Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana z przymusu

dzisiaj idę na urodziny kolegi a ta pipa mnie obudziła o 5 rano

Polecane posty

Gość do niewyspana z przymusu
Niestety to , ze od dziecka nie miałas problemów finansowych i nie masz ich do dzisiaj , odbiło sie ostro na twoim intelekcie i charakterze... Jestes zarozumiała snobka ! Inteligentna i jednoczesnie glupia jak przysłowiowy but.. Brak ci kultury, empatii i SZACUNKU DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA , kimkolwiek by on nie był! Chwalic sie nie ma czym , jeszcze nic w zyciu nie osiągnełas, wszystko co masz masz od rodziców... Zrozum , gdybys nie dostawała od rodziców na studia, pracowalabyś i studiowała utrzymując sie sama, wtedy to byłby twój SUKCES ! BYŁOBY SIE CZYM CHWALIC ! Teraz nie ma niczym, dobra średnia na uczelni, gdy nic sie innego oprucz nauki nie robi .. to powinna byc norma , a nie powód do dumy :) Zazdrościc mozna rodziców, ułatwienia startu..bo rodzice jak to rodzice zawsze kochaja swoje dzieci , nawet gdy maja klapki na oczach ::) Nie wiesz jak potoczy sie twoje zycie , kwoty jakie niby będziesz zarabiac to rzadne kokosy, uwierz :) Zwłaszcza jak sie trzeba samemu utrzymac, bez wsparcia rodziców :) Nie mieszkam w PL i takich jak ty sa tu na pęczki, ale wierz mi NIKT SIE NIE CHWALI SWOIM STANEM MAJATKOWYM, BO TO NAJWIĘKSZY OBCIACH ! Chcesz byc szanowanym ? Pokaż, że cos soba reprezentujesz , a nie pokazujesz zawartośc portfela RODZICÓW !;L

nie będę szanować ludzi którzy uważają mnie za rozpieszczoną gówniarę :) bez przesady. potrafię dostosować się do poziomu rozmówcy :) i właśnie w tym temacie to pokazałam. i nie myślcie, że nie mam nic do roboty poza nauką... robię sobie przeróżne kursy, gdybym napisała CV to bez problemu dostałabym dobrze płatną pracę. odnośnie comarchu o którym wspominałam to tam nie zarabia się kokosów - ale ma się możliwość rozwijania... tam można sobie popracować kilka lat (również 5,6,7 semestr studiów bo wcześniej nie biorą) narobić masę szkoleń,a potem CV zajmuje nie stronę, a dwie :) w motoroli informatyk po technikum ma 3k na start, inżynier 5, magister od 7 w górę. tylko tam przyjmują ludzi z papierem, nie robią szkoleń w trakcie pracy. a comarch.... miesiąc chodzi się na szkolenie a oni jeszcze za to normalnie płacą... ja jestem osobą głodną wiedzy, dlatego gardzę nieukami

Szampon Provitalift16 ahhh dziękuje że mnie poprawiłeś :) cóż, zdarza się czasem LITERÓWKA jakbym ja miała każdego poprawiać w tym temacie to musiałabym cały dzień to robić :)

Gość Defecore
Szkoda komentować inteligencji twórcy tego tematu. Widzę że niektórzy ludzie są naprawdę poje*ani. Idealnie widzę że pizda, "niewyspana z przymusu" potrafi napisać że wszyscy jej zazdroszczą. Ciekawe czego ? Zobaczmy głupia szmato : 1. Chwalisz się że dostajesz "800" złotych od rodziców, bo jesteś tak niedo*ebana że nie potrafisz znaleźć pracy, a raczej z twoją nie lepszą głową nie znajdziesz dobrej pracy nawet za tysiąc złotych, żart bo z takim ułomnym podejściem żadnej nie znajdziesz niż robienie w Niemieckich burdelach. A i pomyśl że i twój chłopak (nic do niego nie mam ale się dziwie że z Tobą wytrzymuje) w końcu jak zaczniesz tak dalej, po prostu Ci wystawi walizki za drzwi :( 2. Nie masz mieszkania, a jeszcze narzekasz że ktoś ci daje dach nad głową, idiotyzm totalny... -------------------- Widać że albo masz coś nie tak z głową lub jesteś zwykłą ułomną dziewczynką z patologicznego gimnazjum leczącą swe kompleksy, i wymyślającą bzdury, które słyszy z ust innych lepszych ludzi od niej. Studentka to normalna myśląca kobieta szanująca ludzi, którzy starają się jej pomóc, a nie ze spleśniałym kawałkiem gó*na w łbie jak Ty totalna idiotko. Takich ludzi nienawidzę, to największe zakały społeczeństwa. Jeszcze nigdy nie widziałem aż tak chamskiego tematu. Cieszyłbym się jak by to do Ciebie trafiło, choć wątpię że uruchomisz swoje myślenie w tak szybkim czasie, ale spokojnie po jakimś czasie dorośniesz i mam nadzieje że zmądrzejesz :) Pozdrawiam !