Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DLACZEGO TAK BARDZO ZAZDROSCICIE BOGATYM????

Polecane posty

Jak tylko ktos ma lepiej od was, zaraz plujecie jadem, wyzywacie, doszukujecie sie nieprawdy? Wiem, ze przykro wam, ze musicie sobie scibic, jedziecie na kredytach, nie mozecie sobie pozwolic na nowe ciuchy, czy kosmetyki, ale to nie znaczy, zeby obrazac tych, którzy maja lepiej. Skoro nie mozecie dorównac lepszym, to nie znaczy ze macie ich obrazac, bo to tylko swiadczy o was, jacy jestecie zakompleksieni.

Gość Ten problem jest powazny
Ja nie zazdroszcze. Mam dom, auto, prace, rodzine i ciesze sie swoim zyciem. Każdy ma tak jak sobie na to zapracuje.

Gość jestem taka zimna ryba
nie zazdroszczę bogatym za to nie znosze tych którzy wyżej sraja niż dupę mają dlatego że uważają się za lepszych bo maja więcej kasy.

bogatym?????? czeko, zazdrościć to można , zdrowia i możliwości seksualnych, a pieniędzy, marność nad marnościami.

Gość jestem taka zimna ryba
a bogaci to odbieraja jako zazdrośc. To tak jak z murzynami, jak któregos nie lubisz to uważaja że jestes rasistką:D

no dokladnie, kazdy ma to, na co sobie zapracuje, wiec nie wiem, dlaczego jesli ktos jest zadowolony ze swojego zycia, ma dobra prace, zarabia godziwie, ma kochajaca rodzine, wspanialy, dom, nie musi sie zastanawiac nad kazdym wydatkiem, zaraz jest zjechany na forum, bo nie nalezy do grona nieudaczników. Najlepiej sie uzalac nad soba przed kompem i wtedy wszyscy przyklaskuja, bo przeciez moga sie dowartosciowac kosztem takiej biedoty, a jak juz napisze bogaty, to im nie odpowiada, bo juz jest lepszy od nich

Tutaj na kafe nie zazdroszczę NIKOMU Bo tutaj sami milionerzy - wiadomo - na anonimowym forum każdy jest jak młody Bóg i kasa mu z majtek wyłazi Także tylko mnie smieszą takie wpsiy "zarabiam 30 tys" A jak sie nie raz okazało pisze to gimnazjalista

Dla mnie kasa nie jest najważniejsza.... ale jak mogę staram się pomagać innym którzy na to zasługują... Dla mnie najważniejsze jest zdrowie :(

Zapominałyście jeszcze o jednym wariancie można wszystko dostać :) i na nic nie zapracować .

blondi szkoda, ze tak jest na tym swiecie, bo kazdy powinien sie zajac swoim zyciem, a nie siedziec na tylku, nic nie robic, najlepiej upasc sie w domu do 90 kg, siedziec przed kafe w wielkim rozciagnietym dresie z dziura w kroku i narzekac, zamiast wziac sie do pracy i zadbac o siebie.

bogactwo, to jest stan ducha, bogatym można być mając spokój od wypłaty do wypłaty, a biednym mając 100 milionów na koncie i łagnienie, na jeszcze więcej i wtedy jest się "bogatym" biedakiem.

Poza tym trzeba mieć nasrane w głowie żeby zazdrościć czegoś wymyślonej na potrzeby kafe postaci Jak to mówią- zobaczę to uwierzę A tak można wymyślać ile wlezie;)

Gość hewfgew8y7
zazdroszczą bogatym, że płacą wyższe podatki, często połowę swoich pensji, nikt ich nie lubi, wszyscy im zazdroszczą, stresują się w pracy "że zyski za małe", stresują się w domu że im dziecko porwą dla okupu, tego że połowa znajomych lubi ich tylko by wydębić kasę... sielanka, nie ma co. Pewnie, że lepsze to niż totalna bida, ale najlepiej być przeciętniakiem...

ale tutaj zazdrosci sie nie tylko kasy, ale doslownie wszystkiego. Jesli ktos ma ladne zdjecie w stopce,na zdjeciu zadbana kobieta, to zaraz pisza, ze tapeciara, bo ma delikatny makijaz i ladne ciuchy. Jak ktos ma szczesliwa rodzine, jest zadowolony z zycia, szczesliwy i zakochany juz pisza, ze za kilka lat cie maz kopnie w dupe i tak bez konca....skad w ludziach tyle zawisci??????????????????????

