Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana z przymusu

dzisiaj idę na urodziny kolegi a ta pipa mnie obudziła o 5 rano

Polecane posty

Gość morsztyn
nie ma ci czego zazdrościć można ci głupoty współczuć pusta gówniaro. Najpierw skończ te studia potem mądruj. Tak się zkłada,że skończyłem studia dwa lata temu i zarabiam ponad 4tys na miesiąc więc nie mam ci czego zazdrościć.

Gość wannika
jak jestes taka zaradna to wypierdalaj na wlasne mieszkanie,a nie ciotce dupe trujesz , a co ty juz masz ponad 20lat i nadal kase od rodzicow bierzesz hahaha

waninka wypierdalaj z tą swoją zazdrością, nie potrzebuje jej do szczęścia mieszkam u ciotki bo mi rodzice tak kazali, a chcę studiować by coś w życiu osiągnąć,a nie czyścić kible w galerii jak ty... i ten rzuci 50groszy, ten złotówkę, a tamten nic! pomęczę się jeszcze do czerwca u niej,a potem pokażę na praktykach jaka zdolna ze mnie PANI INFORMATYK :) i gdy dostanę 3/5 etatu w roku akademickim to takimi ścierwami jak ty będę podłogę zamiatać :) aloha zazdrośnico

Gość morsztyn
dokładnie,chwalisz się kasą której sama nie zarobiłaś. Żałosne

Gość morsztyn
samo to jak się do ludzi odnosisz pokazuje jak pusta,głupia i zadufana jesteś. Głupotą świecisz

studiuję dziennie to muszą mnie utrzymać :) sami są bogaci, a ja jedynaczka, kiedyś odziedziczę po nich firmę to sprzedam i otworzę własny biznes :) POZA TYM NIE MACIE PRAWA ROZLICZAĆ MNIE Z MOJEGO RODZINNEGO MAJĄTKU, RODZICE CHCĄ MNIE UTRZYMYWAĆ PÓKI SIĘ UCZĘ :) DLA NICH NIE JEST TO ŻADEN PROBLEM, MOGLIBY MI MIESZKANIE KUPIĆ, TYLE MAJĄ KASY, ALE CHCĄ ŻEBYM MIESZKAŁA ZE STARĄ CIOTKĄ ;/

Gość morsztyn
co nie zmienia faktu,że jesteś leniem z manią wielkości. Wstyd brać kasę od rodziców w tym wieku.

morsztyn a powiedz mi który 20letni student studiów dziennych zarabia kasę na siebie? żaden... chcesz studiować dziennie = musisz brać kasę od rodziców - proste :) a że moi mi dają to nie wasza sprawa jeśli zazdrościcie to mogę wam załatwić posadę sprzątaczki w ich firmie

morsztyn zapoznaj się z polskim prawem a potem dopiero mądrkuj :papa:

Gość NIESAMOWICI CI TWOJI
a czego wy od niej chcecie?ciotka naprawdę upierdliwa,a rodz. jak mają to dają.zresztą mają obowiązek do 25 roku ż. jak się uczy.studia może nie świadczą o wartosci człowieka,ale praca od 18 też nie i się założę że ci pracusie też by woleli skupić się na samej nauce ,ale im syt. nie poźala.a ona nie naciąga biednych rodź. tylko sami dają,widocznie ich stać i robią ze swoją kasą co chcą...

a czego wy od niej chcecie?ciotka naprawdę upierdliwa,a rodz. jak mają to dają.zresztą mają obowiązek do 25 roku ż. jak się uczy.studia może nie świadczą o wartosci człowieka,ale praca od 18 też nie i się założę że ci pracusie też by woleli skupić się na samej nauce ,ale im syt. nie poźala.a ona nie naciąga biednych rodź. tylko sami dają,widocznie ich stać i robią ze swoją kasą co chcą...

Gość falafellla1234
"mieszkam u ciotki bo mi rodzice tak kazali" Buhahahaha :-D Niech ci karza wpierdalac gowno to tez bedziesz sluchala ludzki odpadku :) "DLA NICH NIE JEST TO ŻADEN PROBLEM" Chyba jest jeżeli nie moga sobie pozwolić na 300 zł więcej abyś cos wynajęła. Pewnie matka musi sie sprzedawac na twoje utrzymanie 🖐️

