaś o tym?

wannika nie masz prawa mi rozkazywać :) nie będę się wyprowadzać bo ty tak chcesz, niedoczekanie :) siedź sobie pod tym twoim mostem bezrobotna pijaczko mająca dzieci w domu dziecka. podszywy, zabawne jesteście :) śmiać m się chce z was :)

Gość eeeeeeeeeeeee..........
a dlaczego rodzice maja dać Ci pieniądze??? Jak Ci nie odpowiada u ciotki to idź do pracy i zmień mieszkanie........... Jesteś rozkapryszona i niedojrzała, a z ciotką można pogadać i ustalić pewne rzeczy wcześniej, ale księżniczka życzy sobie by było jak ona zechce. Jesteś w jej mieszkaniu !!!!!!!!!!!

Gość mimi82868384
no i myslisz ze kogos tutaj obchodza jakie ty skonczylas kursy znajdz prace zacznij sie sama utrzymywac a dopiero pozniej wyrazaj swoje zdanie na temat ludzi z nizszym wyksztalceniem bo generalnie pani ktora sprzata ulice do piet nie dorastasz bo ona ma kulture a ty nie

Gość hgfdhgtfrdcxs
fakt,podszywy spoko:)i jakie nastrojowe,swiateczne zajecia ci wynalezli:)(wynalazl!szacun:)) bez sensu sa te twoje teksty o domach dziecka...sprzataczkach:)ze tez nie szkoda ci palcow na pisanie takich bzdur:) bez ladu i składu,jak przedszkolak w piaskownicy:) "ty jestes gupi!" "nie,to ty jestes gupi bo tak!i jestes gupi bo masz spodnie niebieskie" tak to wyglada z twojej strony....