Nie można zazdrościć ludziom... ja nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam... zawsze cieszę się szczęściem innych, a w tej chwili kasa w ogóle nie jest dla mnie ważna tylko i wyłącznie zdrowie moje i mojej rodziny! Pieniądze szczęścia nie dają... :(

Gość wannika
ja tez nie zazdrosze, mam co chce:)

tak ja miałam zdjęcie... moim skromnym zdaniem mam ładną buzię... nigdy nie narzekałam na brak urody, ale oczywiście tu nawet miss jest paszczurem :O nie ma się czym przejmować :) Każda dziewczyna zna swoją wartość a to co piszą ludzie na kafe to tylko zwykła zazdrość... sami nie mają zdjęcia więc najłatwiej kogoś zwyzywać prawda? :O

no wlasnie zdrowie jest najwazniejsze, wiec po co zazdroscic? Ale dopiero na kafe dowiedzialam sie ze w ludziach drzemia takie poklady zawisci, bo tutaj sa anonimowi i moga napisac prosto z mostu. Face to face jednak zawsze czlowiek udaje, powstrzymuje sie, ale czuje to samo.

Mnie tu nie lubią bo bardzo dobrze dogaduję się na kafe z jennifer a jej tu większość osób nienawidzi przez to właśnie że ma kase :( Ludzie pieniądze szczęścia nie dają!!!! W życiu najważniejsze jest tylko ZDROWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOŻE KIEDYŚ SIĘ PRZEKONACIE O TYM...

nie martw sie blondi, sami pieknosciami nie sa ale kogos latwo skrytykowac. Pewnie ktos chcial sie dowartosciowac Twoim kosztem, kochana, ale niestety, to, ze Ciebie obrazi, nie uczyni jego/jej piekniejszym, wiec po co to robic? Nie rozumiem.

TAK WYZYWAJ MNIE... WIESZ GENERALNIE MI TO ZWISA... :O TO ŚWIADCZY TYLKO I WYŁĄCZNIE O TOBIE JAKA JESTEŚ :O SZKODA MI TAKICH ZAKOMPLEKSIONYCH OSÓB :O ICH ŻYCIE MUSI WYGLĄDAĆ FATALNIE :O

no wlasnie czytalam dzisiaj topik, gdzie strasznie wszyscy jechali po jeny, a ona taka spokojna nie odpowiadala nawet na te zaczepki, mila, normalna dziewczyna, ale to boli, ze ktos ma lepiej.

Gość camilelea
bmblondyn, czy ty masz na imię bogumił?

pomaranczko,ty juz lepiej nic nie pisz, bo widocznie musisz byc tak beznadziejna, ze nawet nie chcesz miec wlasnego nicka, zeby nikt cie nie rozpoznal.

Gość wrrramp
Beatka trochę to nie masz racji bo dużo ludzi na forum nie pluje jadem dlatego że ktoś ma kasę tylko dlatego że jest zadufany w sobie bo co innego robić sobie np.zdjecia z kasą i chwalić się ile ja to nie mam a co innego naprawdę mieć pieniądze i powiem jeszcze coś oprócz kasy to trzeba mieć KLASĘ a ci co ją mają to nie obnoszą się po chamsku z bogactwem tylko np.pomagają chorym dzieciom i nikomu się nie chwalą że kupują majty po 500zł-mowa o rąbniętej Jennifer

Gość pshotka
to fakt ze biedni są mega zazdrosni