TOĆ PISZE ŻE MOGĄ SOBIE POZWOLIĆ ALE CHODZI O TOWARZYSTWO DLA CIOTKI I ŻE ICH ZDANIEM ZA MŁODA BY Z CHŁOPAKIEM

Gość morsztyn
tak się składa,że ja pracowałem na siebie na studiach. Było ciężko,kasy mało ale byłem niezależny. Posadę sprzątaczki lepiej sobie zostaw odpowiednia robota dla kogoś o tak niskim intelekcie. Wreszcie za robotę byś się wzięła. Ja studia już skończyłem a nie jest pewne czy ty skończysz,bywa różnie. Ja natomiast robię projekty dla dużych firm i zarabiam ponad 4tys na miesiąc więc nie mam o czym gadać z tobą.

ale sprawę postawiłam jasno. oni mi nie chcą dać bo chcą żebym mieszkała z ciotką bo ta czuje się samotna... no ale na boga niech mi da spokój o 5 rano, cisza nocna jeszcze wtedy trwa... tylko jeśli sami by z nią pomieszkali trochę to by zrozumieli.

Gość morsztyn
to czemu z nią nie pogadasz tylko obrażasz ludzi na forum

morsztyn tak się składa, że skończę :) po pierwszym roku miałam średnią 4,2, teraz będzie podobnie. i widać, że zazdrość przez ciebie przemawia "ona ma a ja nie miałem" no i udław się tą zazdrością. dlaczego mam pracować na swoje studia skoro rodzice mi dają? na studiach dziennych na 1 lub 2 roku trzeba poświęcić dużo czasu na naukę i ja to robię, na pracę nie ma czasu, codziennie mam zajęcia. dopiero po 2 roku po praktykach ma się szansę na pracę w zawodzie bo masz już jakieś doświadczenie. takie przypadki jak twój zdarzają się sporadycznie,ale nie musisz przelewać na mnie swojej goryczy

Gość falafellla1234
"po pierwszym roku miałam średnią 4,2, teraz będzie podobnie" Żenada :-O Nie dość że dziwka to jeszcze głupia :-O

z ciotką gadam,ale dlaczego mam robić to o 5 rano jak wróciłam poprzedniego dnia o 23 z uczelni?? dlaczego ona nie może zrozumieć, że MAM PRAWO być zmęczona po 14h poza domem? równie dobrze mogłybyśmy pogadać o tym makijażu jej koleżanki dzisisiaj o 17 po moim powrocie z uczelni.. ale ona musiała mnie specjalnei obudzić bo mówiłam wcześniej, że ciężki dzień będzie przede mną, ledwo co się wyśpię, a tu zaraz na uczelnie potem do domu na 2,5h i potem do kolegi.

Gość wannika
niewyspana gowniaro to nie zmienia faktu ze jestes niezaradnym dzieckiem, ktore bez pomocy rodzicow by zdechlo

Gość Asia z Krakowa 17
Bo to jej dom. Nie podoba się? WYPIERDALAJ WIĘC!

falafellla1234 4,2 na politechnice na informatyce to bardzo dużo ;) i jeszcze powiem ci zazdrośnico, że na studiach są oceny 2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0. nie ma jedynek i szóstek jak u ciebie w zawodówce

Gość nosz ku...
To,że studiujesz nie świadczy o Twojej inteligencji.Czytając Twoje posty stwierdzam,że jesteś głupią małolatą!:o

Asia z Krakowa 17 taka cwana pizda jesteś? ja bym chętnie się wyprowadziła, problem jest w tym, że to moja ciotka chciała żebym u niej mieszkała!!!!!!!! czytaj uważnie widzę, że cię nawet tego w tym XXXI liceum ogólnokształcącym (reprezentujesz jego poziom) lub zawodówce nie nauczyli. sama jestem z Krakowa :) ale studiuję na śląsku.

Gość Towarowa Lokomotywa
Jesteś leniwa, tępa dziewucha i nic tego nie zmieni. Średnia4.2. to BARDZO mało jak dla kogoś kto nie pracuje.

Gość Asia z Krakowa 17
" problem jest w tym, że to moja ciotka chciała żebym u niej mieszkała" To w koncu ciotka chciala czy rodzice chcieli? :-O Nie masz wlasnego zdania? Nie podoba ci sie to do roboty i zarob sobie na wlasne. A nie, ty nie mozesz "bo rodzicie mi kazali u niej mieszkac". Jestes tepa 🖐️

Gość morsztyn
goryczy? Mam zajebistą pracę,ukończone studia a średnią miałem lepszą od ciebie jak kończyłem również więc to ty możesz być zgorzkniała;) bawisz mnie

towarowa lokomotywa weź pod uwagę, że na studiach można mieć średnią od 2.0 do 5.0 :) ciekawe jaką ty miałaś zapewne ledwo zawodówkę skończyłaś i wozisz węgiel na taczkach

Gość mimi82868384
pracuje na dwóch etatach i studiuje zaocznie i jakos zyje aha i jestem rok od ciebie starsza :)